- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
sormayın ya gördüğüm zaman kendimi çok tuhaf, çok boş hissettim...çok zor.
ne kadar adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz Allah ım. eşine çocuklarına sabır versin Allah. bolluk içinde yaşayıp ta beğenmeyenler de beki iflah olurlar biraz
Ağlıyorum saatlerdir Ağlıyorum herkes elimizden birsey gelmiyor ağlama diyor ama ben susturamiyorum kendimi sussam o insanların sesleri kulaklarimda.. hayat ne anlamsizmis ne bozmuş yok sevgilim ile bole oldu annem ole dedi ne gereksiz şeyleri dert edinirmisim allahimm sen iceridekilere dayanma gücü dermani ver kurtar onları allahimm
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne kadar zor insanlar icin burda bizim içimiz yanıyor 245 ev yanıyor maden değil 245 kadın çocuk allah sabır versin kimseyi böyle bişeyle imtihan etmesin
amin Allah ım sen acı bu insanlara. neydi günahları
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden Allahım ne yazikkk. Nasıl dayanılırbu kadar bbüyük bi yürek yanginina.. Rabbim ailelerine çok büyük Sabırlar versin, biz burada aci içinde olanları izlerken onlar ne haldedir. Aklım yüreğim kestiremiyo onların hislerini... Ekmek parası çocuklarının rizklarini kazanmak için canlarınıkaybettiler. Hem de bu bicimde. DDüşünüyorum biz böyleyken ihmale sebep olanlar nasıl yaşayacakları? Gerçi var midir onlar da aci duyacak yürek. Allahım sen biliyorsun doğruyu ekbet ama şehitlik mertebesine ulaşmak tam da bu iste sanırım.. Şehitlerin mekanları cennet... Sen sabir güç ver Rabbim..
mahvoldum bu nasıl birşey ya canım benim ayağını koyacak oluyor o haliyle yana atıyor ayağini,keşke bilmeseydin bunu çok kötüyüm
maden işçisi olmak evlerine 1 ekmek götürmek
Hemde 40 lira için. İçim parçalandı allahım sen yakınlarına sabır ver gerçekten kelimeler anlamsız kalıyor çok acı çok ne kadar adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz ya Rabbim nereye kadar sürecek böyle bu adaletsiz dünya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dun gece uyuyamadim.. Yatagima girdim esim uyuyordu. Esime baktim hungur hungur aglamaya basladim...Esim uyandi sarildim ona rabbim seni basimdan eksik etmesin diye agladim .. Sonra ikimiz dua ettik kardeslerimiz icin. Ikimizde agladik.. Yarabbim ben bu zamana kadar bos bos seyler icin aglamisim, uzulmusum.. Dun uykudan uyandim ben.. Hayat kisa kimseyi uzmeye, kirmaya degmez.. Bugun variz yarin yokuz.. Size yemin ederim sanki kendi kardeslerim olmus gibi uzuldum.. Yemek yemeye utaniyorum, kendimden utandim bugun. Orda agitlar yakiliyor ve biraz uyuyabilmisim diye kendimden utandim.. Rabbim ailelerine sabir versin.. Mekanlari cennet Peygamber efendimiz muhammed mustafa s.a.s Sefaatcilari olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?