çizmelerimi çıkarayım; sedye kirlenmesin...

Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden Allahım ne yazikkk. Nasıl dayanılırbu kadar bbüyük bi yürek yanginina.. Rabbim ailelerine çok büyük Sabırlar versin, biz burada aci içinde olanları izlerken onlar ne haldedir. Aklım yüreğim kestiremiyo onların hislerini... Ekmek parası çocuklarının rizklarini kazanmak için canlarınıkaybettiler. Hem de bu bicimde. DDüşünüyorum biz böyleyken ihmale sebep olanlar nasıl yaşayacakları? Gerçi var midir onlar da aci duyacak yürek. Allahım sen biliyorsun doğruyu ekbet ama şehitlik mertebesine ulaşmak tam da bu iste sanırım.. Şehitlerin mekanları cennet... Sen sabir güç ver Rabbim..

ne kadar adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz Allah ım. eşine çocuklarına sabır versin Allah. bolluk içinde yaşayıp ta beğenmeyenler de beki iflah olurlar biraz

ne kadar zor insanlar icin burda bizim içimiz yanıyor 245 ev yanıyor maden değil 245 kadın çocuk allah sabır versin kimseyi böyle bişeyle imtihan etmesin

bende onu yazacaktım az önce yanlış anlaşılırım belki diye vazgeçtim. yok eşim, sevgilim, kayınvalidem derken insanlığı unutuyoruz bazen. hepsi boş. böyle acılar mı gerekiyor acaba hatırlamak için insan olduğumuzu?

onlarda o yürek olsaydı bu işçiler emeklerinin karşılığını bu şekilde almazlardı. yazık gerçekten çok yazık... söyleyecek çok şey var ama Allah deyip susuyorum

mahvoldum bu nasıl birşey ya canım benim ayağını koyacak oluyor o haliyle yana atıyor ayağini,keşke bilmeseydin bunu çok kötüyüm

şimdiye kadar hep itilip kakılmış saygı görmemiş. sedyenin kendisinden değerli oldğunu düşünüyor. hepsi bence bu ülkenin saygıdeğer insanları. ama malesef sadece bu günlerde hatırlıyoruz

maden işçisi olmak evlerine 1 ekmek götürmek

Hemde 40 lira için. İçim parçalandı allahım sen yakınlarına sabır ver gerçekten kelimeler anlamsız kalıyor çok acı çok ne kadar adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz ya Rabbim nereye kadar sürecek böyle bu adaletsiz dünya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bide insanların üstünden siyaset yapıyorlar allah bildiği gibi yapsınlar beklemek ne kadar zor allahım bekleyenlere sabır versin

Dun gece uyuyamadim.. Yatagima girdim esim uyuyordu. Esime baktim hungur hungur aglamaya basladim... Esim uyandi sarildim ona rabbim seni basimdan eksik etmesin diye agladim.. Sonra ikimiz dua ettik kardeslerimiz icin. Ikimizde agladik.. Yarabbim ben bu zamana kadar bos bos seyler icin aglamisim, uzulmusum.. Dun uykudan uyandim ben.. Hayat kisa kimseyi uzmeye, kirmaya degmez.. Bugun variz yarin yokuz.. Size yemin ederim sanki kendi kardeslerim olmus gibi uzuldum.. Yemek yemeye utaniyorum, kendimden utandim bugun. Orda agitlar yakiliyor ve biraz uyuyabilmisim diye kendimden utandim.. Rabbim ailelerine sabir versin.. Mekanlari cennet Peygamber efendimiz muhammed mustafa s.a.s Sefaatcilari olsun..

ben de işten eve geldim, evimde rahat oturmaktan utandım.. Allah herkese utanma duygusu versin ki böyle felaketler yaşamayalım artık...içeriden hala çıkamayanları düşünüyorum en çok ta...

Onu izleyene kadar yine kendimi ve gözyaşlarımı tutuyordum
Ama izledikten sonra koyverdim gitti.
Utandım sıcacık evimden,utandım yediğim yemekten...

Patlamanın vardiya değişiminde olduğunu söylüyor manisadan biri. Yani bu da aşağıda 800-900 kişi yapar. Allah korusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…