çizmelerimi çıkarayım; sedye kirlenmesin...

insan can bu ya ne kadar ucuz değilmi.....
hangi bişeye üzülelim.....
ölmelerine mi...
ölüm şekillerine mi.......
geride bıraktıkları kanadı kırık eşlerine mi.....
yetim çocuklarına mı......
evlat acısı çeken anne babaya mı.....
fakirlik diz boyu....
bu bir katliam....sadece ölen beden değil......
hayaller.....umutlar....gelecek.......insanlık.....
birinin babası,birinin evladı,birinin eşi,kardeşi......
bizim vatandaşımız.......
3 kuruş için yerin altında........
ölmeden mezara konmuş gibi.......
acımız büyük .........

Son düzenleme:

Zaten en büyük bedduam buna benzer acılar görsünler bizde kader diyelimmm

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tvde izlerken öyle içim parçalandı ki....
Elimde çay vardı, çayımı yudumlayamadım, bir yumru oturdu kaldı boğazımda.. İştahım kesildi tüm gün boyunca
Kocaman yürekli bir kahraman o artık...
Canım benim...

Tamda duygularıma hitap ettin günüm gözyaşları ve baş ağrısıyla geçti bu saat oldu içimdeki hüzün hiç azalmadı o abimiz nekadarda temiz bir insanki kendi canını arkadaşlarının canını düşünmeyip devletin malını koruma amacı güden kirlenmesin kelimesini kullanıyor işte Anadolu insanı .

evet...şuan yazarken bile ağlıyorum......
malını korumaya çalıştığı devlet onu ve onca insanımızı koruyamadı ama......
Utanç verici......
ne diyelim....elbet Allahın bildiği ve şaşmaz bir terazisi vardır........

Iste gelde cildirma?
Ordada oluyor burdada oluyor,yani resmen diyor susun oturun ne oldu ki sanki.

Şiddetli baş ağrısı nefes alamama iç daralması utanıyorum insanlar nasıl bu kadar rahat konuşuyor diye

Ya Settar

İmkanım olsa somaya gitmek isterdim gerçekten.

O adamın bez parçasına verdiği değere bakın birde gördüğü irtibara..
Yazık ya..
Çok acı..

Ne acısını yaşayacaklar?. Al tarafı 300/500 işçi parçası.. Başımızdakilere bişi olmasın..
Lafa deil icraata bakacaktık deilmi??
Hak hukuk hep dillerinde.. Herşey lafta.. Onca ocak söndü utanmadan olabilir dio, kader dio.. Edep yahu!!!
Rabbim öyle bir dert versinki binlerce koruması engel olamasın yüreğinin yangınına.. Bu acıyı kat kat yaşasın sebep olanlar!

Iste gelde cildirma?
Ordada oluyor burdada oluyor,yani resmen diyor susun oturun ne oldu ki sanki.

Aynen öyle diyo malesef canım insan inanamıyo...
Yüzlerce insanımız öldü çoluğu çocuğu ortada kaldı hiç mi allah korkusu yok bunlarda ben anlamıyorum
Bunu nasıl utanmadan söyleyebiliyo....
Bu arada somada halkın elinden zor kurtulmuş bakkala sığınmış bende komşudan duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum....

Kiyamam yazik yaa. Butun dunya o kapidan nefes alarak cikanlara bakiyo o hala sedye kirlenmesin diye elinden geleni yapmaya calisiyo. Kirlet ya senin canin sag olsun.sağ salim çiktin ya verdigin tek zarar kirli çarşaf olsun..

Aminnnn canım...
Tabi kendi çocuğunu askere bile yollamadı amerikalarda okuttu garibanlar ölsün arkası olmayan parası olmayan ölsün...
İyiki müslüman dindar geçiniyolardı bide imanlı olmasalar neler olcaktı düşünemiyorum pehhhh

Kiyamam yazik yaa. Butun dunya o kapidan nefes alarak cikanlara bakiyo o hala sedye kirlenmesin diye elinden geleni yapmaya calisiyo. Kirlet ya senin canin sag olsun.sağ salim çiktin ya verdigin tek zarar kirli çarşaf olsun..

Bu ülkede zarar verilen onca şey varken

İşte o toplumsal sinif farkının bize dayattigi eziklik durumu. Hicbir milletvekili,müsteşar, yaada bole ensesi kalın adam düşünemez bukadar ince. Iste bu yuzden onlar ölmez hic böyle faciayla anca biz ölürüz madende,askerde, dagda.... allahım gwride kalanlara sağlık dayanacak güç versin. .. vah ki gidene...

Demek ki kalp o kadar kötü olunca uykularini bile rahatca uyuyorlar,vicdanlari rahat,ama öteki düyada eller birakmaz yakalarini.

Bu ülkede zarar verilen onca şey varken

270 ölü esleri cocuklari anne babalari.. of soylemek bile cok zor. Insanlar artik eslerinin ölüsunu bile nerde ariycaklarini bilmiyolar. Morgda mi soguk hava deposunda mi yoksa hala cikamadi mi.
Ya adama oglun yasiyo diyolar damadim ortada yok diyo sevincini bile yasamiyo. Ve yapilan tek aciklama ''KADER''

Demek ki kalp o kadar kötü olunca uykularini bile rahatca uyuyorlar,vicdanlari rahat,ama öteki düyada eller birakmaz yakalarini.

Zaten öteki dünya da olmasa iyice yaptıkları yanlarına kalcaktı iyiki öbür dünya var nasıl vercekler bu kadar acının hesabını?
Tek avuntumuz bu işte bu işin birde öteki tarafı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…