çizmelerimi çıkarayım; sedye kirlenmesin...

son olsun artık. bir facia daha kaldırmaya hali var mı bu ülkenin?

Neden yanlış anlasilalim arkadaşım içim yanıyor icimm aglamaktan gözlerim şişti yarın çalışmak okadar zor geliyor ki gelicek herkes derdini anlatacak o dertlerle ordakilerin derdi bir mi? Yarın siyah kurdalem ile oturmaktan başka yapabilecegim birsey olmaması ne acı?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben birinci sınıf okutuyorum. bu gün okulun yanındaki camide sela verildi soma'daki kardeşlerimiz için. elimi açıp dua ederken bir baktım benim miniklerim de dua ediyorlar. bu küçücük kalplarin duyduğu vicdanı versin Allah gereken kişilere. yarın hepimiz siyahlarımızı giyip kardeşlerimize destek olalım..

aminn inşallah..çok üzücü ne yazayım ki şimdi ben buraya.hepimiz aynı hisleri paylaşıyoruz..o insanlar kapkaranlık madenlere hapisken ben uyumaya ve yaşamımı sürdürmeye utanıyorum.

Çizmelerini mi çıkartacaksın??? Sizler kadar temizi varmıdırki kardeş ? (
Söylenecek çok söz var aslınada ama ne desek ölenler geri gelir, ne yaparsak onca insan bu millete hakkını helal eder, ne dersek anne babaların evlat , çocukların baba , kadınların eş özlemini dindirebiliriz??? Koooskoca bir HİÇ!
Hastane önünde protesto yapanları polis göz altına alıyor, önlem alıyor... Eğer bu önlemler yürüyenleri engellemek için deilde bu işçilerin hayatları için alınsaydı o hastanenin önünde toplanılmayacaktı bugün !!!!
Çok canım acıyor .. çooook:44:

Allahım o minik kalplerini duasını kabul etsin. Aynen acimizi belli edelim. 4 gün sonra unutmayalım nolur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte özett budur :'(

aynen öyle.. bu işletme bile daha içeride kaç kişinin olduğunu bilmiyor sözde.. ve yine sözde bu işletme denetleniyor devletimiz tarafından

O adam yüzü taninmayacak halde orada cizmelerimi cikarayim mi derken,nasil cikipta derlerki olur böyle kazalar,yahu tamam olurda,sen ihmali ve insan hayatini hice saymayi,nasil böyle hicten sayarsin?

Fatiha okumaktan başka ne kaldı elimiz de giden gitti ölü sayısı 1000 diyorlar hava kararsın gerisi ni çıkartırız diyorlarmış burada okudum.. .
Peki arkadaşım nedir bekledıklerı ne dısardakı yakınları belirsizlikten ölüyor amcanın biri çıkmış oglu için ; gözyaşları içînde ölü yada diri bişey soylesınler artık dıye cırpınıyorlardı.yaşanmamış olsaydı ne kardesler ne babalar ne evlatlar ne eşler gitti neden insanları belirsizlikte bırakıyolar ????

O adam yüzü taninmayacak halde orada cizmelerimi cikarayim mi derken,nasil cikipta derlerki olur böyle kazalar,yahu tamam olurda,sen ihmali ve insan hayatini hice saymayi,nasil böyle hicten sayarsin?

kendilerinin ve yakınlarının hayatları söz konusu olduğunda olur böyle kazalar diyen biri çıksın da bak neler oluyor... of Allah ım ne desek boş

Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin..
Hep böyle olaylardan sonra vir vir vir konusulur ama temelinde degismezse biseyler,bu olaylarin nasil önüne gecilir?
Nasil insanlarin ölümlerinin üzerinden vicdani rahat Paralar icinde,bolluk icinde yasayabiliyorlar?

hepsi boş arkadaşım. tek gerçek şu ki; olan yüzlerce ocağı sönen aileye oldu

yüreğim yandı......
sözün bittiği acının haykırdığı bir günde....
tüm şehit ailelerinin acılarını dindirsin Allahım, sabır gücü versin.....
o sedye de ki insanı görünce insanlığımdan utandım.......neden mi....
çünkü ben onun yerinde olsam bağırır çağırır feryat ederdim...
güzel yürekli insan sana sedye değil, insanlık kurban olsun......:84:

eli öpülesi insan bu işte. doğru diyorsun. biz olsak kıyameti kopartırdık

Zaten polis halkın koruyan polis değil başbakanın polisi artık
Bırakın insanlar acısını yaşasın bırakın protestosunu yapsın neden rahatsız oluyolar çünkü suçluluar...
Birde olabilir böyle şeyler demiyo mu bu ne yüzsüzlük ya kendi çocuğunun başına gelse aynı şeyi söyleyebilcek mi acaba
Allah cezalarını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…