Clexane 0.4 ignemi unuttum :(

36. Haftadayim hala gobekten vuruyorum bir iki yerde bahsettigin sertlik oldu ama genel olarak sikinti yok.

Damarlara denk geldiginde cok kaniyor karnimda damarlari gordugum icin artik pek damar patlatmiuorum muhtemelen damara denk gelouorsundur o yuzden kaniyordur gobekten yapmaya devam et bence en kolay oyle oluyo

Bende göbekten bebeğin kesesine gelcek gibi his geliyor tabi mümkün değildir de :) senin az kalmış canım valla iyisin :) Allah sağlıkla kucağına versin inşallah bizim yol uzun :)
Çok şükür ki bitti sayılır pazartesi birakicaz biz iğneyi büyük ihtimal veya haftaya cumartesi bıraktırır . Bi kavussaydik hayrlisiyla :)

Göbeğe devam edeyim o zaman yaa göbek cok tuafım gidiyor bebek var diye :) sizden cesaret buldum :) sen demi dik vuruyon iğneyi canım

Göbeğe devam edeyim o zaman yaa göbek cok tuafım gidiyor bebek var diye :) sizden cesaret buldum :) sen demi dik vuruyon iğneyi canım
Dik vurmazsan kaslari deler zaten acitir canini... ben ilk etapta hepgobek deliginin ordan vuruyodum da, iste karnim buyudukce yanlara kaydim ama hala vuruyom yanlardan felan...

Cnm hayırlı olsun bende son gune kadar ıgneyı kullandım pıhtılaşma vardı 0.4 olandan kullandım 23 haftaya kadar göbekten sonra kol ve bacaktan yaptım morarma ve sertleşme olur Cnm ıgneyı vurduğun yerde ılac dagılr vucutta sadece aynı yerlere vurmamaya Calıs mesela morlukların üstüne tekrar yapma dönüşümlü olarak yap zaten morluklar 3 gune geciyo Bn dede az kan gekırdı ıgneyı yapınca doktora sormuştum zararı olmaz demıstı

C
canm cok sağol yazdgn için bende acısında morluğunda değilimde sertleşme olunca ilaç dağılmadıysa etkisini göstermesse diye panik oluyorum ben yoksa dediğin gbi 3 günde geçiyor zaten...içim rahatladı sağol.Doktorada sürekli iğne hakkında soru sormaya çekiniyom artık

Bısey degil cnm bnde hep tedırgın olurdun acaba ılac dağılmıyomu dıe ama dağılıyor merak etme mümkün olduğunca dik batır ıgneyı ve damara rast getırme kanar hemen pamukla bastır ovalamadan zaten hemen durur kan saatli vurulmaya calıs unutsanda Bı günden bısey olmaz korkma bnde unutmuştum Bı sefer ilacın etkisi 24 saat o yuzden hergun yapmak zorundayız Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın Bn once Rabbım sonra ıgne vesilesiyle saglicakla aldım yavrumu kucağıma suan 50 gunluk :))

Ya böyle duymak nasıl güzel morel oluyor maşallah bebeğine bizimkide doğsun onu yiyim ısırayım bende :) bahara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…