- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi Biravucmutluluk
-
Yok canım akıntı yapmadı bende ancak başka şikayetlerim var böyle :)bir şey olmaz okadarda.iğne kahverengi akıntı yapan hamişler var mı kızlar?
36. Haftadayim hala gobekten vuruyorum bir iki yerde bahsettigin sertlik oldu ama genel olarak sikinti yok.kirmizigitar B Biravucmutluluk
Kızlar merhaba bende iğne kullanıyorum şuan ve benimle aynı durumda iğne kullanan arkdşların tecrübesine çok ihtycm var.iğneyi karnımdan vuruyordum 10 gün falan bacağıma geçtim bacaktan vuruyorum artık vurma konusunda çok sıkıntı yaşamıyorum da mesela bazı şeyler herkeste oluyor mu bir tek bende mi oluyor onu merkediyorum endişeleniyorum çünkü şöyle;
Benim mesela bugün vurduğum iğne kanadı normalde hiç kanamıyordu.
Yada vurduğum yerde 1 saat sonra baktığımda bir sertlik oluyor.O iğne vurmaktan mı yoksa iğne dağılmıyor mu endişe ediyorum mesela
Zaten bazı gün morarıyor bazen morarmıyor.
Yani birgün birgünü tuttmuyor kısaca kızlar.Tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim ya böyle şeylerden bşy olmaz demi iğne etkisini gösterir yani
Çok şükür ki bitti sayılır pazartesi birakicaz biz iğneyi büyük ihtimal veya haftaya cumartesi bıraktırır . Bi kavussaydik hayrlisiyla :)Bende göbekten bebeğin kesesine gelcek gibi his geliyor tabi mümkün değildir de :) senin az kalmış canım valla iyisin :) Allah sağlıkla kucağına versin inşallah bizim yol uzun :)
Göbeğe devam edeyim o zaman yaa göbek cok tuafım gidiyor bebek var diye :) sizden cesaret buldum :) sen demi dik vuruyon iğneyi canım36. Haftadayim hala gobekten vuruyorum bir iki yerde bahsettigin sertlik oldu ama genel olarak sikinti yok.
Damarlara denk geldiginde cok kaniyor karnimda damarlari gordugum icin artik pek damar patlatmiuorum muhtemelen damara denk gelouorsundur o yuzden kaniyordur gobekten yapmaya devam et bence en kolay oyle oluyo
Az kalmış annesi kavuşmaya hadi bakalım hepimiz kavuşalım inşallah bebeklerimizeÇok şükür ki bitti sayılır pazartesi birakicaz biz iğneyi büyük ihtimal veya haftaya cumartesi bıraktırır . Bi kavussaydik hayrlisiyla :)
Dik vurmazsan kaslari deler zaten acitir canini... ben ilk etapta hepgobek deliginin ordan vuruyodum da, iste karnim buyudukce yanlara kaydim ama hala vuruyom yanlardan felan...Göbeğe devam edeyim o zaman yaa göbek cok tuafım gidiyor bebek var diye :) sizden cesaret buldum :) sen demi dik vuruyon iğneyi canım
İnslhhhh :)Az kalmış annesi kavuşmaya hadi bakalım hepimiz kavuşalım inşallah bebeklerimize
canm cok sağol yazdgn için bende acısında morluğunda değilimde sertleşme olunca ilaç dağılmadıysa etkisini göstermesse diye panik oluyorum ben yoksa dediğin gbi 3 günde geçiyor zaten...içim rahatladı sağol.Doktorada sürekli iğne hakkında soru sormaya çekiniyom artıkCnm hayırlı olsun bende son gune kadar ıgneyı kullandım pıhtılaşma vardı 0.4 olandan kullandım 23 haftaya kadar göbekten sonra kol ve bacaktan yaptım morarma ve sertleşme olur Cnm ıgneyı vurduğun yerde ılac dagılr vucutta sadece aynı yerlere vurmamaya Calıs mesela morlukların üstüne tekrar yapma dönüşümlü olarak yap zaten morluklar 3 gune geciyo Bn dede az kan gekırdı ıgneyı yapınca doktora sormuştum zararı olmaz demıstı
Bısey degil cnm bnde hep tedırgın olurdun acaba ılac dağılmıyomu dıe ama dağılıyor merak etme mümkün olduğunca dik batır ıgneyı ve damara rast getırme kanar hemen pamukla bastır ovalamadan zaten hemen durur kan saatli vurulmaya calıs unutsanda Bı günden bısey olmaz korkma bnde unutmuştum Bı sefer ilacın etkisi 24 saat o yuzden hergun yapmak zorundayız Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın Bn once Rabbım sonra ıgne vesilesiyle saglicakla aldım yavrumu kucağıma suan 50 gunluk :))C
canm cok sağol yazdgn için bende acısında morluğunda değilimde sertleşme olunca ilaç dağılmadıysa etkisini göstermesse diye panik oluyorum ben yoksa dediğin gbi 3 günde geçiyor zaten...içim rahatladı sağol.Doktorada sürekli iğne hakkında soru sormaya çekiniyom artık
Ya böyle duymak nasıl güzel morel oluyor maşallah bebeğine bizimkide doğsun onu yiyim ısırayım bende :) bahara inşallahBısey degil cnm bnde hep tedırgın olurdun acaba ılac dağılmıyomu dıe ama dağılıyor merak etme mümkün olduğunca dik batır ıgneyı ve damara rast getırme kanar hemen pamukla bastır ovalamadan zaten hemen durur kan saatli vurulmaya calıs unutsanda Bı günden bısey olmaz korkma bnde unutmuştum Bı sefer ilacın etkisi 24 saat o yuzden hergun yapmak zorundayız Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın Bn once Rabbım sonra ıgne vesilesiyle saglicakla aldım yavrumu kucağıma suan 50 gunluk :))
Insalah canım ınsalahYa böyle duymak nasıl güzel morel oluyor maşallah bebeğine bizimkide doğsun onu yiyim ısırayım bende :) bahara inşallah
Yok canm bnm bildiğim kadarıyla ikiside aynı.arkadaşlar hepiniz clexxan mı kullanıyorsunuz benim doktorum oksapar verdi farkı varmı ki
doktorumu aradım mg aynıysa farketmiyor dedi teşekkür ederimYok canm bnm bildiğim kadarıyla ikiside aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?