clexane iğneyi kendi vuranlar yardımcı olur musunuz?

nurfet

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
99
0
16
İzmir
arkadaşlar hergün işten izin alıp bu iğneyi vurdurmaya gidiyorum ama duydum ki çoğu kişi bu iğneyi kendi vuruyormuş.hemşire kadın göbekten gösterdi ama göbeğin her tarafına mı oluyor.kendiniz mi yoksa başkalarına mı vurduruyorsunuz.bi tehlikesi olur mu kendim saplayamam ama eşime yaptırmayı düşünüyorum

canım ıgne gobek delıği cevresıne vurulur. ıgneyı vuracagın yer gobek deliğine 2 parmak uzaklıkta olacak. vuracagın yerı parmaklarınla kavrayıp yaklasık 45 derece acı ıle vuracaksın.

hayır herhangı bır tehlıkesı olmaz ama bana sorarsan son kez bır hemsıreden gorsel olarak sana anlatmasını ıste. sana ıgneyıı yaparken ayrıntılı sekılde anlatsın. Daha sonra senın kendı kendıne uygulamanın bır sakıncası olacagını sanmıyorum canım sonucta bu ılaclar yag dokusuna uygulanıyor.

Gobek deliginin sagina soluna dort parmak diye biliyorum bn asagisina yukarisina olmuyor...yada aileden birisine kolundan vurdurtabilirsin dirsekten dort parmk ustu..morarirsa fln korkma normal..

bugun ilk iğnemi vurdum.titreyerek yaptım.inş bebeğime bişey olmasın da yaparım her gün

Back
X