Gebeliğe Hazırlık CLIFE BALLI MACUN KULLANAN VAR MI (PKO)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullandım kızlar 2 kavanoz test değerleri için iyi geldi ama hamile kalamadim eşimin de morfoloji sorunu var o yüzden de kalamamis olabilirim ama bence etkili bi macun

Bende kullandım kızlar 2 kavanoz test değerleri için iyi geldi ama hamile kalamadim eşimin de morfoloji sorunu var o yüzden de kalamamis olabilirim ama bence etkili bi macun
Bol su tuketip yürüyüş yapinca faydasi oluyor diyorlar siz yaptiniz mi

Inşallah rabbim sevindirir canım hepimizi

inşallah. hiç faydasını gören olmadı mı yaa burda. ben nerdeyse hergün sayfasına giriyorum birsürü insan dualar ediyo teşekkür ediyolar. ilk kutuda bütün sorunları çözülenler hamile kalanlar var. ama insan yinede inanamıyor. senin ki geldi mi

Hayır daha gelmedi ama kargoya verilmiştir diyor evet ben de çok umutlanıyorum okuyunca inşallah fayda eder ederse bizzat bende yazacağım oraya

bende o yüzden istiyorum. ne kadar denedin olmadı bebeğin ? ben 7 aydır tutturamadım
Canım ben evliliğimin 2. ayında kimyasal geçirdim 2 ay önce de 10. Haftada kese bozulduğu için kürtaj oldum malesef 1 buçuk yıllık evliyim inşallah 3. de tuttururum ben ilkinde folik asit kullandım sadece 2. De inofolic combi ve ovulasyon testi kullanıp hamile kaldım şimdi adet olmayı bekliyorum korunuyorum adet olunca inofolic combi ve o macunu kullanacağım ovulasyon testi getirttim netten bakalım hayırlısı inanıyorum ama ben olacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…