- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Bol su tuketip yürüyüş yapinca faydasi oluyor diyorlar siz yaptiniz miBende kullandım kızlar 2 kavanoz test değerleri için iyi geldi ama hamile kalamadim eşimin de morfoloji sorunu var o yüzden de kalamamis olabilirim ama bence etkili bi macun
Bol su tuketip yürüyüş yapinca faydasi oluyor diyorlar siz yaptiniz mi
bir kez dış gebelik yaşadım. doktorlar sağlıklı olduğumu söylediler ama bilmiyorum yinede. dış gebelikten sonra tekrar hamile kalamadım 5 ay oldu deneyeliCanım rahatsızlığın var mı herhangi
Anladım canım inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınEvet aynı şekilde yaptım değerlerime iyi geldi zaten fark ettim kullanırken
Değerlerine baktırdın mı canım nasılbir kez dış gebelik yaşadım. doktorlar sağlıklı olduğumu söylediler ama bilmiyorum yinede. dış gebelikten sonra tekrar hamile kalamadım 5 ay oldu deneyeli
değerlerim iyi şuan bi sorun görünmüyo. iltihap var sadece ondan kurtulmaya çalışıyorumDeğerlerine baktırdın mı canım nasıl
Bol su tüket onun için de soğan kuru de iyi diyorlardeğerlerim iyi şuan bi sorun görünmüyo. iltihap var sadece ondan kurtulmaya çalışıyorum
bu ay deniycem onuBol su tüket onun için de soğan kuru de iyi diyorlar
Inşallah rabbim sevindirir canım hepimizibu ay deniycem onu
Inşallah rabbim sevindirir canım hepimizi
Hayır daha gelmedi ama kargoya verilmiştir diyor evet ben de çok umutlanıyorum okuyunca inşallah fayda eder ederse bizzat bende yazacağım orayainşallah. hiç faydasını gören olmadı mı yaa burda. ben nerdeyse hergün sayfasına giriyorum birsürü insan dualar ediyo teşekkür ediyolar. ilk kutuda bütün sorunları çözülenler hamile kalanlar var. ama insan yinede inanamıyor. senin ki geldi mi
inşallah canım. sen demi bebek için alıcaksınHayır daha gelmedi ama kargoya verilmiştir diyor evet ben de çok umutlanıyorum okuyunca inşallah fayda eder ederse bizzat bende yazacağım oraya
Evet canım yola çıkmış kargominşallah canım. sen demi bebek için alıcaksın
bende o yüzden istiyorum. ne kadar denedin olmadı bebeğin ? ben 7 aydır tutturamadımEvet canım yola çıkmış kargom
Canım ben evliliğimin 2. ayında kimyasal geçirdim 2 ay önce de 10. Haftada kese bozulduğu için kürtaj oldum malesef 1 buçuk yıllık evliyim inşallah 3. de tuttururum ben ilkinde folik asit kullandım sadece 2. De inofolic combi ve ovulasyon testi kullanıp hamile kaldım şimdi adet olmayı bekliyorum korunuyorum adet olunca inofolic combi ve o macunu kullanacağım ovulasyon testi getirttim netten bakalım hayırlısı inanıyorum ama ben olacağınabende o yüzden istiyorum. ne kadar denedin olmadı bebeğin ? ben 7 aydır tutturamadım
Canım ne yaptın bi faydası oluyor muInsallah canim hayirlisi
Ben bi degisiklik hissetmedim yerken ama hormonlarin ne durumda bilmiyorumCanım ne yaptın bi faydası oluyor mu
Adet olmdin mi bir de bebek istiyordun değil miBen bi degisiklik hissetmedim yerken ama hormonlarin ne durumda bilmiyorum
Evet canim 2 seneyi gecti pko var demisti bi doktor ama hormonlarim normal guatirim var..Adet olmdin mi bir de bebek istiyordun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?