Gebeliğe Hazırlık CLIFE BALLI MACUN KULLANAN VAR MI (PKO)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalarr konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama bende aynı sıkıntıdayım macunu bıraktıktan sonra adetleriniz ne zaman düzene girdi
Biraktiktan bir kac ay sonra normale dondu canim. Bir kac yere yazdim hatta gormeyen olur diye her yere yazasim var. Benim reglim kahverengi baslayip 2 3 gub sonra kirmizi ya donuyordu. Arifoglu diye bir aktardan immunat markasinin karisimini kullandim. Hayit biberiye civan percemi veya aslan pencesi tam hatirlamiyorum. Zaten tek 3 lu karisim olabilir onu kullandim ve reglim kirmizi seklinde gelmeye basladi eger bu sekilde probleminiz varsa mutlaka sans verin 2 3 ay kullandim zaten 1 sise uzun giidyor ve suan hamileyim

Artık bişey kullanmak istemiyorum doktora gideceğim tekrardan

Ben 2 ay kullandım arkadaşlar ben de bir faydasi olmadi ama zararıda olmadi almadan önce instagram hasaplarinda yorumlar kisminda gebe kalan kisilerle gorustum ozelden konustum macun sayesinde gebe kaldiklarini soyledi hepsi de memnundu kisiden kisiye degisiyor bazilarina yarar bazilarina yaramaz insallah kullanan veya kullanacak herkese yarar saglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…