- 21 Mart 2018
- 256
- 119
- 103
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
bu çok iyi bir haber çok sevindim senin adınaBen kullandim. Ilk ay 3.5 cm lik cikolata kistimi yok etti. 2.ay ise hamile kaldim
bu çok iyi bir haber çok sevindim senin adına
bende çok istiyorm eşim benden daha çok istiyor. ilk evlendiğim ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu. 6 ay ara verdik sonra tekrar denedik 5 aydır olmuyo. dış gbelik geçirdiğim içinde biraz korkuyorum bir an önce sağlıklı bi bebek istiyoruz. yani takmamak mümkün olmuyo ben bazen unutuyorum boşver diyorum ama eşim sağolsun 2 lafından biri bebek psikolojimi bozdu artıkEn onemli sey takmamak ve dusunmemek. Mesela ben ilk kullandigim ay kist yok olmustu ve 2 buyuk yumurtam vardi doktor ikiz bile olabilir degerlendir dedi. Ama tutmadi. Ikinci ay ise akintim hic yoktu hatta yumurtlamadigimi dusundum. Hic beklentim yoktu esimde yurtdisina gidecekti zaten beklemiyoduk. Tamamen supriz oldu. Unuttugun an geliyomus onu anladim. Oncesinde ister istemez bir ayarlama planlama oluyo iste o durumda olacagi varsa bile olmuyo
bende çok istiyorm eşim benden daha çok istiyor. ilk evlendiğim ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu. 6 ay ara verdik sonra tekrar denedik 5 aydır olmuyo. dış gbelik geçirdiğim içinde biraz korkuyorum bir an önce sağlıklı bi bebek istiyoruz. yani takmamak mümkün olmuyo ben bazen unutuyorum boşver diyorum ama eşim sağolsun 2 lafından biri bebek psikolojimi bozdu artıkve bende aşırı iltihap var 3 aydır devam ediyor belki birazda o engelliyodur diye düşünüyorum
inşallah canım sağol iyi dileklerin için. doktora gittim 2 kere iltihap için fitil ilaç verdi ama almak bi türlü kısmet olmadı 2. gittiğimde doktor sarhoş gibiydi doğum kontrol hapı verdi iltihap için bende araştırdım içime sinmedi almadım. çalıştığım içinde sürekli git gel yapamıyorum o yüzden evde bitkisel çözümler arıycam bundn sonra. bu ay macunda almayı düşünüyorum inşallah işe yararEnfeksiyon cok etkiliyo doktora gorunmedin mi fitil hap veriyolar genelde. Bide camasirini temiz ve kuru tut hep. Iliskide ikinizde temizlige onem verirseniz duzelir insallah. Bide bol su ic. Ama en onemlisi takmamak bence ugras bulun kendinize. Sorunu olmadigi halde hamile kalamayan cok insan var ve cogu kafaya takmaktan kaynaklaniyo. Kurslara gidin. Iliskileriniz spontane olsun. Gelcek insallah inaniyorum canim
inşallah canım sağol iyi dileklerin için. doktora gittim 2 kere iltihap için fitil ilaç verdi ama almak bi türlü kısmet olmadı 2. gittiğimde doktor sarhoş gibiydi doğum kontrol hapı verdi iltihap için bende araştırdım içime sinmedi almadım. çalıştığım içinde sürekli git gel yapamıyorum o yüzden evde bitkisel çözümler arıycam bundn sonra. bu ay macunda almayı düşünüyorum inşallah işe yarar
Dedigi fitili al. Fazlaysa once fitil sonra bitkilerle devam et. Nasil sarhos gibiydi?? Enfeksiyon icin dkh verildiginj ilk kez duyuyorum
Süt maydanoz buharı yapabilirsin cnm enjeksiyona çok iyi geliyormuş bir arastır istersenbende ilk defa duydum o yüzden almadım. o gün kendi doktorum yoktu başka doktora randevu aldım. geçtim ultrasona baktı ne sorunun vardı senin dedi idrarda yanma ve sarı akıntım var dedim. 2 dakika sustu ne demiştin unuttum bidaha söyle dedi tekrar söyledim bişey varmı ultrasonda ne gördünüz dedim kafa salladı ne demek istedi anlamadım tekrar sordum bu sefer hiç cevap vermedi. doğum kontrol hapı kullan dedi gönderdi bende şaşırdım
bende ilk defa duydum o yüzden almadım. o gün kendi doktorum yoktu başka doktora randevu aldım. geçtim ultrasona baktı ne sorunun vardı senin dedi idrarda yanma ve sarı akıntım var dedim. 2 dakika sustu ne demiştin unuttum bidaha söyle dedi tekrar söyledim bişey varmı ultrasonda ne gördünüz dedim kafa salladı ne demek istedi anlamadım tekrar sordum bu sefer hiç cevap vermedi. doğum kontrol hapı kullan dedi gönderdi bende şaşırdım
reçetesiz veriliyomu fitillerSen bosver onu kesin icmistir bir gun oncesinde. Yanma vs varsa kesin kullanmalisin piyeloseptyl 100mg al. Cok iyi iki gunde bitirir idrar sikintini. Vajina icinde arastir netten fitillere bak git eczaneden al. Gecsin hemen
reçetesiz veriliyomu fitiller
inşallah yararı olmuştur canım kötü düşünürsen kötü olur bize yaz bizede umut olsunMerhaba Hanımlar , bende bu ay ilk kavanozumu bitirdim bugün, pko yok ama yumurta tembelliği var bende. Artık yumurtlama haftama giricem bir yan etkisini görmedim umarım işe yarar çok umutla aldım. Eğer bu ay olmazsa bir kavanoz daha sipariş vermeyi düşünüyorum.
Ben kullandim. Ilk ay 3.5 cm lik cikolata kistimi yok etti. 2.ay ise hamile kaldim
Ben de sipariş verdim. Elime ulaştı. Adet olunca başlıycam. Gebelik isteyenler için yumurtlamaya kadar kullanılıyormuş. Yürüyüş ve su vermemiş. Bende pko yok. Ama hormonlarım yüksek, yumurta rezervim sıkıntı. Inşallah iyi gelir. Ilaclar karaciğer değerlerimi yükseltmiş. Bu ay böyle deneyeceğim.
Kızlar ben aralıkta düşük yaptım 9 haftalık ve kürtaj oldum . 2 ay adetimi gördüm mart ayında tekrar gebelik için çalışmalara başladık yumurtlama gününe felan dikkat ettik 2 günde 1 ilişkiye girdik. Kendimi hamile hissediyordum son zamanlarda. Bat tarihim 30 31 mart gibiydi. Ama maalesef erkenden 26 martta adet oldum. Sat tarihimde 1 marttı çok erken oldu.
Neden olmadı sizce ? Bunun için nezaman doktora gitmeliyim ?
hadi kızlar inşallah buraya yazalım olursa ben de adeti bekliyorumİnşallah sonuç alırsam yazarım tabi ki umarım hepimiz kavuşuruz gönlümüzden geçenlere en kısa sürede
Kızlar ne yaptınız kullananlar ya ben bugün 5. Gün adetimin ve ilk günü başladım normalde adet sancim ilk gün olur diğer günler olmazdı ama benim 3 günden beri sancim var adetim de ara ara geliyor acaba ise yaradığı için mi böyle var mı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?