- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Hadi hayırlısı inşallah olumlu olur ya bana da ümit olurBende bu ay kullandim daha adetime bi kac gün var bakalim
Evet malesef bende çok umutla almıştım ama. Erkek sorunu da var bizde.Hadi ya o kadar çok olumlu yorum okudum ki sipariş verdim hatta acaba herkeste aynı etki olmuyor mu
Oysa hayıt pko için çok iyi kullandım şu an dkh kullanıyorum son 5 gün bırakacağım sonra ve kullanacağımEvet malesef bende çok umutla almıştım ama. Erkek sorunu da var bizde.
Birde galıba benım vucudum genel olarak bitkilere karşı ters etki yapıyor. Hayıt suyu adacayı ıctıgımde , maydonoz süt buharında fln da kist yaptı. Tepkı verıyır sanırım. Yani benlik bir sorun olabılır
Evet ben de çok umutlandım hatta tavsiyede bile bulundum gören sipariş veriyorBende kullanmak istiyorum ama hep tereddütte kalıyorum. bu ay sipariş vericektim bayaa etkileyici şeyler var sayfasında. insan umutlanıyor.
Ben mah attım dönmediler muhtemelen hafta sonu diye ama siteden sipariş verdim umarım gelirKızlar hemen sonuc alamasamda yinede ümitliyim sonucta bitkisel hersey fiyatida iyi bence siparis edin bisey kaybetmezsiniz hem olursada o vesile olmus olur veren yine Rabbim 3 ay kullaniliyormus.. tek tek içindekileri arastirsaniz hepsi bize iyi gelen şeyler ama suda var arkadasin dedigi gibi kimi insanin vucudu bitkiye ters tepiyo eger daha önce yaptiklariniz iyi gelmediyse almayin ama öyle bi sorun yoksa denemekde fayda var 1 günde geldi hemen siparisim
Ödemeyi yapman lazim sonra siparis formunu dolduruyosun geliyo.. instagramdan cevab veremiyolar whatsappdan veriyolar biraz sürüyo amaBen mah attım dönmediler muhtemelen hafta sonu diye ama siteden sipariş verdim umarım gelir
Evet ama sipariş geliyor değil mi mutlakaÖdemeyi yapman lazim sonra siparis formunu dolduruyosun geliyo.. instagramdan cevab veremiyolar whatsappdan veriyolar biraz sürüyo ama
Evet geliyorEvet ama sipariş geliyor değil mi mutlaka
Bende bu ay almak istiyorum insallah ise yarar
Teşekkür ederim canım dönüş yaptılar hadi bakalım hayirlisiEvet geliyor
Insallah canim hayirlisiTeşekkür ederim canım dönüş yaptılar hadi bakalım hayirlisi
Evet öyle diyorlar her şeyi deniyoruz nunu da deneyelim bakalım tamamen bitkiselBende kullandim ikinvi ayim bu ..ilk ay etkisi olmadi insallah bu ay guzel haberi alirim..siparis konusunda tereddut etmeyin hizli geliyor kargo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?