Gebeliğe Hazırlık CLIFE BALLI MACUN KULLANAN VAR MI (PKO)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TemelinSafinazi

🌸B.K~78.65🌼G.K~69.20🌺H.K~59🌹
Pro Üye
17 Haziran 2017
4.052
14.624
208
Arkadaşlar Clife ballı macun kullananlar lütfen yazarlar mı gebe kalanlar ozellikle bu aralar çok karşılaşıyorum ama iyice araştırmak istedim

Hadi ya o kadar çok olumlu yorum okudum ki sipariş verdim hatta acaba herkeste aynı etki olmuyor mu
Evet malesef bende çok umutla almıştım ama. Erkek sorunu da var bizde.
Birde galıba benım vucudum genel olarak bitkilere karşı ters etki yapıyor. Hayıt suyu adacayı ıctıgımde , maydonoz süt buharında fln da kist yaptı. Tepkı verıyır sanırım. Yani benlik bir sorun olabılır

Bende kullanmak istiyorum ama hep tereddütte kalıyorum. bu ay sipariş vericektim bayaa etkileyici şeyler var sayfasında. insan umutlanıyor.

Kızlar hemen sonuc alamasamda yinede ümitliyim sonucta bitkisel hersey fiyatida iyi bence siparis edin bisey kaybetmezsiniz hem olursada o vesile olmus olur veren yine Rabbim 3 ay kullaniliyormus.. tek tek içindekileri arastirsaniz hepsi bize iyi gelen şeyler ama suda var arkadasin dedigi gibi kimi insanin vucudu bitkiye ters tepiyo eger daha önce yaptiklariniz iyi gelmediyse almayin ama öyle bi sorun yoksa denemekde fayda var 1 günde geldi hemen siparisim

Oysa hayıt pko için çok iyi kullandım şu an dkh kullanıyorum son 5 gün bırakacağım sonra ve kullanacağım

Ben mah attım dönmediler muhtemelen hafta sonu diye ama siteden sipariş verdim umarım gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…