Gebeliğe Hazırlık CLIFE BALLI MACUN KULLANAN VAR MI (PKO)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de kullandım macundan bana faydası oldu ama bizde eş sorunu olduğu için gebelik oluşmadı yalnız adetlerim düzensizdi ağrılı geçerdi onlara yani hormonlarima iyi geldi

Merhaba ben de kullandım macundan bana faydası oldu ama bizde eş sorunu olduğu için gebelik oluşmadı yalnız adetlerim düzensizdi ağrılı geçerdi onlara yani hormonlarima iyi geldi
Maşallah canım inşallah bebeğin de olur en kısa zamanda bak bu yorum güzel oldu inşallah bana da faydası olur :)

olsun en azından faydası olduğunu öğrenmiş olduk. bu zamanda kimseyede güvenilmiyo çünkü

inşallah şekerim inşallah. bende ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum bu ay ama ben dış gebelik geçirdiğim için tüplerim tıkanmış olabilir ondan da şüpeleniyorum maydonoz ve süt buharı iyi geliyomuş onuda deniycem bu ay

Rahim filmi çekilseydin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…