- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Merhaba ben de kullandım macundan bana faydası oldu ama bizde eş sorunu olduğu için gebelik oluşmadı yalnız adetlerim düzensizdi ağrılı geçerdi onlara yani hormonlarima iyi geldiinşallah. hiç faydasını gören olmadı mı yaa burda. ben nerdeyse hergün sayfasına giriyorum birsürü insan dualar ediyo teşekkür ediyolar. ilk kutuda bütün sorunları çözülenler hamile kalanlar var. ama insan yinede inanamıyor. senin ki geldi mi
Anladım canım inofolic combi kullanıyor musunEvet canim 2 seneyi gecti pko var demisti bi doktor ama hormonlarim normal guatirim var..
Adet olmadim ama testler negatif dedigim gibi bugün yarin olurum macundan bidaha siparis etcem insallah
Maşallah canım inşallah bebeğin de olur en kısa zamanda bak bu yorum güzel oldu inşallah bana da faydası olur :)Merhaba ben de kullandım macundan bana faydası oldu ama bizde eş sorunu olduğu için gebelik oluşmadı yalnız adetlerim düzensizdi ağrılı geçerdi onlara yani hormonlarima iyi geldi
olsun en azından faydası olduğunu öğrenmiş olduk. bu zamanda kimseyede güvenilmiyo çünküMerhaba ben de kullandım macundan bana faydası oldu ama bizde eş sorunu olduğu için gebelik oluşmadı yalnız adetlerim düzensizdi ağrılı geçerdi onlara yani hormonlarima iyi geldi
inşallah şekerim inşallah. bende ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum bu ay ama ben dış gebelik geçirdiğim için tüplerim tıkanmış olabilir ondan da şüpeleniyorum maydonoz ve süt buharı iyi geliyomuş onuda deniycem bu ayCanım ben evliliğimin 2. ayında kimyasal geçirdim 2 ay önce de 10. Haftada kese bozulduğu için kürtaj oldum malesef 1 buçuk yıllık evliyim inşallah 3. de tuttururum ben ilkinde folik asit kullandım sadece 2. De inofolic combi ve ovulasyon testi kullanıp hamile kaldım şimdi adet olmayı bekliyorum korunuyorum adet olunca inofolic combi ve o macunu kullanacağım ovulasyon testi getirttim netten bakalım hayırlısı inanıyorum ama ben olacağına
Amin canım teşekkür ederim guzel dileklerin için inşallah faydasını görürsün sende :)Maşallah canım inşallah bebeğin de olur en kısa zamanda bak bu yorum güzel oldu inşallah bana da faydası olur :)
Aynen faydası oluyor ben inofolic combi ile de kullanmıştım onu da doktor vermisti ikiside çok iyi gelmiştiolsun en azından faydası olduğunu öğrenmiş olduk. bu zamanda kimseyede güvenilmiyo çünkü
Yok cnm adet oldum bugünAnladım canım inofolic combi kullanıyor musun
Rahim filmi çekilseydin canıminşallah şekerim inşallah. bende ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum bu ay ama ben dış gebelik geçirdiğim için tüplerim tıkanmış olabilir ondan da şüpeleniyorum maydonoz ve süt buharı iyi geliyomuş onuda deniycem bu ay
Bence bugün imkanın varsa al ve kullan şiddetle tavsiye ediyorumYok cnm adet oldum bugün
Inşallah canım aminAmin canım teşekkür ederim guzel dileklerin için inşallah faydasını görürsün sende :)
bende inofolik kullandım ama bi faydasını görmedim açıkcası. gebelik için kullanmıştım ama benim rahimim ters dönmüştü belki ondan işe yaramadıAynen faydası oluyor ben inofolic combi ile de kullanmıştım onu da doktor vermisti ikiside çok iyi gelmişti
Ovulasyon testi yaptınız mibende inofolik kullandım ama bi faydasını görmedim açıkcası. gebelik için kullanmıştım ama benim rahimim ters dönmüştü belki ondan işe yaramadı
hayır şimdiye kadar hiç yapmadım inşallah bu ay yapıcamOvulasyon testi yaptınız mi
Hangisini kullaniyorsun mavi kapsülmüBence bugün imkanın varsa al ve kullan şiddetle tavsiye ediyorum
Bence mutlaka kullan inşallah tutarhayır şimdiye kadar hiç yapmadım inşallah bu ay yapıcam
Farketmez canım ben hem mavi hem bordo kapsul olanı kullandım içeriği ayniHangisini kullaniyorsun mavi kapsülmü
Evet olabilir iyi gelen bir ilaçbende inofolik kullandım ama bi faydasını görmedim açıkcası. gebelik için kullanmıştım ama benim rahimim ters dönmüştü belki ondan işe yaramadı
Anladim cuma günü doktoruma gitcem alirim belki sagol canimFarketmez canım ben hem mavi hem bordo kapsul olanı kullandım içeriği ayni
Arkadaşlar Clife ballı macun kullananlar lütfen yazarlar mı gebe kalanlar ozellikle bu aralar çok karşılaşıyorum ama iyice araştırmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?