- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
Ne kadara satıyorsunElimde macun var isteyen olursa kaşıkla olandan 25 30 adet olması lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadara satıyorsunElimde macun var isteyen olursa kaşıkla olandan 25 30 adet olması lazım
40 tlNe kadara satıyorsun
Hamile kaldınız mı acabaElimde macun var isteyen olursa kaşıkla olandan 25 30 adet olması lazım
Ay bana gönderir misiniz tam elimde 40 lira var
Peki sizde işe yaradı mı?
Ben aldım ürünü hamile kaldım şansıma hiç kullanmadanPeki sizde işe yaradı mı?
Ya ne güzel bana gönderir misiniz? Kaç tane var kutuda? Sizde mi pcos vardıBen aldım ürünü hamile kaldım şansıma hiç kullanmadan![]()
Gardrops uygulaması var ise oradan satabilirimYa ne güzel bana gönderir misiniz? Kaç tane var kutuda? Sizde mi pcos vardı
Yok kuzum yaGardrops uygulaması var ise oradan satabilirim
Başka nasıl kargolayabilirim peki öneriniz varmıYok kuzum ya
Hiç bir fikrim yok gerçektenBaşka nasıl kargolayabilirim peki öneriniz varmı
Kalsın o zamanBaşka nasıl kargolayabilirim peki öneriniz varmı
Ya her insanda etki etmiyor demek ki![]()
![]()
Aynn canmYa her insanda etki etmiyor demek ki![]()
![]()
Merhaba hayır yumurtlama ağrısı hiç yaşamadım ilk kullandığım ay 1 hafta adet gecikmesi yaptı belki de geç yumurtladım adetim gecikti diye düşündüm çünkü klomenle bile yumurtalarım zor büyümüştü geçmişte. 2. Ay tekrar kullandım bekledigim yumurtlama tarihinde birşey olmadı ama adetime yakın uzun şeffaf yumurtlama akıntısı gördüm o ay hamile kaldım zaten doktor da geç döllenme olmuş dedi. Inşallah sana da nasip olur tadı biraz kötü ama bebek için değer yedikten hemen sonra bol bol su iç ki vücutta daha iyi etki etsinM Melom26 canım merhaba;
Bu clife ürününü kullanırken ya da gebe kaldığında yumurtlama ağrı sancı ve de o kısımda seğirmeye benzer belirtiler yaşadın mı?
bu ay reg ile birlikte çok düzenli olmasa da yumurtlama evresinin sonuna kadar kullandım. ve yumurtlamayı değerlendirdim. tadı çok içimin aldığı bir şey değil ama zorla ve inanarak içtim. inşallah senin gibi ben de bu macun vesile olur da hamile kalırım.
tadı kötü olduğu için mecburen içiyorum bol su. ben normalde ovülasyon testi ile takip ediyorum yumurtlamayı. bu ay da öyle yaptım. yumurtlama önceki aylara göre 4 gün geç oldu ben de. hep reglinin 8. günü oluyordu yumurtlama. inşallah bu ay sağlıkla gebe kalırım da başka şeylere gerek kalmaz. Senin de sağlıcakla kucağına al inşallah.Merhaba hayır yumurtlama ağrısı hiç yaşamadım ilk kullandığım ay 1 hafta adet gecikmesi yaptı belki de geç yumurtladım adetim gecikti diye düşündüm çünkü klomenle bile yumurtalarım zor büyümüştü geçmişte. 2. Ay tekrar kullandım bekledigim yumurtlama tarihinde birşey olmadı ama adetime yakın uzun şeffaf yumurtlama akıntısı gördüm o ay hamile kaldım zaten doktor da geç döllenme olmuş dedi. Inşallah sana da nasip olur tadı biraz kötü ama bebek için değer yedikten hemen sonra bol bol su iç ki vücutta daha iyi etki etsin
Bende ovulasyon testi ise yaramıyor tedavi gormeden önce kullanmıştım bir ay içinde 2-3 kez pik gösterdi kafami iyice karıştırdı onun dışında hergun akintim oluyor yumurtlama akıntısını da ilk kez uzayan şeffaf görünce farketmiştim:) teşekkür ederim amin inşallahtadı kötü olduğu için mecburen içiyorum bol su. ben normalde ovülasyon testi ile takip ediyorum yumurtlamayı. bu ay da öyle yaptım. yumurtlama önceki aylara göre 4 gün geç oldu ben de. hep reglinin 8. günü oluyordu yumurtlama. inşallah bu ay sağlıkla gebe kalırım da başka şeylere gerek kalmaz. Senin de sağlıcakla kucağına al inşallah.
Canım merhaba ağustosta clife kullandım. Buğün Bat 3 gün geçti regl olmadım ama yumurtalıklarımda ağrı var sancı kramp gibi. Sen deki gibi gecikmemi yaşıyorum ben de. Evde test yaptım negatif. Aceba kist mi oluştu çünkü sancım çok oluyor.2 gün daha bekleyip kan testi yaptırsam mı? Ya da adet söktürücü masaj mı yapsam bilemedim.Bende ovulasyon testi ise yaramıyor tedavi gormeden önce kullanmıştım bir ay içinde 2-3 kez pik gösterdi kafami iyice karıştırdı onun dışında hergun akintim oluyor yumurtlama akıntısını da ilk kez uzayan şeffaf görünce farketmiştim:) teşekkür ederim amin inşallah
Merhaba bence o masajı yapma ne olur ne olmaz belki geç yumurtlamışsındır benim gibiCanım merhaba ağustosta clife kullandım. Buğün Bat 3 gün geçti regl olmadım ama yumurtalıklarımda ağrı var sancı kramp gibi. Sen deki gibi gecikmemi yaşıyorum ben de. Evde test yaptım negatif. Aceba kist mi oluştu çünkü sancım çok oluyor.2 gün daha bekleyip kan testi yaptırsam mı? Ya da adet söktürücü masaj mı yapsam bilemedim.