Clife macun kullananlar?

Merhaba bence o masajı yapma ne olur ne olmaz belki geç yumurtlamışsındır benim gibi 😊 adet olursan da üzülme tekrar denersin en iyisi beklemek çok zor biliyorum. Ilk ay bende baya bi gecikme yaşadım hep iyi olumlu düşündüm kendime negatif duygular söylemedim birsonraki ay hamile kaldım insallah sende tez zamanda kalırsın
İnşallah kuzum. İşin bir de şu tarafı var. Bu ay tüp bebeğe başlayacağız devlette ve aylardır bu ayı bekliyorum. İdrarda çıkmayan varsa gebelik kan da çıkar demi. Olmadı bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptırsam mı.

İnşallah kuzum. İşin bir de şu tarafı var. Bu ay tüp bebeğe başlayacağız devlette ve aylardır bu ayı bekliyorum. İdrarda çıkmayan varsa gebelik kan da çıkar demi. Olmadı bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptırsam mı.
Tabiki ilk once kana geçiyor sonra idrara. Inşallah vardır olmazsa birsonraki ay tekrar denersin 3-4 Ay düzenli kullanmak çok önemliymiş

İnşallah canım ya. Bekleyeyim biraz. Allah kerim.
M Melom26 Bugün regl oldum. Ne zamandır 25 gün de oluyordum 28 gün oldu sanırım eski döngüye geldi. Bir bakıma da iyi oldu tüp bebek sıram devlette ctesi gününe geliyordu böyle olunca hafta içi oluyor. İnşallah ben de sağlıkla gebe kalırım ve anne olurum.

tadı kötü olduğu için mecburen içiyorum bol su. ben normalde ovülasyon testi ile takip ediyorum yumurtlamayı. bu ay da öyle yaptım. yumurtlama önceki aylara göre 4 gün geç oldu ben de. hep reglinin 8. günü oluyordu yumurtlama. inşallah bu ay sağlıkla gebe kalırım da başka şeylere gerek kalmaz. Senin de sağlıcakla kucağına al inşallah.
Sonuç ne oldu?

Arkadaşlar merhaba, 32 yaşındayım Polikistikover'im kendimi bildim bileli 6 ayda bir hasta olurdum. Hatta evlenmeden önce 6-7 sene doğum kontrol hapı kullandım. 3.5 senelik evliyim.Nasıl olsa hemen olmaz mantığıyla evlendiğim ilk aydan doğum kontrol hapını bıraktım. Nitekim 3.5 sene çcocuğum olmadı. Son 7-8 ayda kendiliğinden her ay regl olmaya başladım. Clife'ı aynı iş yerinde çalıştığım bir arkadaşım önerdi bana düzenli olarak 3 ay kullanmam gerektiği bildirildi. Vee ben ilk ay regl'imin ilk günü kullanmaya başladım. Yaklaşık olarak 14 gün kullandım. Sonrasında yumurtlama belirtileri gösterince bıraktım ve günlere dikkat etim. Regl'im bir hafta geçti test yaptım pozitifti. Beta HCG bakıldı 734 çıktı doktorum bir hafta sonra tekrarlayalım dedi 8800 çıktı bugünde keseyi gördük. Bir hafta sonra inşallah bebeği göreceğiz dedi doktorum. Clife kullandığım dönememi denk geldi yoksa gerçekten Clife işe mi yaradı bilmiyorum ama Clife sayesinde hamile kaldım diyebilirim.

ya gerçekten işe yarıyorsa bende sipariş vermek istiyorum pcosum bende

Canım baya zaman geçmiş ama faydasını gördün mü acaba
Bi faydasını görmedim canim şuan nihalin bahcesinden hayıt macunu kullanıyorum bakalim o etki etcekmi benim amacım hamile kalmaktan ziyade kaliteli yumurta oluşturmak çünkü tüp bebek suretindeyim ilk tedavim olumsuz oldu maalesef

Bi faydasını görmedim canim şuan nihalin bahcesinden hayıt macunu kullanıyorum bakalim o etki etcekmi benim amacım hamile kalmaktan ziyade kaliteli yumurta oluşturmak çünkü tüp bebek suretindeyim ilk tedavim olumsuz oldu maalesef
Canım çok gördüm buralarda mfk diye bi doktor varmış ürünlerinden memnun kalan çokmuş instada bi bak istersen

Canım çok gördüm buralarda mfk diye bi doktor varmış ürünlerinden memnun kalan çokmuş instada bi bak istersen
Benim tüpler tıkalı amh düşük normal yolla çok zor canim belki tüpler açık olsa hamilelik olur ama işte bakalim Allah büyük elbet bir gün bizimde yüzümüz güler

Benim tüpler tıkalı amh düşük normal yolla çok zor canim belki tüpler açık olsa hamilelik olur ama işte bakalim Allah büyük elbet bir gün bizimde yüzümüz güler
Zamanı var belliki canım işte herkesin imtihanı farklı geçen gün bi fotoğraf gördüm kadın sipralle hamile kalmış ultrason görüntüsü de var kimi istediği ile imtihan oluyor kimi istemediğiyle dua edip gerisini Allah'a bırak hakkımızda hayırlısı olsun olmaz derler olur sen üzülme ♥️

Zamanı var belliki canım işte herkesin imtihanı farklı geçen gün bi fotoğraf gördüm kadın sipralle hamile kalmış ultrason görüntüsü de var kimi istediği ile imtihan oluyor kimi istemediğiyle dua edip gerisini Allah'a bırak hakkımızda hayırlısı olsun olmaz derler olur sen üzülme ♥️
Geçen 30 yaşında biri 4. 'ye hamile hepsi ufacık birde korunuyoduk istemiyorduk diyor işte rabbim sınıyor bizlerde :(

Vallaha öyle canım benim dua etmekten başka çaremiz yok benim kuzenimin 15 yıl olmadı tam tüp bebeğe başlayacaklardı oldu 40 yaşında hemde Allah'tan ümit kesilmez..
Tupler tikali olmasa belki gebelik olur bilemiyorum çünkü her ay yumurtlama oluyo bende rezerv az

Back
X