Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

(((((( ne denir bilmemki...bu aciyi malesef yasamis bi kac kere yasamis biri olarak yazacagim kelimeler manasiz kalacak(((

off yaa canım benim ne desem kar etmezki sana Allahım yardımcın olsun her işte bir hayır vardır bir gün yüzümüz gülecek buna inan Allahım sevdiği kulunun istediğini hemen yerine getirmezki daha çok dua etsin sesini duyayım diye umudunu yitirme pes etme ballarımıza sonunda kavuşacağız

sağolun arkadaşlar ama hiç beklemediğim bi sonuç oldu hayırlısı demekten başka sanşımız yok kasımda başlıycaz artık doktorum öyle dedi

dondurulmuş embriyon varmı kaçıncı tüp bebeğindi sorununuz neydi

evet canım 3 tane dondurulmuş embriyo var(blast) kasımda iğne yapılacak aralıktada transfer tabi çözündükten sonra ii olursa dedi doktor bey.sorun yok canım bi nedeni yok dedi dr.um artık takdiri ilahi rabbimin.çok moralim bozuldu sanki nefes alamıyo gibiyim hayırlısı artık allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşllh sizler ne zaman başlıyosunuz arkadaşlar

3 aşılama 1 tüp bebek başarısızlıkla sonuçlandı yazmayı unutmuşum

canım daha çok yeni bunuda atlatacaksın
bende dün ktüye evraklarımı teslim ettim salı arayacağım çıktımı die
sonra şafak beye gidip tedavime başlayacağım az kaldı yanı adetimde Allahım nasip ederse başlayacağım

daha yeni iş yerinden 2 arkadaşım gitti şafak beye ilk denemeleri idi bi arkadaşımın oldu birinin olmadı nasip bu işler vakti saati var herşeyin kısa zamanda kavuşuruz inşallah bebeklerimize

iyiyim canım nasıl olalım işte alışmaya çalışıyırum kendimi toplamak için elimden geleni yapıyorn sen nasılsın neler yaptın

bende iyiyim canım böyle haberler alınca üzülüyorum işte bende bekliyorum raporu işte salı günü arayıp haber alcam çıktımı die çıkınca clinartta yazdırmaya gidicem

bende iyiyim canım böyle haberler alınca üzülüyorum işte bende bekliyorum raporu işte salı günü arayıp haber alcam çıktımı die çıkınca clinartta yazdırmaya gidicem

sende gelişmelerden haberdar et canım inşallh senden iyi haberler alırız moralimiz düzelir

ben varım kızlar yarın yumurta kontrolune gidicem kısmetse eylül topigindeyim ben genel olarak

inş... iğne başladık işte 4.oldu bugün yarın gidicez bakalım benimkiler ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…