negatif................
(((((( ne denir bilmemki...bu aciyi malesef yasamis bi kac kere yasamis biri olarak yazacagim kelimeler manasiz kalacak (((
off yaa canım benim ne desem kar etmezki sana Allahım yardımcın olsun her işte bir hayır vardır bir gün yüzümüz gülecek buna inan Allahım sevdiği kulunun istediğini hemen yerine getirmezki daha çok dua etsin sesini duyayım diye umudunu yitirme pes etme ballarımıza sonunda kavuşacağız
dondurulmuş embriyon varmı kaçıncı tüp bebeğindi sorununuz neydi
evet canım 3 tane dondurulmuş embriyo var(blast) kasımda iğne yapılacak aralıktada transfer tabi çözündükten sonra ii olursa dedi doktor bey.sorun yok canım bi nedeni yok dedi dr.um artık takdiri ilahi rabbimin.çok moralim bozuldu sanki nefes alamıyo gibiyim hayırlısı artık allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşllh sizler ne zaman başlıyosunuz arkadaşlar
ferkecim nasılsın
iyiyim canım nasıl olalım işte alışmaya çalışıyırum kendimi toplamak için elimden geleni yapıyorn sen nasılsın neler yaptın
bende iyiyim canım böyle haberler alınca üzülüyorum işte bende bekliyorum raporu işte salı günü arayıp haber alcam çıktımı die çıkınca clinartta yazdırmaya gidicem
kızlar başka tedaviye giden yokmu clinartta hep beraber mutlu haberimizi yazsak buraya
evet arkadaşlar siz naeler yapmayı düşünüyosunuz hangi aşamalardasınız rapor işini naptın meralcim clinartla görüştünmü
ben varım kızlar yarın yumurta kontrolune gidicem kısmetse eylül topigindeyim ben genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?