Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

aslında haklısın bende istanbulda 3 negatif aldım ve soğudum o merkezden ama clinartta tutunca umutlandım yine orda yaptıracağım zaten raporu anca 1 ayda çıkarırsın

aslında haklısın bende istanbulda 3 negatif aldım ve soğudum o merkezden ama clinartta tutunca umutlandım yine orda yaptıracağım zaten raporu anca 1 ayda çıkarırsın

kesinlikel safak bey cok iyi bir dr ve kendisini cok seviyorum..diyorumki bir tekkendisine muayene olabiliyorum en rahat sekilde..cunku beni asiri gerer muayenlere..kendisi cok nazik ve cok anlayisli..ama iki kez negatif aldim pozifiti goremedim orada cok yorudlum bu yuzden..farabide cavit kart ve ozel karadeniz hastanesinde ya uufuk bey yada hasan bey arasindan gel gitlerim var..burada uful beyin hastasi ilk denemede pozitfi almis ..forumlarda okudum..sevindim cok banada umut oldu..ya benim icin dok.dan cok lab cok cok onemli..farabi drlarini pek iyi getirmiyorlar..ozellikle suleymen beyin bir cok hastasindan sikayetci oldugunu biliyorum bende birebir sahit oldum ama cavit bey hakkinda cok iyi deiler..birde farabinin labida iyi profesor denetiminde..ya safk bey cok cok iyi kesinlikle ama bence lab. yeteri iyi degil..kendisi her yere yetisiyor..ah birde bahcecinin lab . clinartta olsaydi..nasip iste..merkez bahane..Rabbim ol desin yeterki

miss angelbugun transferin vardi aldinmi bebisini yada bebislerini..canim blastmi transfer edildi..insallah evladin seninledir..cok cok dua et...dularimseninle

eftelya canim..bende rapor cikartmayi dusunuyorum butedavide insallah cikartabilirz..farabiye bir gitmek lazim bakalim hayirisi olsun

Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah bu denemelerimizde pozitifi görürüzde rahatlarız canım
şimdi şafak beye gidiyorum 10:30 da randevüm var gebelik aşısı uygulayacak bana inşallah sorunsuz olur
Allahım em kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah

amin canim insallahhepimizin..canim gebelik asisi ne zaman yapiliyor..opudn oncemi sonrami..sen ne zaman baslamistin tedaviye canim?

diliyorum son denemen olur ve evladin kucaginda olur bu denemende

eftelya canim..bende rapor cikartmayi dusunuyorum butedavide insallah cikartabilirz..farabiye bir gitmek lazim bakalim hayirisi olsun

ya rapor çıkartmak da zaman alan bişeymiş bilmiyorum çalışıyorum bide nasıl olacak hiç bilmiyorum.acemiyim sen ne zaman başlıyorsun. rapora ne zaman başvuracaksın.

amin canim insallahhepimizin..canim gebelik asisi ne zaman yapiliyor..opudn oncemi sonrami..sen ne zaman baslamistin tedaviye canim?

diliyorum son denemen olur ve evladin kucaginda olur bu denemende

aşımı yaptırdım ve geldim
bugün koldan aşı yaptılar haftaya adet olucam o zaman tüp bebek tedavisi başlıyor birde transferden 1 gün önce yada transfer günü vajinalden gebelik aşısı uygulanacak bildiğim kadarıyla

ben koldan yapilani hic duymamistim..clinarta baya yeniklikler gelmis demekki..hadi hayirli olsun tedavin canimm

miss angel transferin olmustu? nasilsin canim? insallah pozitif sonucu alirisin

iyiyim canın meklemedeyim bu arada sayfayı takip ediyorum dualarım sizlerle ... kasım da benim aşı.. :)

canim senind ondurulmusun var degilmi? dondurulmuslarda sans daha yuksek..insllah bu sefer olacak:))

canim senind ondurulmusun var degilmi? dondurulmuslarda sans daha yuksek..insllah bu sefer olacak:))

evet canım 3 tane dondurulmuş yumoşlarım var .bilmiyorum ki sanki donmuş olunca sansım daha düşük gibi geliyor bana içten içe daha yapılmadan umutsuzluğa kapılıyorum haırlısı artık kasımda ilk aşı yapılacak rabbim bir bana değil her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlerinde evini batıracak dağıtacak bıcırıklar gelsin artık:))

amin canimmmm..ay keske benimde dondurulmusum olsaydiii...bahceci en iyi merkez diye bilinir ve bahcecide bile artik nerdeyse herkese dondurulmus transfer yapiyliyor diye yaziyor burdaki arkadaslar..ben dondurulmuslara hep kesin gozuyle baktim..inslalah seninde oyle olacak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…