eftelya arkadaşım bende rizedeyim trabzon fakülteden rapor çıkarttım kadın doğuma başvuruyosun tüp bebek raporu için kadın doğuma giriş alıyosun bu arada sen endokrin polikliniğinede giriş al eşinde uroloji polk. bu 3,ünün sıralarını sabah gittiğiniz gibi almaya çalışın. kadın doğumdan evraklar için kağıt verecekler soruna göre yönlendiriyolar zaten bu arada 3 aşılama gerekiyo rapor için yanlış bilmiyorsam bende ekimde clinartta başlıyorum Allahım nasip ederse senin sorunun ne bu arada[/QUO
İnşallah başlar bebeğini kucağına alırsın. benim yumurta sıkıntım var malesef sayısı az dr en son 2, 3 yıl önce gittim 2 aşılamadan sonra ara verdim. kısmetse ekimin 10 undan sonra trabzona gidiyorum. çok tıuhaf içim. herkes gibi korkuyorum. ve çok da bilmiyorum nerde ne oluyo. sen merkezdesin galiba ben ardeşendeyim. o zaman rapor çıkartamam galiba....
problemin varsa ara vermeden yaptır tüpbebeği clinarttı öneriyorum
evet merkezdeyim
angel insallah yarin bebisini alirsin..ve bebisin 9 ay boyunca seni hicc birakmaz....
meral sorun erkek infertilitesi..esim suan il disinda ve asiri yogun calisiyor..ancak 2-3 ay sonra izni var..sanirimo zaman rapor icin basvuru yapacagim..bilemedimki insan negatifi aldigi yerde tekrar denemek istemiyor iste...simdilik aklimda clinart yok cavit kart ve ufuk bey arasinda gel git yasiyorum..insallah en hayirli neresiyse orasi olsun hepimiz icin
aslında haklısın bende istanbulda 3 negatif aldım ve soğudum o merkezden ama clinartta tutunca umutlandım yine orda yaptıracağım zaten raporu anca 1 ayda çıkarırsın
eftelya arkadaşım bende rizedeyim trabzon fakülteden rapor çıkarttım kadın doğuma başvuruyosun tüp bebek raporu için kadın doğuma giriş alıyosun bu arada sen endokrin polikliniğinede giriş al eşinde uroloji polk. bu 3,ünün sıralarını sabah gittiğiniz gibi almaya çalışın. kadın doğumdan evraklar için kağıt verecekler soruna göre yönlendiriyolar zaten bu arada 3 aşılama gerekiyo rapor için yanlış bilmiyorsam bende ekimde clinartta başlıyorum Allahım nasip ederse senin sorunun ne bu arada[/QUO
İnşallah başlar bebeğini kucağına alırsın. benim yumurta sıkıntım var malesef sayısı az dr en son 2, 3 yıl önce gittim 2 aşılamadan sonra ara verdim. kısmetse ekimin 10 undan sonra trabzona gidiyorum. çok tıuhaf içim. herkes gibi korkuyorum. ve çok da bilmiyorum nerde ne oluyo. sen merkezdesin galiba ben ardeşendeyim. o zaman rapor çıkartamam galiba....
canim tupe baslamadan once bir asilama daha dene istersen.ozel karadenizinda asilamad aiyi oldugunu duydum..insallah bu sefer evladini alirsin kucagina..sormak istedigin bir sey varsa yardim edebilecgim bir sey varsa mutalaka danis...
kesinlikel safak bey cok iyi bir dr ve kendisini cok seviyorum..diyorumki bir tekkendisine muayene olabiliyorum en rahat sekilde..cunku beni asiri gerer muayenlere..kendisi cok nazik ve cok anlayisli..ama iki kez negatif aldim pozifiti goremedim orada cok yorudlum bu yuzden..farabide cavit kart ve ozel karadeniz hastanesinde ya uufuk bey yada hasan bey arasindan gel gitlerim var..burada uful beyin hastasi ilk denemede pozitfi almis ..forumlarda okudum..sevindim cok banada umut oldu..ya benim icin dok.dan cok lab cok cok onemli..farabi drlarini pek iyi getirmiyorlar..ozellikle suleymen beyin bir cok hastasindan sikayetci oldugunu biliyorum bende birebir sahit oldum ama cavit bey hakkinda cok iyi deiler..birde farabinin labida iyi profesor denetiminde..ya safk bey cok cok iyi kesinlikle ama bence lab. yeteri iyi degil..kendisi her yere yetisiyor..ah birde bahcecinin lab . clinartta olsaydi..nasip iste..merkez bahane..Rabbim ol desin yeterki
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah bu denemelerimizde pozitifi görürüzde rahatlarız canım
şimdi şafak beye gidiyorum 10:30 da randevüm var gebelik aşısı uygulayacak bana inşallah sorunsuz olur
Allahım em kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah
canim tupe baslamadan once bir asilama daha dene istersen.ozel karadenizinda asilamad aiyi oldugunu duydum..insallah bu sefer evladini alirsin kucagina..sormak istedigin bir sey varsa yardim edebilecgim bir sey varsa mutalaka danis...
yok ya aşılamayı düşünmüyorum artık zaman kaybetmek istemiyorum. bakalım dr ne diyecek. teşekkürler. artık soracam zamanla çünkü zaman daraldıkça beklemek zorlaşıyor. çok tuhafım.
eftelya canim..bende rapor cikartmayi dusunuyorum butedavide insallah cikartabilirz..farabiye bir gitmek lazim bakalim hayirisi olsun
amin canim insallahhepimizin..canim gebelik asisi ne zaman yapiliyor..opudn oncemi sonrami..sen ne zaman baslamistin tedaviye canim?
diliyorum son denemen olur ve evladin kucaginda olur bu denemende
aşımı yaptırdım ve geldim
bugün koldan aşı yaptılar haftaya adet olucam o zaman tüp bebek tedavisi başlıyor birde transferden 1 gün önce yada transfer günü vajinalden gebelik aşısı uygulanacak bildiğim kadarıyla
ben koldan yapilani hic duymamistim..clinarta baya yeniklikler gelmis demekki..hadi hayirli olsun tedavin canimm
bu yeni teknik zaten martta yaptırdığımd yoktu
ferkecim naber nasılsın
iyiyim canın meklemedeyim bu arada sayfayı takip ediyorum dualarım sizlerle ... kasım da benim aşı.. :)
canim senind ondurulmusun var degilmi? dondurulmuslarda sans daha yuksek..insllah bu sefer olacak:))
evet canım 3 tane dondurulmuş yumoşlarım var .bilmiyorum ki sanki donmuş olunca sansım daha düşük gibi geliyor bana içten içe daha yapılmadan umutsuzluğa kapılıyorum haırlısı artık kasımda ilk aşı yapılacak rabbim bir bana değil her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlerinde evini batıracak dağıtacak bıcırıklar gelsin artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?