inş... iğne başladık işte 4.oldu bugün yarın gidicez bakalım benimkiler ne alemde
adetinin 21.günü olan tedaviyimi uyguluyo sana yoksa adetinin2.günü olan tedaviyimi
yok canım benim kısa protokol dediklerinden 2.gün başladı tedaviye gonalf ile
bende 21. günü lucrin olanı şafak bey uygulamıştı
ama diğeri kısa protokoldü
bu sefer bakalım hangisini yapacak
sorun neydi ve kaçıncı denemem
canım inşallah olur rabbim anneliği yaşatır sana bebeğini kucağına almayı nasip eder
amin hayatım ilk denemem rahim yapışıklığı ve oligospermimiz var maalesef histeroskopi oldum bakalım 4.iğnem yapıldı bugün gidicem yarın duruma göre en geç ctsi toplucak mumuşları dilerim bende dahil hepimiz anneliği yaşarız çünkü tek gayemiz bu bunun için maddi manevi sıkıntıya giriyoruz rabbim dualarımızı duyuyor o biliyor halimizi
bende histeleskopi oldum 2 denemeden sonra neden tutmuyo die
Allahın izniyle olacak rahat bi süreç geçir ve inan olacak diye olur o zaman
meralcim naptın rapor işini
kızlar bugün şafak beyle görüştüm kısa protokol uygulayacak bide gebelik aşısı yapacak bana önümüzdeki çarşamba yaptıracam allah nasip ederse
hdi hayırlı olsun arkadaşım pozitif sonuçlar alırsın inşallh
gebelik aşısının faydaları ne tam olarak banada yapılacak kasımda
mis angel ne durumdasın canım
nasıl olayım tatlım yarın gidicem işte biliyosun bakalım kısmet bebeğim beni bekliyor orda moral olarak üzülmemeye gayret ediyorum elimden geldikçe okuyorum
nasıl olayım tatlım yarın gidicem işte biliyosun bakalım kısmet bebeğim beni bekliyor orda moral olarak üzülmemeye gayret ediyorum elimden geldikçe okuyorum
Arkadaşlar öncelikle herkese Allah hayırlı olanı versin. kimse evlatsız kalmasın diyorum. olmayanın halinden olanlar kesinlikle anlamıyor. Bende 9 yıllık evliyim. 2 kez aşılama yaptık olmadı şimdi trabzona gelip clinartta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ekimde. deneyimli arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz. bu rapor ilaçlar için mi gerekiyor. direk gidip rapor almak istiyorum diyince hemen veriyorlar mı. bi de trabzona gelmeden rize araştırma hastanesinden alabilirmiyim direk. bilenler yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaslar merhaba...bende safak beyde 2 kere denedim ve malesef ikisindede negatif aldim..kafam allak bullak..artik hangi dr.a gidecegimide sasirdim..farabide cavit karti onerdi bir arkadasim biride karadenizde ufuk bey..safak bey iki denemedede tek embriyo koydu bana o kadar israr etmistim iki tane diye...ama goruyorumki bircok merkezde ilk denemede cift embriyo cok uzgunum...maddi manevi tukendim....iki denemedede benden hsg ve histereskopi istemedi..ucuncude histereskopi ve pgt demisti ama suan aklimda clinart yok..ozel karadeniz ve cavit kart arasinda gidis gelis yasiyorum..ve bende bu sefer raporlu deneyecem..elime avucumda ne varsa clinarta verdim..maddi manevi o kadar yoruldumki((
canım benim bende clinartta mart ayında ilk defa tüp bebek yaptırdım tuttu 8 haftalıkken düştü
şimdi tekrar clinarta gidiyorum 2. tüp bebeği yaptırmak için
tüp bebek raporu çıkardım trabzon fakülteden 800 tl ilaçlarıma verdim 800 tl de merkez alıyo raporlu hastalardan
bundan önce 3 defa istanbul tüp bebek merkezinde denedim olmadı ilk ikisinde tek embriyo konuldu ve ikinci denemeden sonra histeleskopi istedi dr yaptırdım bişey çıkmadı yani bu işlerde sıraya göre her zaman yavaş yavaş başlar tedavi olmadı farklı şeyler denenir senin sorunun ne bu arada
eftelya arkadaşım bende rizedeyim trabzon fakülteden rapor çıkarttım kadın doğuma başvuruyosun tüp bebek raporu için kadın doğuma giriş alıyosun bu arada sen endokrin polikliniğinede giriş al eşinde uroloji polk. bu 3,ünün sıralarını sabah gittiğiniz gibi almaya çalışın. kadın doğumdan evraklar için kağıt verecekler soruna göre yönlendiriyolar zaten bu arada 3 aşılama gerekiyo rapor için yanlış bilmiyorsam bende ekimde clinartta başlıyorum Allahım nasip ederse senin sorunun ne bu arada[/QUO
İnşallah başlar bebeğini kucağına alırsın. benim yumurta sıkıntım var malesef sayısı az dr en son 2, 3 yıl önce gittim 2 aşılamadan sonra ara verdim. kısmetse ekimin 10 undan sonra trabzona gidiyorum. çok tıuhaf içim. herkes gibi korkuyorum. ve çok da bilmiyorum nerde ne oluyo. sen merkezdesin galiba ben ardeşendeyim. o zaman rapor çıkartamam galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?