Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

yok canım benim kısa protokol dediklerinden 2.gün başladı tedaviye gonalf ile

bende 21. günü lucrin olanı şafak bey uygulamıştı
ama diğeri kısa protokoldü
bu sefer bakalım hangisini yapacak
sorun neydi ve kaçıncı denemem
canım inşallah olur rabbim anneliği yaşatır sana bebeğini kucağına almayı nasip eder

amin hayatım ilk denemem rahim yapışıklığı ve oligospermimiz var maalesef histeroskopi oldum bakalım 4.iğnem yapıldı bugün gidicem yarın duruma göre en geç ctsi toplucak mumuşları dilerim bende dahil hepimiz anneliği yaşarız çünkü tek gayemiz bu bunun için maddi manevi sıkıntıya giriyoruz rabbim dualarımızı duyuyor o biliyor halimizi

bende histeleskopi oldum 2 denemeden sonra neden tutmuyo die
Allahın izniyle olacak rahat bi süreç geçir ve inan olacak diye olur o zaman

Son düzenleme:
kızlar bugün şafak beyle görüştüm kısa protokol uygulayacak bide gebelik aşısı yapacak bana önümüzdeki çarşamba yaptıracam Allah nasip ederse

kızlar bugün şafak beyle görüştüm kısa protokol uygulayacak bide gebelik aşısı yapacak bana önümüzdeki çarşamba yaptıracam allah nasip ederse

hdi hayırlı olsun arkadaşım pozitif sonuçlar alırsın inşallh
gebelik aşısının faydaları ne tam olarak banada yapılacak kasımda

arkadaslar merhaba...bende safak beyde 2 kere denedim ve malesef ikisindede negatif aldim..kafam allak bullak..artik hangi dr.a gidecegimide sasirdim..farabide cavit karti onerdi bir arkadasim biride karadenizde ufuk bey..safak bey iki denemedede tek embriyo koydu bana o kadar israr etmistim iki tane diye...ama goruyorumki bircok merkezde ilk denemede cift embriyo cok uzgunum...maddi manevi tukendim....iki denemedede benden hsg ve histereskopi istemedi..ucuncude histereskopi ve pgt demisti ama suan aklimda clinart yok..ozel karadeniz ve cavit kart arasinda gidis gelis yasiyorum..ve bende bu sefer raporlu deneyecem..elime avucumda ne varsa clinarta verdim..maddi manevi o kadar yoruldumki((

Arkadaşlar öncelikle herkese Allah hayırlı olanı versin. kimse evlatsız kalmasın diyorum. olmayanın halinden olanlar kesinlikle anlamıyor. Bende 9 yıllık evliyim. 2 kez aşılama yaptık olmadı şimdi trabzona gelip clinartta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ekimde. deneyimli arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz. bu rapor ilaçlar için mi gerekiyor. direk gidip rapor almak istiyorum diyince hemen veriyorlar mı. bi de trabzona gelmeden rize araştırma hastanesinden alabilirmiyim direk. bilenler yardımcı olursanız sevinirim.

eftelya arkadaşım bende rizedeyim trabzon fakülteden rapor çıkarttım kadın doğuma başvuruyosun tüp bebek raporu için kadın doğuma giriş alıyosun bu arada sen endokrin polikliniğinede giriş al eşinde uroloji polk. bu 3,ünün sıralarını sabah gittiğiniz gibi almaya çalışın. kadın doğumdan evraklar için kağıt verecekler soruna göre yönlendiriyolar zaten bu arada 3 aşılama gerekiyo rapor için yanlış bilmiyorsam bende ekimde clinartta başlıyorum Allahım nasip ederse senin sorunun ne bu arada

canım benim bende clinartta mart ayında ilk defa tüp bebek yaptırdım tuttu 8 haftalıkken düştü
şimdi tekrar clinarta gidiyorum 2. tüp bebeği yaptırmak için
tüp bebek raporu çıkardım trabzon fakülteden 800 tl ilaçlarıma verdim 800 tl de merkez alıyo raporlu hastalardan
bundan önce 3 defa istanbul tüp bebek merkezinde denedim olmadı ilk ikisinde tek embriyo konuldu ve ikinci denemeden sonra histeleskopi istedi dr yaptırdım bişey çıkmadı yani bu işlerde sıraya göre her zaman yavaş yavaş başlar tedavi olmadı farklı şeyler denenir senin sorunun ne bu arada

angel insallah yarin bebisini alirsin..ve bebisin 9 ay boyunca seni hicc birakmaz....

meral sorun erkek infertilitesi..esim suan il disinda ve asiri yogun calisiyor..ancak 2-3 ay sonra izni var..sanirimo zaman rapor icin basvuru yapacagim..bilemedimki insan negatifi aldigi yerde tekrar denemek istemiyor iste...simdilik aklimda clinart yok cavit kart ve ufuk bey arasinda gel git yasiyorum..insallah en hayirli neresiyse orasi olsun hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…