sağol canım inşallh bebişlerim benimledir ama hiç bi belirtim yok adet sancısı gibi arada oluyo moralim çok bozuluyo salı gününü iple çekiyorum hiç belirti yok inşllh benimledir hepimizin yüzü gülsün artık beni düşüündüğün için çok sağol arkadaşım benim
sancı olması normaldir bebişlerin tutunmaya çalıştığı için oluyodur merak etme
inşallh canım sonuca yaklaştıça korkularım iyice artıyo moralim çok bozuluyo inşllh öyledir canım sımsıkı tutunur desteğin için çok teşekkr ederim
ferkecim seni o kadar iyi anlıyorumki Allahım yardımcın olsun kalbin yerinden çıkıcak gibi uyuyamıyosun günler bitmiyo ah ahhhhh
aynen öyle sürekli vc ye gidiyorum acaba hasta oldum mu diye aynı olacakmış gibi birde ağrım var
canim bende cokk merak ediyorum seni ve sonucunu..ay hadi pozitif olsun insallah...valla helal olsun erken test yapmadin..ben olsam oooo 50 kere yapmistim...yarin guzel haberler ver bize insallah
bende dayanamıyorum ama eşim gününde yaptıralım diyorsabahı iple çekiyorum inşallh pozitif olur tabi hastalanmadan yarını edebilirsem
seni anliyorum gercekten coookk zor....vakit gecmek bilmiyor degilmi...canim insallah pozitif olacak...yarin clinarttan arar seni hemsireler zaten testi yaptirin diye...insallah pozzitiftir.ki seninki blast pozitif olma ihtimali cok yuksek..dularimiz seninle canimm
canim merhaba..cok sukur iyiyim sen nasilsin..sen basladinmi yeni tedaviye..aret kamerle baslamak istiyodun sanirim..,bende su an bir gelisme yok canim
aynen öyle sürekli vc ye gidiyorum acaba hasta oldum mu diye aynı olacakmış gibi birde ağrım var
ferke hadi güzel haberler verirsin insallah. progeston igneleri vuruluyormusun hergün
canım kötü şeyler düşünme yaa olacağına inan ağrılar normal yarın büyük gün inşallah bhcg de değerleri göreceksin
progestanın yarın sona erecek iğneden kurtulcan clexane 12 haftaya kadar kullancan canım
inşallh kuzum tutsunda ben her iğneye razıyım sonucu güzel olsun yeterki
canım benim olacak bak görürsün ben çok inanıyorum içini ferah tut
inşallh canım benim.bu aşama sizlerinde desteğinizle ii geçiyo çok sağolun bugun nasıl geçerdi sizler olmasanız....
arkadaşlar ben hastaneye gidiyorum birazdan inşallah güzel haberlerle dönerim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?