Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

sancı olması normaldir bebişlerin tutunmaya çalıştığı için oluyodur merak etme

ferkecim seni o kadar iyi anlıyorumki Allahım yardımcın olsun kalbin yerinden çıkıcak gibi uyuyamıyosun günler bitmiyo ah ahhhhh

aynen öyle sürekli vc ye gidiyorum acaba hasta oldum mu diye aynı olacakmış gibi birde ağrım var

canim bende cokk merak ediyorum seni ve sonucunu..ay hadi pozitif olsun insallah...valla helal olsun erken test yapmadin..ben olsam oooo 50 kere yapmistim...yarin guzel haberler ver bize insallah

canim bende cokk merak ediyorum seni ve sonucunu..ay hadi pozitif olsun insallah...valla helal olsun erken test yapmadin..ben olsam oooo 50 kere yapmistim...yarin guzel haberler ver bize insallah

bende dayanamıyorum ama eşim gününde yaptıralım diyor sabahı iple çekiyorum inşallh pozitif olur tabi hastalanmadan yarını edebilirsem

bende dayanamıyorum ama eşim gününde yaptıralım diyor sabahı iple çekiyorum inşallh pozitif olur tabi hastalanmadan yarını edebilirsem

seni anliyorum gercekten coookk zor....vakit gecmek bilmiyor degilmi...canim insallah pozitif olacak...yarin clinarttan arar seni hemsireler zaten testi yaptirin diye...insallah pozzitiftir.ki seninki blast pozitif olma ihtimali cok yuksek..dularimiz seninle canimm

çok zor umudumsum allah hepimizin yardımcısı olsun adet sancıları iyice arttı gibi bu korkutuyo beni yada stresten oluyo bilmiyorm evet balast inşşlh pozitifi görürüm dualrın için allah razı olsun kader arkadaşlarım

canım kötü şeyler düşünme yaa olacağına inan ağrılar normal yarın büyük gün inşallah bhcg de değerleri göreceksin

inşallah canım inşallh.düşünmemekelde değil bende kızıyorum kendime ama sanki ağrılar biraz geçti yüzüm güldü:)inşallah yüksek değerler görürüm yarın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…