Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

amin canım cümlemizin inşllh.
progesteron iğnesinin yapıldığo yerler çok fena acıyolar oturamıyorum acısından n yapabilirim sizce kızlar

canım ne yap biliyomusun pamuğa alkol dök ovala iğne yapılan yerleri sonrada pamuğu iğne yapılan yere bırak
ben öyle yapıyodum canım çok fena olmuştum bende öyle yaparak biraz düzelmişti

e
canım ne yap biliyomusun pamuğa alkol dök ovala iğne yapılan yerleri sonrada pamuğu iğne yapılan yere bırak
ben öyle yapıyodum canım çok fena olmuştum bende öyle yaparak biraz düzelmişti

sağol canım alkol aldırdım denedim baya rahatlattı.benimde çok kötü olmuştu ne oturabiliyon ne yatabilyosun işte.kucagımıza alınca hepsni unutucaz inşllah
bu arada 4.günü bitirmek üzereyim bu günlerde sizler neler yaşadınız neler yaptınız ben üirekli yamıyorum dr sadece ağır iş yapma günlük yaşamına devam edebilirsin dedi bende onun dediklerini yapıyorum ama sadece ev içinde dolaşıyorum kendimi yoracak bişey yapmıyorum hayırlısı bakalım bebişimin kalp atışlarını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum

canim bencede doktorum tavsiyesine uy..bende korkudan kipirdamamistim bilr hatta eve hemsire cagirmistim igne icin..ama gunluk yasamina devam edenlerin cogunun pozitif oldu benim negatif yani oyle yatnayla felan alakasi yok...bu arada clinarta ko kultur ve gebelik asisi gelmis sana uygulandimi?

kizlar bu arada farabiden rapor alirken kime muayene oldunuz? farabide cavit kart diye bir doktor varmis burda tanidigim bir arkadasim bana onu onerdi..suleyman guven de var ama onu kimse onermiyor..cok ters bir doktor oldugunu biliyorum zaten onun...

birde kizlar transfere baya sIkIsIk goroyoruzya ya cikinca siz nasil hasta bezine yapiyorsunuz idrarinizi ben oluyorum resmen ve sirf buyuzden cokk kokrkuyorum ..cunku kendimi asiri sIkIyorum ve buna care bulamadim bir turlu yaa..
ferke insallah bebisin yada bebislerin seninledir

sağolasın canım inşallh bebişlerim benimledir hepizin yüzü gülsün artık.
evet banada günlük yaşama dön dediler canım yatmanın bi faydası omaz dedi.
raporu alrken filiz hanıma muayene oldum gayet iyiydi tavsiye ederim.
ben çok sıkışık girmedim dr ii dedi transfer için uygunmuş bende bezi kullanamadım 2 saat sonra ayağa kalkınca lavaboyu kullandım canım kendini korkutma bebişlerimize giden her yol güzeldir...:)

canım benim iyi gelmesine sevindim inşallah bebişin seninledir bence kendi psikolojini nasıl rahat hissetirebiliyosan öyle yap
ben bebeğime kavuşmanın zevkiyle hep yatmıştım ama öyle rahat ettiğim için kalkmaktan bişe olacağı yoktuki ben psikolojimi öyle yatarak rahatladıyodum çünkü
bu arada farabiye gittim rapor için bi nüfüs kayıt örneği yoktu eşimin geri çevirdiler onu getirmek için bi daha gideceğim rapor çıkıca şafak beye gidip tedaviye başlayacağım Allahım nasip ederse

canım rapor alacağın için orda kime muayene olacağının çok bi önemi yok bence önemli olan raporu almak bana filiz hanım rastlamıştı
ben normalde idrar tutabilen biri değilim hiç tutamam transfer zamanım çok kötü geçiyo ilk 3 transfer felaketti kıpkırmızı oluyodu suratım ayaklarım idrar tutmaktan felaket titriyodu
transferden sonrada 15 dk tut diyolar ya imkanı yok tutmanın hemen sürgü getiriyodular yapıyodum ve tutmamıştı bebişlerim
clinarttaki transferde çok sıkışmıştım hemşire sonta ile idrarımı boşalttı biraz transferim mükemmel geçti transferden sonrada tutabildim 30 dk
sonrasında beze yaptım ama idrarımı mecburen sende yap canım çok rahat oluyo:)))

canim ahhh yapabilsem..nasil idrarim var ama yapamiyorum bir turlu..oluyorum resmen anlatamam sana...illa kendimi baya bir sIkIp oyle yapabiliyorum...kendimi kasiyorum sIkIyorum anca ole...ve benide en ama en cok korkutan bu oluyor iste....bu arada clinarta gebelik asisi ve co kultur gelmis..

kizlar rapor icin sartlari bana yazarmisiniz? ne isteniyor farabide ne kadar surede cikiyor rapor

bana doktor önerirse yeni tetkikleri yaptırmayı düşünüyorum
canım 15-20 günde çıkıyo rapor evraklar çok uzun ktünün sayfasına bal istersen

bana doktor önerirse yeni tetkikleri yaptırmayı düşünüyorum
canım 15-20 günde çıkıyo rapor evraklar çok uzun ktünün sayfasına bal istersen

arkadaşlar offf vakit geçmiyor 8.günüm bebişimin haberini almak için sabırsızlanıyorum arada belim karnım ağrıyo normal mi bugünlerde neler yaşadınız

arkadaşlar offf vakit geçmiyor 8.günüm bebişimin haberini almak için sabırsızlanıyorum arada belim karnım ağrıyo normal mi bugünlerde neler yaşadınız

hicc belirti arama hic hemde....cunku adet belirtileri aynid emisti doktor..belirti aramak sadece insani geriyor canim benim...8. gunun bence kisa yuruyusler yap/..disari cik bir haval..surekli dusunmeyeye calis..ben 7. gunden itibaren idrar ve kan testi yapmaya baslar sonra safak beyi araradim..ha dogrumu degil..tam zamaniuna yap testini..ben dayanamiyordum malesef..insallah bebislerin seninledir...

sana gebelik asisi ve co kultur uygulandimi canim

bişe kalmadı canım az kaldı iyi haber alcaksın canım buna inan senin yaşadığın herşey normal adet olcakmış gibi ağrılar hissedebilirsin onlara kafanı yorma iyi düşün iyi olsun bhcg de değerleri görürsün inşallah sana hangi tedavi uygulandı blast falan mı

evet canım blast sanırım.yumurtaların toplandığı gün de sayarsak 6.gün transfer yapıldı .inşallah arkadaşım ii sonuç alırız sizlerde öyle acaba 10.gün test yaptırsam mı ki sizce?

evet canım blast sanırım.yumurtaların toplandığı gün de sayarsak 6.gün transfer yapıldı .inşallah arkadaşım ii sonuç alırız sizlerde öyle acaba 10.gün test yaptırsam mı ki sizce?

canim dayanamiyorsan yap..cunku 10. gun kesin bir sonuc verir..ben diyodum safak hocaya hep 10. gun yapiyodum testleri..eger hamissen dusukte olsa bir deger cikar...ama mutlaka 10un uzerinde cikar hamissen..hadi insallah hamilesindir...guzel haberlerini bekliyoruz

inşllh canın .bişey daha sorucam umudumsun arkadaşım transfer yapılan günüde sayıyoruz dimi.blast daha mi iioluyor peki.benim transfer 30 ağustos ta yapılmıştı

inşllh canın .bişey daha sorucam umudumsun arkadaşım transfer yapılan günüde sayıyoruz dimi.blast daha mi iioluyor peki.benim transfer 30 ağustos ta yapılmıştı

canim blast demek embriyonun 5. gune gitmesi demek yani bu iyi bir gelisme..cunku genelde 3. gun transferi yapiliyor riske pek atilmiyor 5. gune gidilmiyor bir cok embriyo dayanamiyor cunku..ama senin 5. gune kadar disarda yasayabilmis..

tranzfer yapilan gunu sayma..31 agustos senin ilk gunun oluyor yani..ben her iki denemedede 7. gunden itibaren idrar testi yapardim tabiki tavsiye etmiyorum ama dayanamazdim..zaten gebelik varsa kanda mutlaka dusukte olsa bir deger cikar..ha dayanabilirsen tam gunune yaptir en guzeli o...ben sabirsiz oldugum icin dayanamazdim benim esimde erken yaptirmak isterdi testleri hep..

canim sana gebelik asisi ve co kultur uygulandimi..bunlar clinarta yeni geldi ve gebelik sansini artiriyor ; dilerim sanada uygulanmistir..moralini bozma sen pozitifi alacaksin canim..az kaldi zaten..

blast seninkide blastta tutma oranı yüksek benimkide blastta tutmuştu olacak bu sefer senin

Allah hepininizin yardimcizi olsun, benimde:) nasilsiniz kizlar, forma pek giremiyorum, varmi pozitif sonuclar, umudumsun sen nasilsin ne asamadasin canim.

Allah hepininizin yardimcizi olsun, benimde:) nasilsiniz kizlar, forma pek giremiyorum, varmi pozitif sonuclar, umudumsun sen nasilsin ne asamadasin canim.

canim merhaba..cok sukur iyiyim sen nasilsin..sen basladinmi yeni tedaviye..aret kamerle baslamak istiyodun sanirim..,bende su an bir gelisme yok canim

ferkecim çok merak ediiyorum seni inşallah bebişlerin seninledir öyle ümid ediyorum bu sefer olacakkkkk

ferkecim çok merak ediiyorum seni inşallah bebişlerin seninledir öyle ümid ediyorum bu sefer olacakkkkk

sağol canım inşallh bebişlerim benimledir ama hiç bi belirtim yok adet sancısı gibi arada oluyo moralim çok bozuluyo salı gününü iple çekiyorum hiç belirti yok inşllh benimledir hepimizin yüzü gülsün artık beni düşüündüğün için çok sağol arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…