Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

inşanlah canım senin dediğin gibi olur iyiki buraya üye olmuşum umudumu kaybettiğim anda umudum oluyorsunuz çok teşekkür ederim hepinize.3 tane blast dondurulmuş beni bekliyor .peki bu dondurulmuş transferin avantajı ne canım

canim donuruldugu zaman ana rahmine daha iyi adapte oluyorlarmis...dedigim gibi bahceci dusun en gelismiz merkezlerden biri oranin froumunu takipe diyorum cunku; doktorlar taze neredeyse yapmiyorlar..birde dondurulmuslardan cok cok daha iyi sonuc aliyolarmis..demek istatistiksel olarak hesap yapmislar..birde ordaki dr.lar artik avrupadada boyle yapildigini yazmis cok elit merkezlere..tutunma sansi cok cok dahayuksek oluyormus..dedigim gibi bende forumu takip ettigim kadariyla dondurulmusta negatif alan cok az..ama bu tabikidemek degilki garantidir yuzde yuz..sonucta Rabbim ol diyecek insallah ve olacak..morlaini yuksek tut; dualarini hicc eksik etme..benim 2 denemedede dondurulmus kalmadi malsef kalanlar imha edildi dondurulmaya elverisli degil diye...insallah insallah bebisini alirsin bus efer kucagina canim...

bu denemende raporlumu olacak canim? su anda clinartin fiyati ne kadar acaba? gebelik asisi v.s geldigi icin fiyatta degisiklik olmustur sanirim

sağol canım inşallh.raporlu yaptırıp yaptırmama arasında kaldım sizce hangisimantıklı olur bunda fazla ilaç kullanımı olmaz diye düşünüyorum.dondurulmuş transfer 2000. normal transfer 2800 diye biliyorum ama benim ilk raporluydu 800 e yapıldı laçlarda 700 tuttu.ama bu sefer nasıl ne kadar tutar bilmiyorum sizce rapor çıkarttırayım mı 1 hakkım kaldı dursun mu.inşallhcanım pozitifleri görürüz sağlıklı ca kucağımıza alırız.moalimi yüksek tutmak içinde kişisel gelişim kitapları okumaya karar verdim baya faydası oluyo canım tavsiye ederim .

slm arkadaşlar ekim ayında tüp bebek yapmayı düşünüyorum clınartta araştırım genelde şafak beyden herkes memnun ama ilk denemede tutan az nasip bu işler gerçi banada en yakın orası olduğu için ilk denemeyi orda yapmayı düşünüyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsn..

ya rapor çıkartmak da zaman alan bişeymiş bilmiyorum çalışıyorum bide nasıl olacak hiç bilmiyorum.acemiyim sen ne zaman başlıyorsun. rapora ne zaman başvuracaksın.

yeni rapor aldım erzurumdan perşembe gittim salı günü raporum çıktı canım 5milyondan altındaysa sperm sayısı çokta uğraştırmıyorlar birde çok yoğun olmayan bi yer olursa daha kolay çıkıyor rapor bütün evrakları ayarlayıp gidersen bir günde işin bitiyor geriye imzalar kalıyo...

canim bu zamanlarda kesinlikle kitaplarin cokk cok faydasi var..rapor isini en iyi esinle dusunup karar ver..malum 2 kez rapor alabiliyoruz malesef cunku..o zaman gebelik asisi v.s fiyati degistirmiyor demekki..ben belki yenilikler gelince fiyat yukselir diye dusunmustum

canim merhaba..sizde sorun sanirim erkek infertilites..ktu 5 milyonun altindada olsa kesinlikle 3 yil evlilik sarti ariyor..bu ilk denemenmi olacak..anladigim kadariyla il disindan geliyosun..insallah bebisini alirsin kucagina canim benimm

canım gebelik aşısının ücreti ayrı alınıyo .bakalım artık hayırlısı rapor işini düşünüyorun şimdi

canım gebelik aşısının ücreti ayrı alınıyo .bakalım artık hayırlısı rapor işini düşünüyorun şimdi

himm..hayirlisi arkadasim insallah..en hayirlisi neyse Rabbim onu nasip etsin insallah hepimize....zor bir surec maddi manevi yipratici...Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Son düzenleme:

anladım sağol canım. da benim eşimde bir sorun yok bende yumurta azlığı var.bakalım dr ne diycek bir gideyim de. hepimizin tutar inşallah..

Bence cikartma canim ilac ve igne tedavisi az olacak bu sefer. insallah bununla tutarda tekrararina gerek kalmaz ama yinede ilacli ve pahali tedavi icin tedbirli ol bence. o kitaplardan banada lazim:))

Meral canim peki histeleskopi sonucu nicin tutmadigi ile ilgili bir sonuc ciktimi ?

ya bende cok merak ediyorum histereskopiyi..2 denememde negatif olunca safak bey 3. denemeden once yapariz demisti...ama ultrasonda herhengibir sorun yok demisti...kafama takildi yani ultrasonda bir sorun yok neden yapiliyor histereskopi?

canim merhaba..sizde sorun sanirim erkek infertilites..ktu 5 milyonun altindada olsa kesinlikle 3 yil evlilik sarti ariyor..bu ilk denemenmi olacak..anladigim kadariyla il disindan geliyosun..insallah bebisini alirsin kucagina canim benimm

5milyonun altında olunca aramyorlar sanırım 3 yıllık şart, evraklarımı teslim ederken konuşuyorlardı değişti die tam emin dilim erzurum atatürk araştırma hastanesini arayıp sor istersen canım,ilk denemem olcak daha önce herhangi bir tedavi uygulamadım doktorlar direk tüp bebek dedi.amin bütün çocuk isteyen herkese Allahım nasip etsin

anladım sağol canım. da benim eşimde bir sorun yok bende yumurta azlığı var.bakalım dr ne diycek bir gideyim de. hepimizin tutar inşallah..
amin canım...

ya bende cok merak ediyorum histereskopiyi..2 denememde negatif olunca safak bey 3. denemeden once yapariz demisti...ama ultrasonda herhengibir sorun yok demisti...kafama takildi yani ultrasonda bir sorun yok neden yapiliyor histereskopi?

usgde anlaşılmayan sorunlar olabilir histeleskopi yapılırken gözle direk görülüp rahimin içine optik bir aletle girip bakılıyo sorun varsa alınıp patolojiye gönderiliyo hem basit bir işlem anestezi altında hemen yapılıyo öneriliyosa yaptırın bence

canim bazi hastaneler aramiyor evet ama ktu kesinlikle ariyor ve vermiyor.3 ylim zaten doldu benim..sizdede erkek infertiltesi anladigim kadariyla? yaniliyormuyum?

ya ben aslinda 1 ve 2.denemede cok istiyodum kkda kizlar felan oneriyorlardi...birde netten tup bebek sitelerini takip ediyorum tupe baslamadan once bunlar yapilsa iyi olur deniliyordu..safak hoca gerek yok usgde sorun yokd edi...ikinci denemedede yine gerek yok hersey gayet yolunda dedi..3. denemedede sana daha once yapmamistik degilmi bir yapalim dedi...uzuldum cok yaa...keske ilk deneme oncesi yapilsaydi..ne bileyim karisigim cok...Allah hayirlisini nasip etsin hepimize...

ama canım herşey sırayla yapılır her zaman olmadımı başka bişeye geçilir
bana istanbulda yaptırdığım dr 2.den sonra önerdi istersen yaptır dedi burdaki dr uma yaptırdım sorun çıkmadı ama 3. denemedede tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…