Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

canim bazi hastaneler aramiyor evet ama ktu kesinlikle ariyor ve vermiyor.3 ylim zaten doldu benim..sizdede erkek infertiltesi anladigim kadariyla? yaniliyormuyum?

evet canım erkek infertiltesi. değiştiyse her yerde değişmiş olmazı lazım sonuçta devlete bağlı hepsi aynı olmak zorunda. 3yılın dolmuşsa ne güzel evraklarını hazırlayıp gidersen çok daha çabuk bitiyor işlemler

iste keske en basta yapilsa ve bu kadar yikim yasanmadan sorunlar belirlense...dedimya karisigim bua ralar..meselda ozel karadenizde uful bey herseyi en basta yapiyor histereskopiydi v.s. ondan sonra basliyor tedaviye...artik ust uste negatif alinca neye kime guvenecegimi sasirdim

evet tatlım oldu transferim salı günü 3.gün embriyosuydu inş... tutunmuştur bebeğim korkuyorum iyice belirtim bile yok doğru düzgün

canim belirti arama..blast embriyo neden yapilmadiki? insallah insallah bebisin seninledir canim..insallah evladin seni birakmasin 9 ay boyunca...insallah tutunsun sana evladin canim ya....

canim belirti arama..blast embriyo neden yapilmadiki? insallah insallah bebisin seninledir canim..insallah evladin seni birakmasin 9 ay boyunca...insallah tutunsun sana evladin canim ya....

inş... tatlım tek isteğim bu inan dilerim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz uyuyamıyorum akşam erken yatıyorum 8-9 gibi gece kalkıyorum ağlıyorum dua ediyorum eşim kızıyo çünkü ağlamama bilmiyorum ya kafam allak bullak hiç rüyasını görmedim transferden sonra normlde hep görürdüm
yoruldum kızlar cidden yoruldum kimsem yok yanımda bu gurbet elde psikolojim iyice bozuldu dondurulmuşum da yok zati 1 tane döllendi inş.. tutarda bidaha aynı acıları çekmem inş...

canim ya gozlerim doldu ve cokkk uzldum mesajini okurken....benim belkide bir cogumuzun duygularina tercuman oldum..Allah buyuktur..moralini yuksek tut..insallah evladin seninledir canim yaa.dualarina cani gonulden amin diyorum..o kadar zorki evlatsizlik...psikolojim acayip bozulde benimde..safak hocada demisti en son bana bu konuda cok cok ciddi destek alan hastalarim var diye..bu dert insani yiyip bitiryo cunku..canim inan yaninda birileride olsa kimse seni anlamaz; anlayamazda..dualarims eninle arkadasim..Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah

amin canım allah büyük bakalım

canım benim böyle yaparsan olmaz ama benim ilk 3 denememde yaptıklarımı yapıyorsun şu anda gece ağlamaklar falan doğru şeyler değil
ben 4 denememde öyle umutluydum ki olacağına çok inanmıştım mutluydum hep kuran okuyodum dua ediyodum kafamı bunlarla meşgul ediyodum test yaptırmaya gittiğimde genelde beklemezdim testi nasıl olsa negatif diye ama bu 4. denemede testi beklemek istedim pozitif çıkacak vardı aklımda o bhcg de 215 i görmek göz yaşlarına boğmuştu beni oldu 2 ay annelik yaşadım
şimdide 5. denememdende umutluyum olacağını yerleştirdim aklıma inşallahda olur Allah büyüktür
sende canım bunları gözönünde bulundur ona göre davran

angel hangi ilaclari kullaniyorsun canim? igneye devam degilmi? jel birde bant verirdi baan safak bay..igneleri nerde yaptiriyorsun?

angel hangi ilaclari kullaniyorsun canim? igneye devam degilmi? jel birde bant verirdi baan safak bay..igneleri nerde yaptiriyorsun?

iyiyim tatlım bugün biraz sağ kasık ağrım var 6.gün bugün progestan iğne kullanmıyom alerji yaptı bende aklında olsun eğer o iğne çok ağrı yaparsa söyle merkeze hapa dönsünler bende öyle oldu jel,folik,clexane, bebe asprini,progestan hap, bide bi hap daha var yuvarlak mavi onu kullanıyom tatlım

korkmaya başladım iyice gün yaklaştıkça cuma yaptırcam testimi 10.gün ama meraktan ve korkudan yaptırcam

canim benimmm o igneler varya beni mafetti..6 ay sonra gecti morarti yerleri....bazi dr igne vermiyor sadece hap veriyor...clinartin ilaclari standart canim aynilarini bende kullandim..yeterki gelsin bebelerde saglicakla biz 9 ay ilac icelim hic sorun degil..

canim senin ikinci denemendi degilmi oyle hatiliyorum ben..san ahistereskopi v.s yapildimi canim?

yuregini ferah tut bak kasik agrisi iyiye isaret ama belirti aramamaya calis..ve takilma belirtilere..bende hep 10 . gun test yapiyorum zaten safak hoca 10. gun yaparsan cikar demisti. en son denemede 8. gun yapmistim..beklemek cok zor yaaa..insalah sen benim yasadigim yikimlari yasama arkadasim..insallah cuma gunu mubarek gunde hamis hamerini ver bize..

neden yanlız olasın ki burada senin duygularını anlayan bir sürü insan var. yanlızlık için mesafe şart değil hiç üzülme. ağlamak çözüm değil diycem sana boş gelecek biliyorum. ama ağlayarak kaderimizi değiştiremeyiz bende çok ağlayan biriyim. o yüzden ağlama boş ver. ya birbirimize moral verelim bu işler çok zor ama biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz. kendime ve isteyen herkese dua ediyorum. inşallah hayırlısıyla olur ama önce pozitif ol. önemli olan sensin bunu unutma. sonra hayırlı evlat haıyrlısı olsun inşallah.

yok canım ilk denemem histeroskopi oldum sorun yok şükür

teşekkür ederim güzel dileklerin için

yok canım ilk denemem histeroskopi oldum sorun yok şükür

canim safak hocadami oldun histereskopi...ya hemde ilk denemeymis ne bu karamsarlik o zman..bizi dusun defalarca denedik; ufras verdik o doktora git bu doktora git..ve hala bebislerimize kavusamadik ama umudumuzu yitirmedik..Rabbim hicc kimseyi evlatsizlikla sinamasin

evet şafak hoca yaptı histeroskopiyi öyle deme ilk denemem olmasına rağmen daha önce yanlış yönlendirilmem nedeniyle maddi olarak yıprandım inan buna bi ikide öyle kat

arkadaşlar bugün mens oldum yarın şafak beyde başlıyorum tedaviye Allahım inşallah yüzümü güldürecek

kızlar transfer sonrası 9.gün bhcg değerim 41.65 hamileyim inş... öptüm hepinizi darısı başınıza

kızlar transfer sonrası 9.gün bhcg değerim 41.65 hamileyim inş... öptüm hepinizi darısı başınıza

tebrikler canim...cokkkk iyi bir deger..gozun aydin olsun.....insallah cokk guzel bir hamislik donemi gecirir ve saglicakla evladini kucagina alirsin..darisi basimiza insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…