Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

tebrikler canim...cokkkk iyi bir deger..gozun aydin olsun.....insallah cokk guzel bir hamislik donemi gecirir ve saglicakla evladini kucagina alirsin..darisi basimiza insallah:))

inş.. hayatım rabbim büyük sizide sevindirsin inş..

kızlar transfer sonrası 9.gün bhcg değerim 41.65 hamileyim inş... öptüm hepinizi darısı başınıza

ay canım çok sevindim ben anlamıştım zaten karnım top gibi oluyo bi tarafına dedin ya o zaman dedim hamilesin inşallah sorunsuz olur Allahım tamamına erdirsin

canım özel mesaj atamıyorum ben yapılan işlemlerden memnundum dr um cavit idi kontrolleri ve tedaviyi o yürüttü transferi süleymen hoca yaptı hemşirelerden sorularına cevap alıyorsun sürekli tahlillerini filan takip ediyorlar ancak doktorlar hastayla pek muhatap olmuyor ben cavit in tavırlarından memnun kalmadım sonuç ne olur bilmiyorum ama negatif olursa tekrar gitmeyi düşünmüyorum diyeyim sana umarım yardımcı olabilmişimdir

anladim canim..cok sagol

miss angel canim bir sey soracam sana...senin histereskopini kaca mal oldu ve ameliyathanedemi yoksa muayenehanedemi yapildi? ve ne kadar kaldin hastanede? agrin sizin oldumu?yardimci olursan cok sevinirim canimmm

miss angel canim bir sey soracam sana...senin histereskopini kaca mal oldu ve ameliyathanedemi yoksa muayenehanedemi yapildi? ve ne kadar kaldin hastanede? agrin sizin oldumu?yardimci olursan cok sevinirim canimmm

özelden msj attım tatlım

arkadaşlar bugün şafak beyde yumurta takibim vardı çok güzel gelişme göstermiş yumurtaların dedi ilacın dozunu arttırmadı perşembe tekrar kontrol cumartesi opu olabilir dedi Allahım inşallah bu sefer yüzüme gülerde bebeğime kavuşurum

inşallah canım rabbim günlüne göre versin bol bol sağlıklı yumoşlar versin inşallh....

merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak sizlere cevaplarsanız çok sevinirim.bugün clinarta gittim raporlu olduğumuz için ilaçlarımı önceden yazdırmam gerekiyordu adet tarihime daha var dosya açıldı reçeteler yazıldı bir sürü iğne ve ilaçlar, süreçleri tedaviye başlayınca anlatacağını söyledi doktor bey ama kafam öle karışık ki eve gelip iğneleri gördükten sonra iyice karıştı bayburtdan geliyorum trabzona nasıl olacak ,iğneler hangi aralıklarda vurulacak, nereden vurulacak,hep aynı saatdemi vurulacak gibi bir sürü soru... eşleriniz herhangi bir ilaç kullandı mı ? bir ilaç şimdi kullanmaya başla dendi o kadar doktor bey iyi birine benziyor tatlı dilli...geçirdiğiniz süreçleri aşamalarıyla anlatabilir misiniz arkadaşlar :96:

canım bende bugün clinarttaydım belkide karşılaşmısızdır adet olduğunda bütün bilgiler veriliyo göbekten yapılacak şu gün şu saatte ne kadar doz yapılacağın. mesela çarşamba ben başladım bi daha pazartesi çağrıldım bugün gittim perşembe çağrıldım aralıklar genelde 3-4 günde bir oluyo kişiden kişiyede değişebilir eşimede proxeed plus one1day verildi. sizin sorununuz nedir ilk denemeniz sanırım gidip gelmeler insanı biraz yoruyo ama bebeklerimize kavuşmak için değer canım Allahım inşallal yüzümüzü güldürür

evet canım karşılaşmış olabiliririz öğlen gitmiştim.eşime sadece antibiyotik verildi 2 kutu içlerinde 7 şer adet var şu an ne zaman kullanacağı söylenmedi,erkek infertilitesi sorunumuz canım ilk denememiz...evet yorucu ama sonunun güzel olcanı düşününce değer haklısın,raporlu mu gittin sende...cvp verdiğin için çok saol zamanı gelince tek tek kafamdaki sorular gitcek demekki Allah yar ve yardımcımız olsun...

evet canım raporlu hastayım ben marttada clinarta gittim hamile kaldım ama 8 haftalık düştü şimdi tekrar başladım tedaviye bakalım neler olacak inşallah bu sefer yüzümüZ güler

kizlarrrr.. nasilsiniz..meral opu ne zaman? yada oldunmu? miss angel hamislik nasil gidiyor? ve diger arkadaslar nasilsiniz? varmi clinartta yeni tedaviye baslayacak olanlar?

evet canım raporlu hastayım ben marttada clinarta gittim hamile kaldım ama 8 haftalık düştü şimdi tekrar başladım tedaviye bakalım neler olacak inşallah bu sefer yüzümüZ güler

düşük olmasının bir sebebi varmıydı canım.inşallah bu sefer bebeğin sıkıca tutunur sağlıklı bir şekilde kucağına alabilirsin,ilaçların nekadar tuttu raporlu olarak

kizlarrrr.. nasilsiniz..meral opu ne zaman? yada oldunmu? miss angel hamislik nasil gidiyor? ve diger arkadaslar nasilsiniz? varmi clinartta yeni tedaviye baslayacak olanlar?

ben varım canım regli olmayı bekliyorum hayırlısıyla...

bugün son yumurta takibimi oldum pazartesi Allahım nasip ederse opu yapılacak

elf düşüğün tam olarak nedeni yok sağlıksız bebekler düşermiş
raporlu ilaçlar 800 tl tuttu canım

Allahım hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz inşallah

merall haftaya transferin var yaniii..ay hadi hayirlisi yaa...sen cok pozitifsin ben inaniyorum seni sonucun cok iyi olacak...

elf canim tedavin hayirli olsun insallah pozitif olur sonucunnn...

kizlar raporla ilgili bir sey soracam benim 5 yiilik sigortam henuz yok ama esimin 5 yili gecti...rapor alirken buna sorun cikartirlarmi benim 5 yilimin dolmasina 3 sene felan var..ama esimin tabiki dolmus...bazi yorumlar kafamai karistirdi eger sen sskliysan illa senin 5 yilin dolmasi gerek dediler..eger oyleyse ben rapordan faydalanamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…