Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

pzartesine bir şey kalmamış canım hayırlısıyla güzel yumurtaların olur inşallah sonrasında da sağlıklı bebişin sonuna yaklaşmışısn canım Allah yüzünü güldürsün...

saolasın canım hepimiz görürüz pozitifi inşallah
bende çalışıosan 5 yıl doldurmak gerek die biliyorum ama üni hastanesini arayıp sorarsan kesin bir bilgi verirler canım

inşallah rüyamsın içimdeki pozitiflik testime yansır

tam olarak bilmiyorum sen çalıştığın için senin sskdan yarlanmanı istiyolar sanırım ben çalışıyorum direk 5 yıllık şartı sordular mesela

hayırlısı olsun gönlümüzdeki versin Allahım

canim ben sana cokkkk inaniyorum pozitif olacagon..cunku hep boyle pozitif baslayanlar olumlu sonuc aliyorlar..hadi hayirlisi ..Rabbim gonlune gore versin insallahhh

kizlarrrr.. nasilsiniz..meral opu ne zaman? yada oldunmu? miss angel hamislik nasil gidiyor? ve diger arkadaslar nasilsiniz? varmi clinartta yeni tedaviye baslayacak olanlar?

nasıl olsun tatlım bugün mide bulantılarım vardı haftasonları hep uyuyorum zati hafta içi işyerinde kendimden geçiyorum 5.haftam oldu şükür bayramdan sonra kalp sesi ve kese için gidicez kısmetse inş...

evet canım yapıldı bana opudan 2 gün sonra

nasıl gidiyr hamişlik canım.inşallh bizede nasip olur.aşı merkezdemi yapılıyp evde mi nasıl oluyo aşı hakkında pek bilmiyorum kuzum .bende dondurulmuş deniycem kasım aralıkta inşllh ii olur donmuşlarla gebelik olan var mı hiç duydunuz mu arkadaşlar

canim sen ilk denemeden neden asi vurulmadin? dondurulmusla basari gayet iyiii...

canım transfer yapıldığında 30 ağustostu bana bişey demediler sonra sorduğumuzda eylülde başladı dediler bu sefer yapılacak işte 3 tane yumoş bekliyo taze dondurulmuş arasındaki fark var mı acaba o kafama takıldı bu aralar

Arkadaslar gebelik asisi ile ilgili neler yapiyorlar clinartta bilgi verebilirmisniz, uygulanan var mi aranizda.

Arkadaslar gebelik asisi ile ilgili neler yapiyorlar clinartta bilgi verebilirmisniz, uygulanan var mi aranizda.

bana uygulandı canım tedavi aşamasında eşimden kan aldılar lenfositlerini ayırdılar bana 2 koldan yaptılar
yarında vajinalden yapılacak yani opudan 2 sonra oluyo
1 tane önce 1 tane sonra 1 tanesi 300 tl

amin inş... aşı merkezde yapılıyo sadece vajinadan yaptılar bana koldan falan yapılmadı

meral hadi hayirli olsun..insallah guzelce dollenirler ve sana tutunurlar canim benim..ya neden bazisina vajinadan bazisina hem vajinadan hem koldan yapildi..ben anlamadim yaa

canim hicc takilma emin ol dondurulmusta sans kesinlilkle daha yuksek..

bu arada arkadaslar imsi teknigini isteyin kesinlikle..o ekstra ucrete tabii ama daha basarili sonuclar veriyor...aklinizda bulunsun merkeze gittiginizde imsiden yararlanmak istiyoruz deyin

nasıl bişey canım bu ımsı yöntemi ne kadar fark oluyor arada .inşllh canım sonuç domuşlarla güzel olur

nasıl bişey canım bu ımsı yöntemi ne kadar fark oluyor arada .inşllh canım sonuç domuşlarla güzel olur

canim hic bir tedavi tabiki yuzde yuz degil ama benim okudugum ve gordugum kadariyla donmuslarla herkes daha iyisonuclar aliyor..ama tabiki oncelikle nasip..imsi yontemi en iyi spermi seciyor..spermleri buyuterek en iyi ve sagliklisini seciyor..gecen yi bu tedai uygulandiginda ekstra 700 tl veriyordun..ama bu sene paket fiyatami dahil hic bir bilgim yok..gecen yil islem 2300 imsi 700 toplamda 3000 idi...bu sene nasil bir fiyat politikasi uygulaniyor; bilmiyorum..ama mutlaka imsi isteyin arkadaslar..

sağol canın bilgiler için.sanırım bende bu sefer ımsı uygulanmaz donmuşlar kullanılırsa dimi.rabbim inşllh hepimize nasip eder anne olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…