sağol canın bilgiler için.sanırım bende bu sefer ımsı uygulanmaz donmuşlar kullanılırsa dimi.rabbim inşllh hepimize nasip eder anne olmayı
bana uygulandı canım tedavi aşamasında eşimden kan aldılar lenfositlerini ayırdılar bana 2 koldan yaptılar
yarında vajinalden yapılacak yani opudan 2 sonra oluyo
1 tane önce 1 tane sonra 1 tanesi 300 tl
canim hicc takilma emin ol dondurulmusta sans kesinlilkle daha yuksek..
bu arada arkadaslar imsi teknigini isteyin kesinlikle..o ekstra ucrete tabii ama daha basarili sonuclar veriyor...aklinizda bulunsun merkeze gittiginizde imsiden yararlanmak istiyoruz deyin
insallah güzel habeler aliriz senden canim. ben baska bir clinicle görüsütüm, orasida yapalim dedi fakat seninki gibi degil galiba. koldan kan alinacak esimden degil sadece benden. kana gerekli ekleme ve ayrisimlar yapilacak ve transferden 2 ggün veya 1 gün önce rahme verilecek. peki safak bey bu asi hakkinda ne diyor, basariyi arttirir diyor mu. bide bebege zarari olur mu acaba
ben bişe demeden imsi tekniğini söylediler zaten uygulandı bu sefer bakalım
transferden sonra 8.gün değerim 13.7 sizce nasıl ? acil cevap verirseniz sevinirim kızlar
aylin hangi kliniklerle gorustun
kizlarrrr.. nasilsiniz..meral opu ne zaman? yada oldunmu? miss angel hamislik nasil gidiyor? ve diger arkadaslar nasilsiniz? varmi clinartta yeni tedaviye baslayacak olanlar?
istanbul t.b.merkezi ve bahceci ile görüstüm.. senin durumun nasil rüya, suan ne asamadasin
ben 1hafta önce clinarttaydım bi takım ilaçlar verdi doktor eşime de bana da ayrıca tsh yüksek çıktı bi daha ki reglimde tüp bebeğe başlıycaz inşallah. inşallah hepiniz ikiz üçüz falan doğurursunuz
canim ucretleri nasil? ve gorsumlerin yuz yuzemi oldu..insallah bus efer bebisini alirsin kucagina
Amin canim biri4.200 digeri 4.800 tl. evet yüzyüze. bir tanesi gebelik asisini önerdi digeri para tuzagi dedi, fakat gebelik asisi öneren yer ayrica bir ücret talep etmedi.tedavinin icinde dedi,
canim bahcecimi onermedi gebelik asisini? bu fiyata ilaclar dahilmi
istanbul t.b.merkezi ve bahceci ile görüstüm.. senin durumun nasil rüya, suan ne asamadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?