Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

sağol canın bilgiler için.sanırım bende bu sefer ımsı uygulanmaz donmuşlar kullanılırsa dimi.rabbim inşllh hepimize nasip eder anne olmayı

evet canim donmusta bir islem yok cunku onlar zaten dollenmis ; hazir embriyo...insallah Rabbim hepimize nasip eder insallahhh......bende yeni deneme icin tereddutlerdeyim ozel karadeniz ufuk beymi yada yoksa yine safak beylemi devam edecegim bilmiyorum...ufuk beylede bir gorusecegim onuda tavsiye eden cok var..safak hocami cok seviyorum ve cokta memnunum ..ve kendisine inanilmazda guveniyorum ama insan negatif sonuc alinca baska merkezlerede danismak istiyor..

aylinnn canim nelirledinmi yeni merkez sen? karar kildinmi?

bana uygulandı canım tedavi aşamasında eşimden kan aldılar lenfositlerini ayırdılar bana 2 koldan yaptılar
yarında vajinalden yapılacak yani opudan 2 sonra oluyo
1 tane önce 1 tane sonra 1 tanesi 300 tl

insallah güzel habeler aliriz senden canim. ben baska bir clinicle görüsütüm, orasida yapalim dedi fakat seninki gibi degil galiba. koldan kan alinacak esimden degil sadece benden. kana gerekli ekleme ve ayrisimlar yapilacak ve transferden 2 ggün veya 1 gün önce rahme verilecek. peki safak bey bu asi hakkinda ne diyor, basariyi arttirir diyor mu. bide bebege zarari olur mu acaba

rüyamsin...ben iki merkezle görüstüm sanirim onlardan biri ile önümüzdeki ay yada bir sonraki ay baslicam tekrar

ben bişe demeden imsi tekniğini söylediler zaten uygulandı bu sefer bakalım

aşı aynı aşıda farklı tekniklerde uygulanıyo olabilir benim 5. denemem olduğu için aşının normal tüp bebeğin yanında %15-20 başarısı var söyledi bebeğe zararı yoktur tabikide olsa yaparlar mı hiç

transferden sonra 8.gün değerim 13.7 sizce nasıl ? acil cevap verirseniz sevinirim kızlar

canim 10 uzeri hamile kanul ediliyor..zaten erken yaotirmissin degeri 12. gun baya artar ve 50 nin uzerine cikar diye dusunuyorum..hadi hayirlisi insallah..clinarttami yaptirdin sen

asi zararli olsa yapmazlar kizlar...meral sen pgt konustunmu safak hoca ile hoc..bana 2 basarisiz denemeden sonra pgt sansi artitir demisti...genetik bir problem olmamasina ragmen...2 negatiftan sonra herkese pgt yapilmalid emisti..sana onermedimi...ama sen negatifi baska yerden aldin ondanda olabilir..belki kendi merkezinde 2 kere negatfi alana pgt oneriyro olabilir..ama ben pgtden yana degilim..

meral transferin ne zaman..yumurtalar nasillar..kac tanesi dollendi

kizlarrrr.. nasilsiniz..meral opu ne zaman? yada oldunmu? miss angel hamislik nasil gidiyor? ve diger arkadaslar nasilsiniz? varmi clinartta yeni tedaviye baslayacak olanlar?

ben 1hafta önce clinarttaydım bi takım ilaçlar verdi doktor eşime de bana da ayrıca tsh yüksek çıktı bi daha ki reglimde tüp bebeğe başlıycaz inşallah. inşallah hepiniz ikiz üçüz falan doğurursunuz

aminnnnnnnnnnnn..insallah hep birlikte doguralim canimmm ..tedavin hayirli olsun insALLAH

Son düzenleme:
canim ucretleri nasil? ve gorsumlerin yuz yuzemi oldu..insallah bus efer bebisini alirsin kucagina

Amin canim biri4.200 digeri 4.800 tl. evet yüzyüze. bir tanesi gebelik asisini önerdi digeri para tuzagi dedi, fakat gebelik asisi öneren yer ayrica bir ücret talep etmedi.tedavinin icinde dedi,

Amin canim biri4.200 digeri 4.800 tl. evet yüzyüze. bir tanesi gebelik asisini önerdi digeri para tuzagi dedi, fakat gebelik asisi öneren yer ayrica bir ücret talep etmedi.tedavinin icinde dedi,

canim bahcecimi onermedi gebelik asisini? bu fiyata ilaclar dahilmi

istanbul t.b.merkezi ve bahceci ile görüstüm.. senin durumun nasil rüya, suan ne asamadasin

iyi akşamlar gebelik aşısı demişsiniz benimde başarısız 4 denenmem var size bu aşıyı hangi merkez önerdi kaçıncı deneme

slm arkadaşlar bende adetimi bekliodum bu ay başlıcaktım tüp bebeğe 16sında çok az lekelenmem geldi erken oluyorum dedim ertesi günü gerisi gelmedi 19 yada 20sinde olmam gerekiodu gecikti düm test yaptım tabiki negatif...folik asit kullanıyorum kızlar gecikme yaparmı kullanıpta adeti geciken varmı aranızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…