Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

canim folik asit vitamindir ve gecikme yapmaz asla..sanirim stresten dolayi bole olmustur sende..folik asitin yan etkisi yok yani icin rahat olsun...

tatlım folik asit adet gecikmesi yapar bende tedaviye başlıcağım ay foliğede başlamıştım 1 hafta gecikmeli gelmişti ama nasıl geldi yatarken bişi yok ayağa kalkınca resmen içim akıyodu sabret gelir bi iki güne

ama canim ben bunu dr a sormustum..oda vitamin asla gecikme yapmaz demisti...

senin nasil gidiyortatlim hamilleik bu arada?

sağolsun arkadaşlar cvplarınız. için 6 gün gecikmeli oldum bayramın 3cü günü clinarta muyane oldum ve ileri derecede piko olduğumu öğrendim şaşırdım ve üzüldüm çünkü daha önce oturduğum şehirde muyanelerde hiç böyle bir şey söylememişti doktor hanım daha önceden bi tedaviye başlayamadım bu yüzden...dün başladım iğnelere gonal 187.5ml... iğneyi kendim yaptım korkutuğum gibi dilmiş hiç acımdaı çok şükür... umarım herşey güzel gider hepimiz için...

ama canim ben bunu dr a sormustum..oda vitamin asla gecikme yapmaz demisti...

senin nasil gidiyortatlim hamilleik bu arada?

tatlım clinart folbiol diye bi folik veriyoki buda pıhtı şeklinde getiriyo adeti onu biliyorum folik plus için aynı şeyi diyemem bilmiyorum çünkü adet olamamıştım hemşiremi aradım oda folikten dedi olursun bekle dedi nasıl gitsin hamişlik bulantılar kusmalar başladı aşeriyorum mandalinaya bu arada öyle işte çarşamba gidicem trabzona muayeneye bakalım ne çıkacak bahtımıza

arkadaşlar pazartesi 11.günüm bhcg 116 çıktı çok şükür isteyen herkese Allahım nasip eder inşallah

hayırlı olsun meral Allah davamını getirsin darısı başımıza...

meralll tebriklerr cok sevindim....cok inaniyordum senin pozitif olacaginaaaa..hadi gozun aydin canim benimm

arkadaşlar pazartesi 11.günüm bhcg 116 çıktı çok şükür isteyen herkese Allahım nasip eder inşallah

Canimmm hayirli olsun insallah rabbim sag salim kucagina almani da nasip etsin. Meal senin kac denemen vardi ve bu denemelrin hangi merkezlerde isi yazabilirmisin. bir soru daha gebelik asisi uygulandimi canim

Canimmm hayirli olsun insallah rabbim sag salim kucagina almani da nasip etsin. Meal senin kac denemen vardi ve bu denemelrin hangi merkezlerde isi yazabilirmisin. bir soru daha gebelik asisi uygulandimi canim

Yaa en bunamaya mi basladim ne 5.denem ve gebelik asisi uygulanmisti dimi, unuttum. ama 5 ide clinartta degildir dimi

Yaa en bunamaya mi basladim ne 5.denem ve gebelik asisi uygulanmisti dimi, unuttum. ama 5 ide clinartta degildir dimi

clinartta canım 4 dede hamile kalmıştım clinartta düşükle sonuçlanmıştı bunuda orda yaptırdım ben çok memnunum Allahı en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

bende clınartta tup bebek düşünüyorum.memnunmusunuz ücreti raporlu ne kdarar raporsuz ne kadar bilgisi olna var mı?ilgı nasıl bende sol kanal tıkalıklığı var eşim şekil bozukluğu ve sayımız az .2 aşılma yaptık başarısız.şimdi tüpe karar verdik.yarın katüye gıdıp rapor çıkarcaz inş sorunsuz halledırız.

canim ben clinartta 2 defa negatif aldim ama asla drumu kotulemem..sonucta nasip..safak hoca gercekten cok iyidir cok naziktir...benim en rahat ettigim dr dur kendisi...safak hocadan memnun kalirsin ama gerisi mukadderat tabikide..

asilamayi nerede oldun canim..

clinartta su anda 2600 ama buna gebelik asisi ilaclar ve diger islemler dahil degil..bide ilk muayene ucreti var oda dahil degil..raporlu hakkinda bilgim yok ikiside raporsuz oldu benim..bende yeni tup bebek yaptiracam safak beyden cok cok memnun olmama ragmen 2 negatifim oldugu icin ufuk beyi dusunuyorum ozel karadenizde su an..ama kesinlikle safak beyi oneririm...cok insancil ve cok iyi bir drdur..

tatlım ben şehirdışı hastasıydım histeroskopi ilaçlar gebelik aşısı derken 6000 oldu masraf

bn çayelinde oturuyorum aşılamalarımı rıze recep tayıp erdoğanda yaptırdım çok memnun kaldım.ama olmadı.

bn çayelinde oturuyorum aşılamalarımı rıze recep tayıp erdoğanda yaptırdım çok memnun kaldım.ama olmadı.

bn çayelinde oturuyorum aşılamalarımı rıze recep tayıp erdoğan araştırma hastanesinde yaptırdım çok memnun kaldım.ama olmadı.

hayırlı akşamlar kızlar bugün 5.günüm ve gonal-f nin yanında diğer iğneyi kullanmaya başladım vurup iğneyi çıkardıktan sonra kanadı , gonalda olmuyordu normal mı kanama

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar bugün 5.günüm ve gonal-f nin yanında diğer iğneyi kullanmaya başladım vurup iğneyi çıkardıktan sonra kanadı , gonalda olmuyordu normal mı kanama

canim cetroide kullanmaua basladin sanirim..ben ignelerimi kendim yapmiyordum hastanede yaptiriyordum ama bazen hemsire igneyi yaptiginda bendede kanama oluyordu ve sordugumdaonemli degil bir sey olmaz demisti..clinarttaki hemsirelere sordum onlarda onemli degil demislerdi...

insallah tedavinin sonunda bebisini kucagina alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…