bn çayelinde oturuyorum aşılamalarımı rıze recep tayıp erdoğan araştırma hastanesinde yaptırdım çok memnun kaldım.ama olmadı.
bende clınartta tup bebek düşünüyorum.memnunmusunuz ücreti raporlu ne kdarar raporsuz ne kadar bilgisi olna var mı?ilgı nasıl bende sol kanal tıkalıklığı var eşim şekil bozukluğu ve sayımız az .2 aşılma yaptık başarısız.şimdi tüpe karar verdik.yarın katüye gıdıp rapor çıkarcaz inş sorunsuz halledırız.
canim cetroide kullanmaua basladin sanirim..ben ignelerimi kendim yapmiyordum hastanede yaptiriyordum ama bazen hemsire igneyi yaptiginda bendede kanama oluyordu ve sordugumdaonemli degil bir sey olmaz demisti..clinarttaki hemsirelere sordum onlarda onemli degil demislerdi...
insallah tedavinin sonunda bebisini kucagina alirsin canim
saol canım içim rahatladı diğerinden daha zor cetroideyi yapmak daha acı verici...amin amin amin Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmadın hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...bir şey daha sorcam canım gonaldan 15 dk sonra yap dedi hemşire ama yolda olduğum için gonalı yolda yaptım cetroideyi ilk kez yapcağım için evde yaptım aradan 1 saat geçti sorun olurmu acaba hemşireyi aradım aama teli kapalıydı soramadımda bu konu hakkında bi bilgin varmı canım...
canim cetrodide yakici bir ignedir..benim remsen ayagimi uyusturuyodu...canim benimde 2. tedavimde igne saatlerimde bir yanlislik olmustu hatta ben 4-5 gun yanlis saatte vurulmustum ozellikle safak beye sordum bunu..igneleri saatinde yapmak tabiki onemli ama safak bey bana sorun olmaz demisti..sen elinden geldigince zamaninda yapmaya calis..icini rahat tut canim..hic bunlara takilma...insallah evladini alacaksin kucagina....elinden geldigince olumsuz seyleri dusunmemeye calis canim...bak meral cok pozitfid ve cok sukurki hamis sende insallah insallah sende pozitifi alacaksin canimm
saolasın canım şu an için herşey yolunda gidiyor çok şükür aklımada kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum dakiklik var bende dendi saatte yapamazsam huzursuz oluyorum cevaplarınla rahatladım
canim benim..bende cok pimpirikliyimdir bakma boyle rahat konustuguma...clinartta gittigimde safak hocayi soru yagmuruna tutardim..soyle oldu birsey olurmu boyle oldu birsey olurmu? clinartin hemsireleri deneyimsiz ve tecrubesiz biraz o yuzden butun sorularimi ben safak hocaya sorardim:)))
simdi 3.ye tedaviye baslayinca dusunuyorum nasil gececek zaman..ben tedaviye baslayinca zaman gecmiyo sanki duruyor ya:)))
sormak lazım canım haklısın ama orada aklıma pek bir soru gelmiyor doğrusu eve gelip düşününce bin tane soru takılıyor kafama...en iyisini yapmışsın şafak beyi soru yağmurunu tutmakla :) haklısın bir şeyi bekleyince zaman geçmiyor gibi geliyor insana ama tam tersi öyle çabuk geçiyorki geçince anlıyoruz....nezaman başlıcaksın 3ü denemene yanlış hatırlıamıyorsam özel karadenizdemi yaptırcaktın bu sefer...
canim aslinda nerde yaptiracagima cok karar veremedim...safak hocayi cok cok sevmeme ve cok memnun olmama ragmen ust uste negatif alinca birde ozel karadenizde ufuk beyle gorusmek istiyorum..en azindan baska bir dr.a goruneyim onunda fikrini alayim...zaten trabzonda 3 merkez var clinart ; ozel karadeniz va farabi..farabi asiri kotu helede suleymen guven var orada bir kere ona gitmistim hatirlamak bile istemiyorum bole kotu muamele hayatimda gormedim..tup bebek devlette zor zaten...yeterince stresli ve sikintili oluyoruz...uful beyide bana kkdan bir arkadasim onerdi cok memnun kaldigini soyledi..en azindan onda tedavi olmasam bile mutlaka bir muayene olmayi dusunuyorum...yani clinarttan tam anlamiylada vazgecmis degilim:))) insallah pozitif alacagim merkeze yonlendirir kurban oldugum Allahim
inşallah canım tabiki gidip konuşmakta fayda var...bende şafak beyi sevdim fakat tedeviye başladık genel bi süreç anlatımı olmadı sırayla şunu getir dio hemşire oda ben sorunca nasıl uygulacamı anlatıyor...
canım bi kaç sorum olacak sana cvplarsan sevinirimcetrotide iğneyi dün vurdum bu akşama doğru yumurtlama zamanında olduğu gibi yoğun akıntım geldi normal mı?
cetrotide iğne 5 kutu 5inide kullandın mı? çatlatma iğnesini cetrotide iğne tamamen bittikten sonramı yaptın yada tam olarak hangi iğneler bittikten sonra yaptın cnm:)
yardımcı olabildim mi ne demek canım içimi okadar rahatlattın ki bende aynen çatladığını düşündüm oh çok şükür ki olağan bir şeymiş çok çok sağolasın
peki senin reglin nezaman canım...
rica ederim canim elimden gelen bir sey varsa seve seve yardimci olurum..ben bu asamalrda gercekten cok cektim..istiyorumki kimse benim yasadiklarimi yasamadan evlat sahibi olsun..canim benim regl gunum yarin..ama benim esim cokk yogun calisiyor..surekli il disina girisi cikis yapiyor..insaat sektorunde calisiyor...1-2 ay icinde uzun bir izin alacak..o donemde eger Rabbim izin verirse o zman baslayacagim tedaviye..ben baslamadan once histereskopi yaptiracam..safak hoca onermisti; ultrasonda bir sorun gormuyorum ama 2 basarisiz denemeden sonra yaparsak faydasi olabilir demisti....bu asamalardada esim mutlaka yanimda olsun istiyorum,..bizim tup bebek olayini kimse bilmiyor..sadece annem biliyor...oda benimle iki denemede zaten yeterince geldi gitti hastanelere...ve annemde hasta oldugu icin artik 3. denemede her asamda esim benimle olsun istiyorum...insAllah Rabbim evlat isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..
elf tedavin ne asamada..yumoslarind urumu nasil? kac tane yumos oldu> opu en zaman canim
kizlar nerdesiniz? yokmu clinartta yaptiran
bugün toplandı yumurtalarım canım 12 tane, yarına haber verecekler kaç tanesi döllenmiş diye .sorduğun için sağolasın
aa cok sevindimmm ...3-5 gun icinde hamilesin insallah:))) insallah insallah hepsi dollenirde dondurulmusunda kalir canim benim
inşallah canım ağzından bal damlıyor
doktor 6 7 si işleme alınmış dedi ama kesin bir şey söylemedi yarına kesin belli olur Allahın izniyle.
canım emriyo dondurma ücreti nekadar acaba bir bilgin varmı.
canim nasil olsa bir tane transfer edilecek..o yuzden bir tane olsun kalitesli olsun ve insallah o bebis olsun..dondurma islemi icin ek ucret alinmiyor canim..ama cok kaliteli degilse zaten dondurma islemide yapilmiyor...benim hic donmusum kalmamisti..keske kalsaydi ..insalalh senin kalir canim yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?