rüyamsın aradılar canım 6 tanesini işleme almışlar 3 tanesi döllenmiş şimdi tek yapmamız gereken beklemek dua etmek Allahım gelişmelerini nasip etsin bakalım merkezden tel beklicez...
canim sakin canini uzme ve stres yapma..bir tane transfer edilecek..bir tane olsun senin olsun...inanki 15 tanede olsa geriye saglikli bir tane kalmadiktan sonra hiccc anlami olmuyor..zaten mutlaka ama mutlaka bir tane yada 2 tane cok kaliteli cikiyor iclerinden...moral cok onemli..icini yuregini ferah tut,,ben butun tedavilerimde asiri strestim...neredeyse 40 yaslarinda teyzeler vardi merkezde bri tane oluyodu yumurtalari ve o dollenip tutuyodu..ben inaniyorum canim pozitifi alacaksin...dualarims eninle...sanirim buyuk htimal 3. gun transferi olacak...insallah hayirlisi olsun
sağolasın canım güzel duaların içinevet bir tane olsun bizim olsun:13: gebelik aşısı vurdurmuşmuydun clınarta tedavi olurken
canimm ben tedavideyken asi henuz gelmemisti..agustos ayinda gelmis yanilmiyorsam...sitesine girdigimde clinarta co kulturde gelmis sanirim..sana uygulandimi..adetin 21. gunu rahimden bir parca alinip embriyolar orada bekletiliyormus...
canim bu arada transfer icin aradilarmi?
şafak bey ilk başta uygulayacağını söylendi sonra vazgeçti sanırım çünkü bugün aradılar yarın için transfere çağırdılar gebelik aşısı yapcak olsalar tranferden bir gün önce çağırcaklardı bende anlamadım sordum arayan kişiye uygulanmıcak dedi doktor beyin kararımı dedim evet dedii bende neye göre vurulup vurulmayacağına karar veriyorlar dedim yarın transfere geldiğinizde konuşuruz dedi bende iyi dedim başka ne diimm...kaç hücreli olduklarını sordum 1 tane 2 hücreli,2 tane 4 hücreli varmış canım normalı böylemi canım...birde 3 saat uzaklıkta oturuyorum trabzona,clınartta kalınabiliniyormu?
yaaa cok sasirdim..siteleridne reklam yapiyorlar gebelik asisi diye nasil vurmuyolarki??? anlamadim valla...birde sitede co kultur reklami var..adetin 21.gunu rahimden parca aliniyo embriyolar orada bekletiliyo..anladigim kadariyla oda uygulanmadi..canim hucre sayisina v.s takilma...cunku bunlar belirleyici degil..yarin biyolog kaliteleri hakkinda bilgi verir sana...canim 2 saat yatirip eve yolluyolar...uzaktan gelen herkese ole yaptilar..yani 2 saat zaten bekleyeceksin merkezde...anladigim kadariyla senin ilk denemen diye gebelik asisi yapilmadi...bak transferin olduktan sonrada acaba tuacakmi vs. diye stres yapma..ve dedigim gibi hucre sayilarina hicc takilma...en iyi bilgiyi yarin biyolog verecek cunku..2. gun icin hucre sayilari iyi..insallah iyi sonuc alirsin canimmmm
ilk başta vurulcak dedi sonradan vazgeçti senin dediğin gibi tekrar eden düşüklerde vuruyoruz dedi ozman ne die başta olcak diyorsun anlam vermedim hayırlısı olsun... 8 hücreli 2.kalite miniğimi transfer ettiler . dün trabzonda konakladık bugün döndük bayburtta. afedersin canım lavaboya çıkınca kendimi sıkmadan yapma çalıştım ama uzun kaldım bir şey olmaz dimi birde idrara çıkıtıktan sonra bir ağrı giriyor 5 sn kadar bu normal mı? yatıyorum arada kalkıp geziyorum sol tarafım belime kadar ağrıyor bazen azalıyo bazen artıyor ağrı...dondurulmuş geride kalmadı canım diper 2 emriyo gelişmemiş biri 2 biride 5 hücreli kalmış hayırlısı...
canim miss angelinde ilk denemesiydi ama ona asiyaptilar..kafami karistirdi acikcasi bu durum..canim agri girmesi normal...ben transferden sonra idrari yaparken resmen nasil aci cekerdim..yapamazdim yaa..helede beze yatar pozisyonda yapmak off yanii kendimi cok zorladigimi bilirim o durumlarda...canim agrilar tamamen ilaclarin ayn etkisi..sanirim kalcadan progesteron vuruluyon beni mafederdi o igne..Allah nasip eder bir daha denrsem igne vurdurmayacam hapini alacam cunku dayanilacak gibi degil..benim 5 ayda gecmiyodu kalcadaki igne yerleri..insallah pozitifi alirsin canim..kendinde hic belirti arama...ilaclarin yan etkisi cok fazla cunku..bu arada clinarttami kaldiniz transferden sonra?
bende anlamış değilim neye göre bi yapcaz bi yapmıcaz gebelik aşısı diyorlar rahim kalınlığı ince olanlaara yapılıyor benim iyi olmsına rağmen olcak dedi sonra vazgeçti bence bizzden çok ümitli değil onun için boşa yapmak istemedi çünkü transferimi yaptı baş ucuma geçti konuşmaya başladı olumusuzdu her konuşması çoğu dedğinide hatırlamıyorum insan sonradan odaya gelir sağsağlım kafayla eşimle bana anlatır değilmi her işleri acele...iğneyi 2 gün kullandım kabızlığım olduğu için hapa çevirdi .clinarta 2 saat sonra çıktık canım pansiyonda kaldık...hastanede ilk idrarımı yparkn olmadı ertesi gün vajinal jele başladım akşamında olmaya başladı hala devam ediyor akşam aradım hemşireyi doktor bye sorcanı belki idrara tahlili isteyebileceğini söyledi umarım normal birşeydir 5 sn felan sürüyor ama ağırıyor baya ilgilendiğin için sağolsın canım
canim oncelikle gercekten cok saskinim ya..aslinda en cokta umutsuz olan hastaya yapilmali gebelik asisi cunku sansi artiriyor diye cikmadimi bu asi..tutunmayi artirmak icin; umutsuzlugun umuda donmesi icin..acikcasi aklima gelen acaba asiyi unuttularmi? safak hocanin transferden sonra olumsuz konusmasinada cok sasirdim vede cok uzuldum..zaten o kadar acimiz var birde neden doktorlar yaralarki bizi..anlayamiyorum...canim bendede oluyordu idrar yaparken yanma sizi aci..ben asiri cok cektim tedavilerim boyunca..benim tedavilerim hep cok sancili ve cokta acili gecti...benden tahlil v.s istemedi dr. esimde arayip sordugunda normal dedi...ilaclarin yan etkisi dedi..vajinal jel birde poru portu oluyordu bende...insallah sen benim cektiklerimi cekme ve insallah sonucun olumlu olsun..moral inanki cok cok onemli...Rabbim yardimcin olsun canim
haklısın canım...amin amin amin sende tedavine en hayırlı zamanda başlar ve güzel sonuçlar alırsın canım...jekden sonra sadece ıslaklık oluyor lekelenme yada pörtülük olmadı...doktor idrara tahlili istemedi bu akşam hemşireye sordum o söyledi belki isteyebilir yarın soracağım dedi canım sende nekadar süre sonra geçti o ağrı?
canim benim agrim sonucu aldiktan sonra bile devam etti...vucudum ilaclara asiri tepki verdi sanirim...ama ben kalcadan ignede vuruluyodum...hic sevmedigim o igne ve jel zaten ...tedavim bittikten sonra 2-3 ay da devam etti bende agrilar bundan dolayi baska ilaclar kullanmak zorunda kaldim...insallah insallah sen benim gibi olma canim...ben cok cektim kimse benim acilarimi cekmesin insallah...insallah sonucun poztifi olur canim yaa..cok zor cokkk...manevi yonu insani yiyip bitiriyor..Rabbim aratmadan evlat sahibi yapsin herkesi insallah...
amin canımbaşlıcan tedavi inşalla çok rahat geçer
aminn canim benimmm..cok tesekkur ediyorum...seninde pozitifini dort gozle bekliyorum
inşanlah pozitifleri alırsınız arkadaşlar bende başlıycam artık...rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
elf tedavi sonucun ne oldu canim?
aylin hangi merkezde basladin?
ferke sen basladinmi tedavine
canım benim aralık ayında adetimde başlıycam inşllh sen hangi aşamalardasın
bu aralar sayfada bi durgunluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?