elf tedavi sonucun ne oldu canim?
arkadaşlar sizlere gebelik aşısı uygulandı nasıl ve kaç kez bana 2 tane dediler bilgi verir misiniz
negatif tutunamamış bile...
gebelik aşısı uygulamadılar tekrarlayan düşüklerde uygulanıyormuş en baştan yapta tutunsun düşmesin öyle değilmi yok ama illa olumsuz sonuç alıncak ondan sonra uygulancak...1 kez transfer günü yada transferden bir gün önce yapıyorlar hatırladığım kadarıyla emin değilim...
bende yarın gidicem randevu alıp.aşı için galiba bana 2 tane yapılıcak sana dedi .bir transfer öncesi birde sonrası hatta eşim den kan alınıp bana deri altına enjekte edilecekmiş böyle yöntem uygulanan arkadaşlar varnı nasıl bişey bende tam anlamdım bugun eşimle kan tahlili vercez bulaşıcı hastalıklar var mı diye istediler merkezden .bakalım artık hayırlısı
meral arkadaşımız senin pozitifti sonucun sanırım sana nasıl bi yöntem uygulandı
mrb ben aranıza yenı katılıyorum kızlar benımde ılk denemem tup bebek ve ktu de yaptıryorum suan transferımın 12.gunu sonucum pozitif fakat degerım 9 dusuk kanamamda var muhtemelen dusuyo olabılecegı sölenıyo... sunu sölemek ısterımkı doktorlarından memnun degılım 3doktor var ve her defasında başka doktor denk gelıyo yanı hangısıne rastlarsan o muayene edıyo mesut bey Cavit bey ve suleyman bey hıcbırını kıbar ne nazık degıl zaten muhattap olmuyolar bıle hastalarla suanda kanamam hala devam edıyo 2gun sonra tekrar test yaptırıcam bakalım sonuç ne olucak gıdısat olumsuz görunuyo eger olmazsa 2. denememı clınartta denemeyı düşünüyorum allahım hepımızın yuzunu guldursun ıns..angel insallah yarin bebisini alirsin..ve bebisin 9 ay boyunca seni hicc birakmaz....
meral sorun erkek infertilitesi..esim suan il disinda ve asiri yogun calisiyor..ancak 2-3 ay sonra izni var..sanirimo zaman rapor icin basvuru yapacagim..bilemedimki insan negatifi aldigi yerde tekrar denemek istemiyor iste...simdilik aklimda clinart yok cavit kart ve ufuk bey arasinda gel git yasiyorum..insallah en hayirli neresiyse orasi olsun hepimiz icin
mrb ben aranıza yenı katılıyorum kızlar benımde ılk denemem tup bebek ve ktu de yaptıryorum suan transferımın 12.gunu sonucum pozitif fakat degerım 9 dusuk kanamamda var muhtemelen dusuyo olabılecegı sölenıyo... sunu sölemek ısterımkı doktorlarından memnun degılım 3doktor var ve her defasında başka doktor denk gelıyo yanı hangısıne rastlarsan o muayene edıyo mesut bey Cavit bey ve suleyman bey hıcbırını kıbar ne nazık degıl zaten muhattap olmuyolar bıle hastalarla suanda kanamam hala devam edıyo 2gun sonra tekrar test yaptırıcam bakalım sonuç ne olucak gıdısat olumsuz görunuyo eger olmazsa 2. denememı clınartta denemeyı düşünüyorum allahım hepımızın yuzunu guldursun ıns..
slm cnm bnde ktu de tup bebek tedavısıne başladım.aslında bnede clınartta gıdıcektım.birden tup bebek merkezınde buldum.Evet bnde dr hastalarla ılgısınden şikayetcıyım.her defasında başka bı dr bır dr olsa orda en azından hastaları daha ıyı tanır.birinin yaptığını ötekı beğenmıyo.bakalım bızım cuma gunu yumurta toplama olacak inş sonucumuz güzel olur hakkımızda hayırlısı senın için de dua edıcem inş değerın yukseşır canım
slm cnm bnde ktu de tup bebek tedavısıne başladım.aslında bnede clınartta gıdıcektım.birden tup bebek merkezınde buldum.Evet bnde dr hastalarla ılgısınden şikayetcıyım.her defasında başka bı dr bır dr olsa orda en azından hastaları daha ıyı tanır.birinin yaptığını ötekı beğenmıyo.bakalım bızım cuma gunu yumurta toplama olacak inş sonucumuz güzel olur hakkımızda hayırlısı senın için de dua edıcem inş değerın yukseşır canım
Ferkecim histereskopi olmadim ama opuislemi gibi oldugu soyleniyor...safak hocada olacaksan histoyu hic korkma....
Farabide yaptiran arkadaslar bende farabiye bir kez muayeneye gitmistim suleyman guvene..uslup tarz hersey okadar kotuyduki..aglayarak cikmistim oradan...tupbebek asamasindaki guleryuzlu ve anlayisli doktorlara ihtiyacimiz var..zatemoralimz altust bir tarafimiz yarali..
Safak hocayi oneririm ben iki kez ondan negatifi almama ragmen..cok guleryuzlu ve anlayizlidir kendisi...istediginiz soruyu sorun cevaplar..yaklasimi iyidir yani....ben iki kez onadan negatif aldigim icin 3. De farkli bir yerolsun istiyorum ama gel gorki trabzona alternatif yok...farabi dersen en kotusu ...ozel karadeniz hastanesi var birde oraya gitmedim hic...offo kadar zorki yaaaa Rabbim bizi bu dertke daha fazla sinamasin dliyorummm
Ferkecim histereskopi olmadim ama opuislemi gibi oldugu soyleniyor...safak hocada olacaksan histoyu hic korkma....
Farabide yaptiran arkadaslar bende farabiye bir kez muayeneye gitmistim suleyman guvene..uslup tarz hersey okadar kotuyduki..aglayarak cikmistim oradan...tupbebek asamasindaki guleryuzlu ve anlayisli doktorlara ihtiyacimiz var..zatemoralimz altust bir tarafimiz yarali..
Safak hocayi oneririm ben iki kez ondan negatifi almama ragmen..cok guleryuzlu ve anlayizlidir kendisi...istediginiz soruyu sorun cevaplar..yaklasimi iyidir yani....ben iki kez onadan negatif aldigim icin 3. De farkli bir yerolsun istiyorum ama gel gorki trabzona alternatif yok...farabi dersen en kotusu ...ozel karadeniz hastanesi var birde oraya gitmedim hic...offo kadar zorki yaaaa Rabbim bizi bu dertke daha fazla sinamasin dliyorummm
Ferke histereskopiden korkma canim....ve doktoruna guven....
Malesef trabzonda tup bebek kisitli iste..uc mekez var topu topu...ozel karadenizi hic bilmiyorum..clinartta negatif aldim..farabi hepsindenbeter...Rabbim yardimcimiz olsun insallah....
ferkecim histeroskopi banada adetin 5.günü yapıldı ofis histeroskopi oldum rahmime çizikler atıldı sanırsam kolay tutunması ve rahmin kanlanmasını sağlamak içindi genel anestezi altında yapıldı 25 dk falan sürüyo topu topu sonrada adet ağrısı gibi bi ağrı oluyo hepsi bu kadar zaten ertesi ayda hamile kaldım şükür olsunki
gebelik aşısı içinde şunu diyeyim bana şunu dediler gerek olursa yapılcak diye gerçi benle beraber 4 bayan daha vardı hepsine yapıldı yapılmayan arkadaşlar muhakkakki bi nedeni vardır yapılmamasının ki çok yumuşum yoktu 1taneydi sıkmayın canınızı allah büyük elbet olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?