- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
çok sağol canım yazın için.hayırlı olsun bebişingebelik kendiliğinden mi oldu yoksa transfer mi canım
benimki tüp bebiş 3.gün embriyosuydu allaha şükür şuan 13 haftalık oldum
Bu denemende bebisine kavusursun insallah ferke
geçmiş olsun inş... hayırla sonuçlanır ferke bi iki gün kanama tarzı şeyler olabilir korkma bende olmuştu çünkü öpüyorum çok çok
inşallh yarını bi hayırlıısıyla sorunsuz atlatmayı çok istiyorum rabbim benim yizimide ocak ayında güldürür senin gibi hemen sonra pozitifi görebilsem beni bu histreroskopiye yönlendiren senin yazın oldu daha sonra araştırdım dr uma söledim oda istersen yapalım dedi inşllh bununla birlikte güzel sonuçlar görürüz arkadaşım
ferke nasıl geçti histeroskopin inş. güzel güzel sonuçlar alırsın
Slm arkadaşlar nasılsınız. cok şükür dün öğrendim sonucumu. 600.06 cıktı.allaha şükür. Allah herkese nasip etsin inşallah
Slm arkadaşlar nasılsınız. cok şükür dün öğrendim sonucumu. 600.06 cıktı.allaha şükür. Allah herkese nasip etsin inşallah
Allah herkese nasip etsin insallah. Soruları genel ceavaplıyım arkadaslar. kısa prosedür uygulandı.gebelik aşısıda uygulandı. evet bahcecı cok kalabalık ama ıkı merkezde bulundum tedavı ıcın ama orası kadar ıtınalı degıldı ıkısıde. pozıtıf dıye demıyorum ama ben ılgı ve alakadanda cok memnun kaldım. tedavıdende arkadaslar. sımdı sabırsızlıkla ultrasonu beklıyorum, ıkız olama ıhtımalıde var gıbı. testı olumlu alsakta endıseler hıc bıtmıyor arkadaslar ınsallah sag salim kavusurum. Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu
amin ins cnm allahım hepimizin yuzunu guldurur ins bende ilk clinartta yaptıracaktım.. ama dediğin gibi bizde kendimizi orda bulduk raporu orda cıkarttıgımız için orda kaldık hakkımızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?