Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

geçmiş olsun inş... hayırla sonuçlanır ferke bi iki gün kanama tarzı şeyler olabilir korkma bende olmuştu çünkü öpüyorum çok çok

geçmiş olsun inş... hayırla sonuçlanır ferke bi iki gün kanama tarzı şeyler olabilir korkma bende olmuştu çünkü öpüyorum çok çok

inşallh yarını bi hayırlıısıyla sorunsuz atlatmayı çok istiyorum rabbim benim yizimide ocak ayında güldürür senin gibi hemen sonra pozitifi görebilsem beni bu histreroskopiye yönlendiren senin yazın oldu daha sonra araştırdım dr uma söledim oda istersen yapalım dedi inşllh bununla birlikte güzel sonuçlar görürüz arkadaşım

şafak hocamı yapacak histeroskopini

bişey yapmadım 1 ay sonra tedavi başladı zaten kısa protokol ve o ayda hamiş kaldım işte dikkat et kanamana korkma sakın normal bi durum sonuçta cinsel ilişki yok biliyosun dikkat et biraz 1 hafta kadar

Slm arkadaşlar nasılsınız. cok şükür dün öğrendim sonucumu. 600.06 cıktı. allaha şükür. Allah herkese nasip etsin inşallah

Aaa aylin gozun aydin olsnnnn..cokk sevindim..hangi merkezde yaptirmistin canim

Slm arkadaşlar nasılsınız. cok şükür dün öğrendim sonucumu. 600.06 cıktı. allaha şükür. Allah herkese nasip etsin inşallah

hayırlı olsun cnım çok sevindim sağlıklı sıhatlı kucğına lırsın inşallh .san gebelik aşısı ypıldımı kaçıncı gün transferiydi banda ockta ypılck trnsfer. bu ay hiisteroskopi yapıldı. dualrını eksik etme canım dikkat et kendine bebişi ii besle :) çok sevimdim gerçekten bu habere

tebrik ederim.allah tamamına erdirsin daha önceki denemelerin başka yerlerdeymiş.mustafa bahçeciyi bende biliyorum ama çok yoğun oluyor diyorlar.birde 3. denemende ne yaptıda yumurta sayın farketti nasıl bir protokoldü gebelik aşısı oldunmu biraz çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.

ok sevindim aylin allah tamamına erdirsin darısı diğer kızların başına inş.

Allah herkese nasip etsin insallah. Soruları genel ceavaplıyım arkadaslar. kısa prosedür uygulandı.gebelik aşısıda uygulandı. evet bahcecı cok kalabalık ama ıkı merkezde bulundum tedavı ıcın ama orası kadar ıtınalı degıldı ıkısıde. pozıtıf dıye demıyorum ama ben ılgı ve alakadanda cok memnun kaldım. tedavıdende arkadaslar. sımdı sabırsızlıkla ultrasonu beklıyorum, ıkız olama ıhtımalıde var gıbı . testı olumlu alsakta endıseler hıc bıtmıyor arkadaslar ınsallah sag salim kavusurum. Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu

inşallah canım sağ salim problemsiz bi süreç geçer.genelde bahçeci dondurulmuş uyguluyo sanda mı öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…