canim blast bende cok cok istiyodum...ama nedense safak bey hic lafini bile etmedi bana..pgtyi ankaraya yolluyo malesef..genarrtta volkan bey var ora ile calisiyolar.. oyuzden pgtyede sicak bakamadim..alinacak hucrede ankaraya gidecekte..ucreti bilmiyorum ama maliyetli demisti safak bey...tup bebek ucretinin disinda ekstra dolar olarak veriyosun pgt ucretini..dualarin icin cani gonulden aminnn canim benim..dilerim bu yolda emek veren herkse hamile kalir..bizde sorun erkek infertilitesi..esimde sperm sayisi baya dusuk ; hareket morfoloji hepsi sorunlu..farabide dr sukeymen guven hakkinda asiri olumsuz seyler duydum..cok ters ve agresif...su anda merkez icin kararsizim...clinartta safak bey ve ufuk bey ortakti ve oz aman clinart baya iyiydi sanirsam cunku ucret bahceciden bile yuksekti..ama ufuk bey ayrildi karadenize gecti..bazi hemsire ve biyologta onunla gitti..ben bir cok doktora gittim ve safak beyden insan olarakta cok memnunum,,dedigim gibi rahat ettigim tekdoktor kendisi..ama iki negatiften sonra su an beklemedeyim..sana histereskopi vb. eksta seyler yapildimi..bana hic birsey yapildimi..2 tedavimdede direk tedaviye basladik..ne bileyim belki daha detayli arastirilsa belki tutunmama nedeni bulunabilir diyorum..ama iste nasip..Rabbim ol dedikten sonra merkez bahane..Rabbim su muberek ramazan gunu isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin..sizde sorun nedir canim?
ben şafak beye ilk muayeneye gittiğimde söyledim bundan sonra bana istanbuldaki dr dediki blast yapıcam sana şafak beyde bakalım yumurtaların durumuna ona göre dedi belkide ben söylediğim için yapmıştır. bizimde erkek infertilitesi (sperm sayısı 1-2 canlı hücre) benim 2 denememde istanbuldaki dr önermişti histeleskopi rizede oldum histeleskopide sorun çıkmadı ktüde genetik testlerimiz yapıldı sorun çıkmadı benim tedavilerim güzel gidiyo tutunmadığı içinde allah nasip etmiyo deniliyo dr çok umutlu benden aslında kaç yaşında ve kaç yıllık evlisin canım
inşallah olacak memoriale gidebilirsin aslında benim şafak bey olamasa tercihim memorialden yana allah büyüktür canım bu kadar uğraşların sonunda yüzümüz gülecek emin ol buna 5.cide olacağına inanıyorum ben 2012 de hamile kalcakmışım gibi geliyo bana bakalım ne olcak hayırlısı hakkımızda yeterki dualardan geri kalmayım
canim 3 sene bitti evliligimde ve evlendigimin 3. ayindan itibaren tedavideyim malesef tedavi doktor ugarsip duruyorum.29 yasindayim..safak bey her zaman tedavi basinda bana der en umutlu oldugum hastasin hatta ilk tedavimde banko hastasin demisti..yani hersey yolunda giderken olmuyor iste...hersey cok olumluyken malsef olmuyor..genetik yapildi bizdede sorun yok ama histerskopi yapilmadi...3. pgt deneriz dedi bana ve histereskopi yaparim dedi..cok cok kotu durumda olanlarin pozitif oluyor ama sizde pozitifi alamadim dedi..ve neden olarak mukadderat dedi..dua siginacak tek limanim inan..uni.den 4 arkadas ayni anda evlendik onlar 2. leri yapti bile..5 kuzenim benden sonra evlendi hepsi anne oldu; bir tek ben kaldim numunelik..sulalede herkesin cocugu var ben haric..sadece Rabbime siginiyorum,,gercekten cok kotu gunler gecirdimve gecirmekteyim hala..Rabbime siginiyorum..senin esinden tese ilemi sperm aliniyor..bizde normal cikis ama tesede sansin daha iyi oldugu soyleniyor...belkide sen dedigin icin blast yapti bilmiyorum; dedigim gibi bana teklif bile etmedi..hatta tarnsfer gunu geriye 4 embriyom kalmisti imha edildi onlar; sonra eve gelince esimle dusunduk keske onlar gitseydi 5. gune en azindan denenseydi bir umut iste...il disinda kalacak yer ; gidis gelis stres olur diye cekiniyorum acikcasi ama bakalim nasip...
bu sefer raporlu denemek istiyorum..diger denemeler hep ozeldi...
sen kac yasindasin canim ve kac yillik evlisin? ne zaman basliyosun bir daha tedavine..tedavin suresince trabzondami kaliyosun? yoksa gidi gelismi yapiyorsun rizeye?
bende 25 yaşında 5 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyorum çocuk istemiyle rizeye gelip gidiyorum normal boşalma yoluyla sperm veriyoruz proxeed ve one day şafak bey eşime kullandırttı siz kullanmışmıydınız
canım raporlu baya ucuz oluyo hakkını kullan bide raporlu dene şafak beyde iyi merkez allah nasip edecek bende bu ara raporum için ktüye gitmeyi düşünüyorum ondan sonra nasip bakalım ne zaman uyarsa bi atlatsam çok hevesliyim allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin rahat ol bitanem bizimde bebişlerimiz olacak ikiz hemde kafayı takma allahtan ümid kesilmez bu mübarek ramazan ayında sesimizi duyar elbet
mrb arkadaşlar ben daha yeni ktüden rapor aldım şafak beye gittim ilaçlarımıda aldım bakalım bu ay adette başlayacak sanırım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür dualrınıza ihtiyacım var kızlar.aftaya lucrin ilacına başlıyacam adetten sonrada iyice ilaçlar yoğunlasacak allah yardımcımız olsun bence rapor çıkartın çok zorlamıyolar
bende 25 yaşında 5 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyorum çocuk istemiyle rizeye gelip gidiyorum normal boşalma yoluyla sperm veriyoruz proxeed ve one day şafak bey eşime kullandırttı siz kullanmışmıydınız
canım raporlu baya ucuz oluyo hakkını kullan bide raporlu dene şafak beyde iyi merkez allah nasip edecek bende bu ara raporum için ktüye gitmeyi düşünüyorum ondan sonra nasip bakalım ne zaman uyarsa bi atlatsam çok hevesliyim allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin rahat ol bitanem bizimde bebişlerimiz olacak ikiz hemde kafayı takma allahtan ümid kesilmez bu mübarek ramazan ayında sesimizi duyar elbet
merhaba bende gecen nisan ayinda clinarta tüp bebek tedavisi icin gittim doktor safak bey oldukca iy bir insan ama malesef ben memnun kalmadim söyleki bu benim sekizinci denememdi tamam doktor mucize gerceklestiremez belki ama en azindan hastanin saglik durumuna göre bir tedavi yolu izlemesi gerekir bence ben polistik over ve endometriosiz hastasiyim ve benim tedavilerimde asiri uyarilma söz konusu bunu doktor beye anlattigim halde ilaclarin dozu normal hastalarla ayni basladim benim az dozajla baslayipssiki bir takiple yapilmasi gerekirdi tedavim ama öyle olmadi malesef iki kez yumurtalik takibi icin cagirildim ve doktor asiri uyarilma basladiktan sonra mudahale etti ama cok gec kalindigi icin önüne gecmek imkansizlasti sonuc 33 tane kalitesiz yumurta
evet dedigin gibi safak bey gercekten cok iyi bir insan..ama dedigin gibi herkese ayni yontem ayni yol...benm 2 denenemdede ayni ilaclar ayni dozaj ayni protokol.. kimse doktordan mucize istemiyor ama belki biraz daha ozen mi..yada ne bileyim ben cok hassaslastim heralde..dilerim bu yolda emek veren herkes dilegine kavussun...insallah Rabbim hepimize anne olmayi nasipe tsin
canim senin uzun protokolmu..lucrini safak beymi verdi? acaba raporlu oluncami llucrin veriyor..benim 2 denemede gonal fverdi..ve benle ordaki hastalara hep gonal f verdi..lucrini ilk sende duyuyorum..
bende rapor cikartmayi cok istiyorum...eslerden 3 tane sperm testi isteniyor degilmi raporu toplam ne kadar surede cikarrttin canim
mrb arkadaşlar ben daha yeni ktüden rapor aldım şafak beye gittim ilaçlarımıda aldım bakalım bu ay adette başlayacak sanırım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür dualrınıza ihtiyacım var kızlar.aftaya lucrin ilacına başlıyacam adetten sonrada iyice ilaçlar yoğunlasacak allah yardımcımız olsun bence rapor çıkartın çok zorlamıyolar
canim o ilaclar standart herkese veriyor sfak bey..evet bizde kullandik onlardan..raporlu fiyat ne kadara geliyor canim ve ilcalarin ne kadari karsilaniyor..bu sefer rapor cikarmak aklimda var zaten..ilacti tedai masrafiydi baya yoruyor insani..gerci ben bunlarida gectim sonuc pozitif olsa inan gozumde degil...canim benim guzel dulaarin icin amin..ikiz kelimesi kulaga ne kadar hos geliyor..hayali bile mukemmle..insallah Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin...
senin uzun protokolmu oldu kisami? ben hep gonal f kullandim..sen hangi ilacla basladin canim
merhaba bende gecen nisan ayinda clinarta tüp bebek tedavisi icin gittim doktor safak bey oldukca iy bir insan ama malesef ben memnun kalmadim söyleki bu benim sekizinci denememdi tamam doktor mucize gerceklestiremez belki ama en azindan hastanin saglik durumuna göre bir tedavi yolu izlemesi gerekir bence ben polistik over ve endometriosiz hastasiyim ve benim tedavilerimde asiri uyarilma söz konusu bunu doktor beye anlattigim halde ilaclarin dozu normal hastalarla ayni basladim benim az dozajla baslayipssiki bir takiple yapilmasi gerekirdi tedavim ama öyle olmadi malesef iki kez yumurtalik takibi icin cagirildim ve doktor asiri uyarilma basladiktan sonra mudahale etti ama cok gec kalindigi icin önüne gecmek imkansizlasti sonuc 33 tane kalitesiz yumurta
Merhaba arkadaslar nasilsiniz, nasil geciyor tedaviler.. ferke allah yardimcin olsun[/Q
çok sağol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsunişimdilik lucrin kullanıyorum regl 3.günü kontrole gidicem hayırlısı inşallh dualarınıza ihtiyacım var
mrb arkadaşlar bende clinartta gitmeyi planlıyorum bugün adet oldum önümüzdeki ay gitcem inş.. bazı sorularım var öncelikle randevu almak gerkiyormu biz rapor çıkartmıcaz maliyeti ne oluyor birde tedavi izleme sırası nasıl bana bu konuda yardımcı olurmusunuz rica etsem
mrb arkadaşlar bende clinartta gitmeyi planlıyorum bugün adet oldum önümüzdeki ay gitcem inş.. bazı sorularım var öncelikle randevu almak gerkiyormu biz rapor çıkartmıcaz maliyeti ne oluyor birde tedavi izleme sırası nasıl bana bu konuda yardımcı olurmusunuz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?