Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

saol canım bu ay başladık tedaviye ama histeroskopi yapıldı bana mecbur gelecek aya kaldı bende rahimde sorun var eşimdede sperm sayı sorunu var maalesef öğrendim 2600 işlem 1500 falanda ilaç ama ben histeroskopi için 750 daha verdim olsun değer yeterki bebeklerimiz hayırla sağıkla gelsin ben şafak hocadan çok memnunum personelde güleryüzlü umarım şafak hoca bi vesile olurda bizlerinde bi bebeği olur

canım hayırlı olsun tedavin umudunu yitirme hamile kalırsın
bu yola çıkmış herkesin rabbim yüzünü güldürsün bende ekimde allah nasip ederse tedaviye başlamayı düşünüyorum clinartta
inşallah olacak arkadaşım

saol arkadaşım allah seninde yardımcın olsun inş..

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun öncelikle. bu hafta yumurta toplanacak benden dualrınızı bekliyorum

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun öncelikle. bu hafta yumurta toplanacak benden dualrınızı bekliyorum

canım allah yardımcın olsun bol yumuşların olsun inş.. bende eylülün ilk haftası gitcem kısmetse ama çok korkuyorum ağrılı bi işlemmi diye gerçi anestezi altında olacak ama genede korkuyom işte

canım allah yardımcın olsun bol yumuşların olsun inş.. bende eylülün ilk haftası gitcem kısmetse ama çok korkuyorum ağrılı bi işlemmi diye gerçi anestezi altında olacak ama genede korkuyom işte

amin canım inşallah bede korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok :) anestezi sonrası nasıl olur bakalım. hakkımızda hayırlısı olun ...

canlarım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

şafak bey ayrıldi clinarttan dediler bana bugün doğrumu arkadaşlar

canım benim inşallah güzel yumoşlar toplarlar şafak beyde ilk denemen mi normal tüp bebek mi yoksa ekstra bişeler oldumu (blastokist pgt gibi)

ben daha başlamadım canım raporu çıkartıyım ekimde başlarım muhtemelen

buğün clinartta uğradım çok kalabalıktı mutlu haberler alanlar vardı içime umut ışığı doğdu bir an önce gitmek için sabırsızlanıyorum

canım benim Allahım yardımcın olsun inşallah bebişlerin bırakmaz seni sımsıkı tutunurlar Rabbim yüzünü gülsürsün

canım benim Allahım yardımcın olsun inşallah bebişlerin bırakmaz seni sımsıkı tutunurlar Rabbim yüzünü gülsürsün

amin canım cümlemizin inşllh.
progesteron iğnesinin yapıldığo yerler çok fena acıyolar oturamıyorum acısından n yapabilirim sizce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…