- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
randevü alman gerekiyo raporsuz maliyetini tam olarak bilmiyorum ama 5000-6000 civarındadır. tedavi izleme sırası kişiden kişiye değişiyo adetin 2 günü başlangıç olarak gitmen gerekiyo sonrasında zeten bilgi veriyolar sana
sorununuz ne canım eşindemi sendemi allah yardımcınız olsun
saol canım bu ay başladık tedaviye ama histeroskopi yapıldı bana mecbur gelecek aya kaldı bende rahimde sorun var eşimdede sperm sayı sorunu var maalesef öğrendim 2600 işlem 1500 falanda ilaç ama ben histeroskopi için 750 daha verdim olsun değer yeterki bebeklerimiz hayırla sağıkla gelsin ben şafak hocadan çok memnunum personelde güleryüzlü umarım şafak hoca bi vesile olurda bizlerinde bi bebeği olur
canım hayırlı olsun tedavin umudunu yitirme hamile kalırsın
bu yola çıkmış herkesin rabbim yüzünü güldürsün bende ekimde allah nasip ederse tedaviye başlamayı düşünüyorum clinartta
inşallah olacak arkadaşım
kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun öncelikle. bu hafta yumurta toplanacak benden dualrınızı bekliyorumcanım hayırlı olsun tedavin umudunu yitirme hamile kalırsın
bu yola çıkmış herkesin rabbim yüzünü güldürsün bende ekimde allah nasip ederse tedaviye başlamayı düşünüyorum clinartta
inşallah olacak arkadaşım
kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun öncelikle. bu hafta yumurta toplanacak benden dualrınızı bekliyorum
canım allah yardımcın olsun bol yumuşların olsun inş.. bende eylülün ilk haftası gitcem kısmetse ama çok korkuyorum ağrılı bi işlemmi diye gerçi anestezi altında olacak ama genede korkuyom işte
canlarım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
şafak bey ayrıldi clinarttan dediler bana bugün doğrumu arkadaşlar
amin inşallah.daha buğun ordaydı yanındaydım yanlış bilgi vermişler canım
dimi inandırıcı gelmemişti zaten
hangi aşamadasın nasıl gidyo tedavi
evet canım toplandı merkeden haber bekliyorum transfer için.dualarınızı esirgemeyinferkecim ne durumdasın toplandımı yumuşların canım
ay canım benim hayırlı olsun inşallah kaliteli bol yumoşların olur haber ver canım ne olduğu hakkında
buğün clinartta uğradım çok kalabalıktı mutlu haberler alanlar vardı içime umut ışığı doğdu bir an önce gitmek için sabırsızlanıyorum
canım benim Allahım yardımcın olsun inşallah bebişlerin bırakmaz seni sımsıkı tutunurlar Rabbim yüzünü gülsürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?