- Konu Sahibi loveandpray
-
İnşallah vereğiz inancımız tam :) ben okuduğum ve araştırmalarım sonucu şunu öğrendim ve doğruluğunu deneyerek gördüm haftada 1 kiloyu ancak haftalık 7000 kalori eksik alarak verebiliyoruz,günlük 700 kalori eksik almam gerekiyor ihtiyacım olan kalori miktarını hesaplıyıp en az 700 kalori düşüyorum ve çıkan sonucu geçmemeye çalışıyorum cep telefonumda bir program var yediklerimi seçip toplattırıyorum.Matematiği hep sevmişimdir bu işin sırrıda matematik diyorum sizcede öyle değilmi ? :)
arkadaşlar herkeze ii aksamlar bnde aranıza katılmak istiyorum ama nerden baslamalıym bılmıyrm benıde aranıza kabul edıp yardımcı olur musunz :))
Tabikide yardımcı oluruz birlikten kuvvet doğar öncelikle kaç kilo fazlanız var? yaşınız? yaşam biçiminiz nasıl rahatsızlığınız varmı?hedef kilonuz kaç? bunları öğrenip bir plan yapmak lazım
çok tesekkurler :) 22 yasındayım öğrenciyim 11 kılo kadar fazlam var suanda 79 kıloyum 65 e ınmek ıstıyorum herhangı bı rahatsızlığımda yok kalori sepetini kullanıyorum dun hesapladıgıma gore normalde 2001 kalori almm gerekıyomus ılk etapda01.12.2012 tarıhıne kadar 70 e ınebılmek ıcın gunluk 1116 kalorı almm gerekmıs.sure uzun geldı acıkcası.bırde ekmeğe dayanamıyrm yemıycem desemde her yemekten kaltığımda yemıs oluyorum((((((((((önerilerınızı beklıyrm
çok tesekkurler :) 22 yasındayım öğrenciyim 11 kılo kadar fazlam var suanda 79 kıloyum 65 e ınmek ıstıyorum herhangı bı rahatsızlığımda yok kalori sepetini kullanıyorum dun hesapladıgıma gore normalde 2001 kalori almm gerekıyomus ılk etapda01.12.2012 tarıhıne kadar 70 e ınebılmek ıcın gunluk 1116 kalorı almm gerekmıs.sure uzun geldı acıkcası.bırde ekmeğe dayanamıyrm yemıycem desemde her yemekten kaltığımda yemıs oluyorum((((((((((önerilerınızı beklıyrm
canım öncelikle merhaba,
çok fazla kilon yokmuş. kalori hesabındaki hesaplama yanlış hesaplıyor. bence sen ekim sonuna kadar 1400 kalori al. kasım ayında da 1250 kalori alırsan o dediğin tarihte istediğin kiloya düşersin. 11 kgmı 2,5 ayda vermiş olursun yani. bence gayet makul.
istersen internetten 1400 kalorilik diyet listesi diye aratıp uygulayabilirsin, isterse de yediklerinin kalorilerini toplayarak dikkat edersin. ama başlangıçta sakın kalori sepetinin dediği miktara düşme. diyeti bırakınca kilo alırsın yoksa. kolay gelsin.
canım öncelikle merhaba,
çok fazla kilon yokmuş. kalori hesabındaki hesaplama yanlış hesaplıyor. bence sen ekim sonuna kadar 1400 kalori al. kasım ayında da 1250 kalori alırsan o dediğin tarihte istediğin kiloya düşersin. 11 kgmı 2,5 ayda vermiş olursun yani. bence gayet makul.
istersen internetten 1400 kalorilik diyet listesi diye aratıp uygulayabilirsin, isterse de yediklerinin kalorilerini toplayarak dikkat edersin. ama başlangıçta sakın kalori sepetinin dediği miktara düşme. diyeti bırakınca kilo alırsın yoksa. kolay gelsin.
Sana aynen katılıyorum canım ilk başlarda çok düşük kalorili diyet yapınca vücüt bi yerde duruyor ve daha fazla kilo verebilmen için dahada az yemen gerekiyor buda çok zor.Ya aynı yemeye devam edip daha hareketli yaşıcaz yada aç gezicez.Ama kilo vermek nasılda insanı mutlu ediyor değilmi?Giden kilolar gençleştiriyor sanki yaşlıda değiliz ama eski çıtır hallerimize dönicek olmayı hayal etmek bile süper cümle çok uzun oldu heyecan yaptım bak :)
Hemen hemen kilolarımız ve hedefimiz aynı seninle :) senin sorunun ekmekle benimde suydu suyu fazla içemiyordum hiç içemiyordum nerdeyse buda benim kilo verememdeki sebeplerdendi.Ekmekten tamamen vazgeçmene gerek yok sadece tam tahıl ve çavdarlı tüket ve her öğünde en fazla 2 dilim yemeye çalış.en fazla 1 hafta 10 günde miğden buna alışacaktrı ve fazlası seni rahatsız edicektir.Boyun kaç canım merak ettim :)
boyum 1.65 canım
Sana aynen katılıyorum canım ilk başlarda çok düşük kalorili diyet yapınca vücüt bi yerde duruyor ve daha fazla kilo verebilmen için dahada az yemen gerekiyor buda çok zor.Ya aynı yemeye devam edip daha hareketli yaşıcaz yada aç gezicez.Ama kilo vermek nasılda insanı mutlu ediyor değilmi?Giden kilolar gençleştiriyor sanki yaşlıda değiliz ama eski çıtır hallerimize dönicek olmayı hayal etmek bile süper cümle çok uzun oldu heyecan yaptım bak :)
benimde 1.75 canım bak forumdan bi yerlere kaybolma bakalım hedefimizde buluşacakmıyız seninle :)
gercekten cok tesekkur ederım .yedıklerımın kalorınlerını hesaplayarak yapmak daha uygun gelıyor ancak besınlerın kalorı mıktarlarını guvenır olarak nerden bulabılırm bı kac kere arattım ama farklı cıkıyo
tamm canım hatta hergun yedıklerımızı yazalım bırbırımızı kontrol etmıs olurz :)))
canım öncelikle mutfak tartısı edinsen iyi olurdu ama kalori sepeti de bence çok uygun.
ben orda porsiyon hesabının 8 yemek kaşığı olduğunu düşünüyorum. 1 porsiyon bulgur pilavı 300 kaloriyse 4 yemek kaşığı 150 kaloridir mesela.
köfte, yumurta, baget de ortalama 70-80 kalori yapsız piştiğinde. bir çay kaşığı yağ 50 kalori, 1 yemek kaşığı 120 kalori. küp şeker 20 kalori. bunlar temel bilgiler.
ama tartın olursa tartıp öyle bulabilirdin.
bana uyar canım benimde diyet günlüğüm var forumda oraya sürekli yazacağım dün başladım istersen sende oraya yazabilirsin yada buraya hiç farketmez
kızlar bu sayfa benim diyet günlüğüm. isterseniz günlük menülerinizi diyet yöntemleri bölümündeki kalori sayımı grubuna yazabilirsiniz. ya da ayrı bir günlük açın isterseniz. ben burayı arşiv amaçlı kullandığımdan sayfalar arasında aradığımı bulabilmek istiyorum. kusura bakmayın, ama sizin için de sorun olmaz sanırım.
tamm canımoraya yazalım sen ole nıyetlenmıssn bozmayalım sımdıde nerden bulcam sıtede bıraz yenıym de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?