clutch'ın yolculuğu

selamlar,
uzun zaman oldu burada yazmayalı. 23 mayıs günü 98.4 kg ile kadınlar kulübünden çok değerli arkadaşlarımın da desteğini alarak başladım sağlıklı yaşam serüvenime. 1,5 ay içinde yaklaşık 6 kilo verdim. sonra evimi taşıdım, büyükbabamı kaybettim, ramazandı, bayramdı derken sporuma pek devam edemedim ve kilo vermem yavaşladı. bu sabah itibariyle 89.8 kg ile yeniden başlıyorum kızlar.

günaydınlar,

eylül ayı başladı nihayet. çok seviyorum bu ayı.
dün eşimle gezmeye gitmiştik. sabah her zamanki gibi bir kahvaltı sonrasında öğlen balık, salata, barbunya pilaki ve bol ekmek yemiştim. iştahimi hala kontrol edemiyorum ramazandan beri. umarım bir an önce bu göz açlığı krizlerim sona erer. öğleden sonra bir porsiyon üzüm yedim. birkaç saat sonra da meşhur şile balkanlı dondurmacısında dondurma yemiştim bir külah. övdükleri kadar güzel değilmiş, hatta bildiğin buz parmaklar gibi. neyse bu kadar kaçamağın ardından akşam yemeği yememeye kararlıydım ve akşam muzlü süt yaptım sadece onu içtim. bir tane muz, 300 ml kadar süt ve 1 yemek kaşığı kadar balı blendırda vıjt vıjt yapıp içtim. sanırım akşam yemeği yememenin ve tüm gün gezmenin faydaları olacak ki sabah 88.5 kg çıktım. yani önceki günden 1.3 kg az. bugün daha dikkatli olmayı umuyorum.

kahvaltım;
23 gr kaşarla tam buğray ekmeğinden tost.

bu arada kızlar süt içemiyorsanız, ki ben sadesini hiç içemem, kaşar kontrollü bir biçimde kullanılabilir bence diyetlerde. çünkü 100 gr kaşar elde etmek için 1 litre süt kullanılıyor ve kaşar kalsiyum açısından oldukça zengin oluyor bu yüzden. bir de dün akkşam benedenben nickli arkadaşımız sayesinde alkali diyet ve alkali suyla tanıştım. aklıma fazlasıyla yattı. sanırım bundan sonra çok dikkat edeceğim vücudumu alkali yapmaya. sabah içtiğim suya limon sıkarak başladım bile buna.

biraz önce vücut ölçülerimi aldım ve buraya eklemek istedim.

23 mayıs; 116-101-141 98.4 kg
22 haziran; 113-97-137 94.3 kg
1 eylül; 108-93-130 88.5 kg

öğle yemeğimi de yedim. 200 gr yoğurt (150 kal.), 20 gr ceviz (140 kal.), 60 gr salatalık (10 kal.), dereotu, nane, biraz tuz (35 kal.). toplam 335 kkal. sabahki tostum da 165 kkal dı. Saat 12 itibariyle 500 kkal almış oldum böylece.

akşam anneme gideceğiz ve karnıyarık yapacak. ben de yiyeceğim bayıla bayıla. ama günü o şekilde kapatacağım. başka kaçamak, abur cubur yok.

ooo gıralıçamm dönmüşün yine günlüğüne , hadi bakalım takipteyimm, bu şekilde devam

günaydın günlüğüm,

dün yazamadım sana. kardeşi burdaydı dün onu yolladık usta birliğine. hayırlısıyla tezkeresini alır gelir inşallah. tahmin ettiğin gibi annem kerdeşim gelecek diye döktürmüş. ben de çok dikkat ettim yediklerime ama tatlarına da baktım. bu arada dün spor yapamadım ama önceki gün 1 saat koşu bandında yürüdüm. sadede gelirsek bu sabah itibariyle kilom 88.1 kg. bugünü de atlatırsam kaçamaksız benden iyisi yok. bu akşam eşimle yemeğe çıkacağız, hem tanışma yıldönümümüzü kutluyoruz hem evlilik yıldönümümüzü. abartmamaya çalışacağım. akşam sters olmamak için şimdi kahvaltıdan önce 3 mil leslie yapıcam. tüm gün hızlı olsun metabolizmam.

sabah; limonlu su, 3 tane kuru kayısı (25 gr - 70 kalori).

Son düzenleme:
3 mil lesliemi yaptım. ardından tam tahıllı sandöviç ekmeğine kaşarla tost yaptım. normal ekmeğim kalmamış

sabahtan beri;
25 gr kuru kayısı 70 kal,
75 gr sandöviç ekmeği 180 kal,
45 gr kaşar 155 kal,
şekersiz yeşilçay 0 kal.

toplam; 405 kalori.

1 eylül 88.5 kg.
1 ekim 83.5 kg.
1 kasım 78.5 kg.
1 aralık 73.5 kg.
1 ocak 69.0 kg.
1 şubat 65.0 kg.
1 mart 61.0 kg.
1 nisan 57.0 kg.
24 nisan 55.0 kg.

incelme takvimim budur günlük!!!

günaydın günlüğüm,

sonunda kilom 88lerden kurtuldu. bu sabah itibariyle 87.9 kgmım. evlilik yıldönümü yemeği en az 2-3 günümü çaldı. sağlık olsun. eylülün ilk günü koşu bandında 1 saat yürümüştüm. 3,4 ve 5'inde de 3er mil leslie yaptım. bugün yapamıcam çünkü çok işim var. olmadı akşam üzeri anneme gidince yürürüm koşu bandında.

Son düzenleme:
günaydın günlüğüm,

eylülün ilk haftasını bir organizasyon ve iki yemek davetiyle zor bir şekilde bitirdikten sonra bugün itibariyle az yemeye odaklanıyorum inşallah. ilk hafta sonucu, muhallebili tatlılar, su börekleri, etli ekmekler, küçük atıştırmalıklar, dondurmalara ve aklıma gelmeyen yiyeceklere rağmen 900 gr eksiyle bitti. bundan sonra bir haftada bu kadar çok yasaklı şey yemeyeceğim. 1 eylül kilom 88.5 kgdı ve bu sabah 87.6 kg geldim. akşama menümü yazarım sana.

günaydın günlüğüm,

bu sabah itibariyle kilom 87.5 kg. eylülün ilk 9 gününde 1 kg verdim, hiç yoktan iyidir tabi. ama ilk haftayla kapanamadı adapte olamama süreci. bu 9 gün hakikaten diyet düzeninden uzak ve zordu. kalan 21 günde 4 kg vericem.

artık no mor çaklıt, no mor fes fut, no mor kendiyis...

günaydınlar günlük,

bu sabah çok acıkmış uyandım. dün çok yedim diye üzülüyordum ama demek ki öyle değilmiş.

dünkü menüm aşağıdadır;

sabah;
kepekli ekmekten tost, şekersiz yeşilçay (215 kkal)
öğle;
1 tatlı kaşığı ayçiçek yapında sotelenmiş 100 gr kabak, 100 gr yoğurt, nane, dereotu, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase sulandırılmış mercimek çorbası (410 kkal)
ara 1;
1 adet büyük armut (180 kkal)
ara 2;
tek şekerli türk kahvesi (20 kkal)
akşam;
2 tane baget, 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, biraz karpuz, (375 kkal)
ara;
1 adet yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50 kkal)
sabah saatlerinde 3 mil leslie yapıldı. toplamda 1250 kkal civarı ediyor.

bu sabah tartı 87.3 kgmı gösterdi. dünden beri 200 gr gitmiş, süper. akşam bulgura kanmasaydım böyle olmazdı aslında :) inşallah azimle ay sonu hedefime ulaşacağım.

Merhabalar diyetinizde başarılar dilerim :) bende mayıs ayından bu güne diyetteyim ama ilk ay hiç kilo veremedim ve bayram falan derken biraz sekteye uğradı şimdi devam ediyorum sizin gibi kalori hesabı yapmaya çalışıyorum ama sizin kadar başarılı olduğum söylenemez o yüzden sizi takip etmeye karar verdim kolay gelsin

bu süper oldu şimdi, ben de siz takip ediyorsunuz diye günlük yediklerimi yazarım :)) siz de çok güzel vermişsiniz bence kilolarınızı. kilonuz az olduğu için yavaş gitmesi normal. hep beraber kurtulucaz inşallah bu kilolardan.

İnşallah vereğiz inancımız tam :) ben okuduğum ve araştırmalarım sonucu şunu öğrendim ve doğruluğunu deneyerek gördüm haftada 1 kiloyu ancak haftalık 7000 kalori eksik alarak verebiliyoruz,günlük 700 kalori eksik almam gerekiyor ihtiyacım olan kalori miktarını hesaplıyıp en az 700 kalori düşüyorum ve çıkan sonucu geçmemeye çalışıyorum cep telefonumda bir program var yediklerimi seçip toplattırıyorum.Matematiği hep sevmişimdir bu işin sırrıda matematik diyorum sizcede öyle değilmi ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…