Cnbc-e Dizilerini Izleyenler...

cnbc-e nin bütün dizilerini seviyorum.hele cumartesi pazar bütün haftanın tekrarını veriyor. o işte süper bişey..kaçırdığım zamanlar haftasonu izliyorum. ama heroes, prison break, desperate housewives, scrubs ve e.r. kesinlikle kaçırmadan izlediğim diziler.cnbc-e nin tek tuttuğum komedi dizisi ise seinfeild....bayılıyorum onlara.ve yaklaşık 5 senedir severek takip ediyorum ama bu sıralar yok.herhalde bütün bölümlerini izlemişimdir.tekrarlarını bile kaçırmıyordum..

mehserada arkadaşım senfield dizisi bitti malesef son bölüm aylar önce yayınlandı hepsi hapise girdiler üstelik birisine yardım etmemekten bu yüzden bir yıl ceza aldılar ve hapisten bir sahneyle bitirdiler diziyi belki tekrarları yayınlanır

ben de seyrediyorum..genelde ...nip tuck ı hiç kaçırmıyordum.Ama şu aralar yok ne zaman çıkacağı konusunda bir fikriniz varsa yazın arkadaşlar...

1-heroes
2-nip-tuck
3-desperate housewives
4-oc
5-csı

bu sıralama bana da uyuyor:1yes2:.özellikle nip tuck nasıl bir dizi öyle yaa!!!sürprizleri olan dizilere bayılıyorum.biraz sadist bir içeriği var ama heyecanlı.heroes deseniz her bölümünde farklı şeyler tahmin bile edilemiyor ne olacağı.cnbce çok güzel diziler seçiyor ama sezon araları bu kadar uzun olmasa keşke...

nip tuck.beni sürekli şaşırtan garip izlenesi dizi.yıllardır müptelası olduğum dizi.en koptuğum sahne ava nın transeksüel olduğu sahnedir.

nip tuck müptelaları yeni bölümler 17eylülde başlıyor:teytey:.
biraz daha sabredicez ama olsun.ayrıca bu sezonda veya bir
sonrakinde diziye madonna,nicole kidman,sandra bullock konuk
oyuncu olarak katılacaklarmış.bu sezonda bizi neler bekliyor çok
merak ediyorum.. :smiley-cool:

dizilerin çoğu kaliteli ve izlenmeye değer.....ama favorim nip-tuck ...

yaa cnbc e nin eski dizileri çook güzeldi.mesela dawsons creek,passions hiç kaçırmazdım ben.noolduysa bitti.şimdide arada bir gördüğüm diziler var ama vaktim olmuyo.sanırım gilmore girls var bi de poison break ama tam olarak bilmiyorum.genel anlamda cnbc e nin dizileri çok güzel oluyor.resmen müptelası oluyosunuz.he buffy de çok güzeldi.

ahhh o dawson's creek.dershaneden koşarak gelirdik akşam diziye yetişmek için.ertesi günde dizi konuşulurdu saatlerce.keşke tekrar verseler izlerim gene

konuyu görünce hemen atladım.seyrettiğim bir iki diziyi yazayım dedim fakat sizi okuyunca fark ettim.ben bu dizilerin hepsini seyrediyorum.türk dizilerinden eşimede banada o kadar gına geldiki akşamları ya cnbc-e yada e2 seyrediyoruz.ve evet hepsi kaliteli farklı keyifli.

Başka ne izleyebiliyoruz ki zaten tv de ya şu ne idüğü belirsiz yarışma programları yada birbirinin aynı diziler.
cnbc e deki nerdeyse tüm dizileri kaçırmadan izlemeye çalışırum x-files gitti diye yas bile tutuyorum. hatta kanal tüm bölümleri yeniden hergün versin diye dua ediyorum. yıllardır e.r izliyorum şimdi ki gzödem ise herores ve b.galactıca pazar günüm zaten saat 6dan 23e kadar dizi işgali altında..

Farkındamısınız Türk kanallarındaki dizlerin konuları ve senaryoları ilk sezondan sonra aynı olmaya başlıyor.Ya amansız bir hastalığa yakalanırlar,ya kaçırılırlar,ya hafıza kaybı yada esas kız ve esas oğlanın arasına kara kedi girer.Oysa cnbc-e dizilerine bakın.Kaç sezon geçiyor her sezonda farklı bir konu,zaten saçmalamamak için final yapılıyor en sonunda.Bu kanal varken,başka diziye ihtiyaç bile yok.Haksızmıyım kızlar?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…