Cnbc-e Dizilerini Izleyenler...

hoe ı met your mother dizisinin hastasıyım
daha tvde izleme fırsatım olmadı
kardeşim eski bölümlerini pcye indirdi ordan izliyorum
bayılıyorum süper ötesi bi dizi
özellikle de ted mosby karakterine
çok tatlı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:asigim:Şeniz

ben bayılıyorum himym ' e ted gerçekten çok tatlıı :) barney de tam adamım yanee xD

LEGEND ~ ..... waiiit for it ....... ~ ARY
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

evet bende lost,heroes,tudors,ghost whisperer,himym,nip tuck,dexter... Hepsini seviorum :))

okulda tatile girdi, bütün gün sıkılmadan dizi izliyorum

bayılıyorum valla arkadaşlar..senelerdir sürekli takip ederim cnbc_e yi...bütün dizileri güzel...ama ANGEL imi tek gecerim hala...

csı:ny cold case ghost whisperer hayranlardanım ama chuck ve pushing daises a alişamadım kesin isimlerinide yanlış yazıyorumdur

csı:ny cold case ghost whisperer hayranlardanım ama chuck ve pushing daises a alişamadım kesin isimlerinide yanlış yazıyorumdur

dexter ,csı:ny cold ,case ,umutsuz ev kadınları(türkçesiyle) ve nip tuck favorilerim benim de.ben de chuck ve pushing daises e alışamadım pek..

bayılıyorum valla arkadaşlar..senelerdir sürekli takip ederim cnbc_e yi...bütün dizileri güzel...ama ANGEL imi tek gecerim hala...

bende cnbc-e hayranıyımmm

angel ah neydi o be ama çok eski bide buffy vardı izlerdim ama cnbc-e demi hatrlamıyorum geçen yaz 7 sezonunuda izledim intden

ben de cnbc-e müptelasıyım ...

bing bang theory ,24 ,hereos,merlin,two and half man ...aklıma gelenler bunlar ..

Ghost whisperer'e başlamıştım 1-2 bölüm seyrettim. Ruh halimden miydi bilmiyorum ama çok duygulanıyodum ağlıyodum baktım her bölüm böyle gidecek bıraktım .. Özellikle de şu ölen küçük erkek çocuk vardı ya ya 2. ya 3. bölümde çok fena olmuştum..

Gossip Girl birkaç kere başlayıp bıraktığım bir dizi. Şimdi tekrarları verilince bakıyorum baştan sona izlemedim. İlişki kombinasyonlarını takip etmekten bıkmıştım. Bölümün başında zırlıyolar seni seviyorum diyolar bölüm sonunda başkasıyla yatıp sonraki bölümde ona zırlayıp seni seviyorum diyolar yani hiç bir değeri yok "seni seviyorum" u artık Serana ile Rufus'tan bile beklemiştim bişeyler yaşamalarını ona kalmadan dizi bitti :)) Kıyafetler muhteşemdi moda şovuydu dizi itiraf ediyorum sırf bu yüzden bile bakmışlığım var:)) Chuck da iyiydi hani

Vampire Diaries izliyordum bıraktım. 2 kere tekrar başlayım dedim araya bişeyler girdi bıraktım ve sonra soğudum bir türlü başlayamadım ama izlediğim kadarıyla çok güzel olduğunu söyleyebilirim Baştan beri Damon diye sayıkladım

2 Broke Girls komedi . 20 dk sürüyor. Güzel bence kafa dağıtmalık

Sex And The City eskilerden. Bütün sezonları izledim filmleri bitirdim çok iyilerdi ya. Burda çok fazla açık sahne vardı ama rahatsız olmadım mesela Gossip Girl kadar çünkü burda "seni seviyorum dan ama chuckla yattım sonra şunla oldum ama diğerinden hoşlanıyorum" gibi saçmalıklar yoktu :)) Zaten rahatsız olan imleci sürükleyerek o bölümleri atlayabilir.. Kadın-erkek ilişkileri açısından ders niteliği taşıyordu bence :)))

Once Upon A Time masallar diyarından bizim diyarımıza sürgün edilenler :)) Çok güzel. Şimdi sezon tatilinde.. Çocuk dizisi olmamasına rağmen rahatsız olunacak sahneler yok. Çok az. Bazı şiddet sahneleri var ama izlenebilir çocukla bence. İlk sezon normal ilerliyor. 2.sezonun başı biraz sıkıcı geldi bana ama sonra git gide artıyor temposu tavsiye ederim beklenmedik şeyler oluyor :))

unuttuğum diziler vardır hatırladıkça yazarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…