ama favori dizim THE TUDORS,bayılıyorum bu diziyea.s
diziyemi kralamı bayılıyosun tatlım :Roflol:
Yok canım valla diziye bayılıyorum a.s Tabii şimdi kralın da hakkını yememek lazım yakışıklı bir abimiz kendisi
Entrikalar , yalanlar falan hoşuma gidiyo.
Tövbe tövbe ne cinsim ben entrikadan hoşlanıyorum yasırnaşık şey
ama favori dizim THE TUDORS,bayılıyorum bu diziyea.s
evvett favorilerim How I Met Your Mother,cold case,4400 çizgi filmlerden sponge bob a bayılıyorum:1rolleyes: ama öncelikli favorim; ghost whisperer merakla ve tırsarak izliyorum:1ninca:
dünkü bölüm zart diye bitti sinir oldum :Roflol: kralımız haklımı sence?
Ya evet bence de hemen bitti..İzlerken hiç bitmesin,film tadında olsun istiyorum:)
Bu arada kral hem haklı,hem haksız..Haklı zorla bir evlilik yürümez,haksız çünkü kraliçe mükemmel bir karakter..Kendini halka sevdirmiş,kabul ettirmiş bir kraliçe dururkende,entrikalarla başa geçmek isteyen bir kadına da müsamma gösterilemez herhalde..İzliyorsun sen de benim gibi ne entrikalar ne olaylar..Kimin eli kimin cebinde belli değil..
İzlemeye davam..
Not:Bizim tarihimizi eleştirirler ama kendilerinin tarihinde yok,yok maşallah..Bu dizi pek çok şeyi gözler önüne seriyor açıkçası..
Ya evet bence de hemen bitti..İzlerken hiç bitmesin,film tadında olsun istiyorum:)
Bu arada kral hem haklı,hem haksız..Haklı zorla bir evlilik yürümez,haksız çünkü kraliçe mükemmel bir karakter..Kendini halka sevdirmiş,kabul ettirmiş bir kraliçe dururkende,entrikalarla başa geçmek isteyen bir kadına da müsamma gösterilemez herhalde..İzliyorsun sen de benim gibi ne entrikalar ne olaylar..Kimin eli kimin cebinde belli değil..
İzlemeye davam..
Not:Bizim tarihimizi eleştirirler ama kendilerinin tarihinde yok,yok maşallah..Bu dizi pek çok şeyi gözler önüne seriyor açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?