Cnbc-e Dizilerini Izleyenler...

desperate housewives ı ben de çok beğeniyorum... ayrıca two and a half men ve the new adventures of old Christine i takip ediyorum...

desperate housewives
csı ny
wıthout a trace (yanlısda yazmıs olabılırım)
gılmore gırls
ve prıson break
ayrıca prıson break tekı cocuk ne kadar yakısıklı yaaaaa

ay bu 24 bi gün beni kalpten götürecek kafamçokkarıştı ne bölümdü ya,kalbim yerinden çıkıcaktı :Roflol:

Yaklaşık bir saat sonra ben majestelerini izliyor olacağım..Bakalım yeni bölümde ne gibi gelişmeler var:)

Dikkatinizi çektimi bilmem ama bazı Türk dizilerini bir kere izlememe rağmen Cnbc e de yayınlanan dizilerden alıntılar var ve malesef aynen almışlar.a.s
Mesela, Nip/tuck ın bir bölümünü aynen alıp doktorlar dizisindeki estetik cerrah bölümü için kullanmışlar.
Dizi yazarlarımız biraz daha yaratıcı olabilse keşke:dilcikar:

:) yok canım o kadar ıgrenc sayılmaz.ask dizisi kıvamında:) yıllardır her bolumunu ızledım heralde.
4400"ü ızleyen varmı, tavsıye eden.oda fena deıl sankı.
simdi yeni bi dizi baslıyo til deat ...bisey bisey hatırlamadım.dugun gunu katıllerı gıbı bısey heralde.
guzele benzıyo

till death ölüm bizi ayırana dek
büyük biraşkla evlenen ama sonra birbirini öldüren ciftler anlatılıyor sen katili tahmin ediyosun güsel yani

Bende senin gibi müptelasıyım cnbc-e'nin.yazdığın dizilerin hepsi var.ek olarak ER, cold case, csy newyork,oc ve kesinlikle favorim gilmore girls...Yani kısaca galiba tüm diziler.

ya bu oc kalkmadımı ben pek izleyemiom tv şu aralar.ya şu seth varya seth ahhhh tanrım o ne tatlı bişi yaŞeniz

Dids im bak pişti olmuşuz:asigim:

Hala dızıyon mu bana:çok üzgünüm:

cnbc nin neredeyse bütün dizilerini çok seviyor ve takip ediyorum. bi tek şu mafya dizisini sevmiyorum(adını bi türlü hatırlayamadım(sevmiyorumya ondan))
bu yılda bütün ödülleri o topladı anacım.bi benmi zevksizim ne.eşim sevmiyo pek.alt yazılı olduğu için konsantre olamıyomuş.bide hafta içi türk dizileriyle çakış tığı için bende hafta sonu tekrarlarından takip ediyorum.

ben deperate hausewives dizisini çok seviyorum ama çok geç çıkıyor.e2 deyken hiç kaçırmıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…