Eskiden Ally McBeal hastasıydım ve pazar günlerini iple çekerdim,Buffy ve Angel için:asigim: Uzun zamandır takılamıyorum evlendikten sonra kumanda kocanın eline geçti ve ben pek çok dizimi seyredemez oldum:çok üzgünüm: Şimdilerde Hereos,Ghost Whisperer ilgimi çekmeye başladıa.s
:sm_cool::içelim:kızlar valla benim gibi bu dizileri izleyen arkadaşlar bulduğuma çok sevindim.alt yazılı olduğu için evdekiler bana çok sıkıcı diyordu.ama ben çok seviyorum.helede umutsuz ev kadınlarına ve 24 dizisine bayılıyorum.yeni başlayacak olan pushing daises adlı diziyi tavsiye ederim.haa bide ghost whisperrer var.mutlaka izleyin.e2 nin dizilerinede bayılıyorum.closer ı da tavsiye ederim.sevgiyle kalın bayyyy
Ben de bayılıyorum cnbce ye,
Heroes, Desperate housewives, How i met your mother, ghost whisperer, without a trace(bazen) favori dizilerim
Filmlerini de çok seviyorum
walla benim sıralamam söyle
1. how I met your mother
2. csı ny
3.the king of Queens
4.ghost whisperer
5.desperate housewives
6.scrubs
7.ER
8.smallville
9.married with children(seneler öncesinden bu dizinin hastasıyım)
10.las vegas
bana da şu hayatta iki kanal yetiyor biri cnbc-e diğeri de e2, izlemediğim bir iki dizisi var sadece, diğerleri hep bana göre, yerli kanalları açmak bile aklıma gelmiyor a.s
Yıllardır seyrederiz..Hatırlamıyorum ne zaman başladığımızı..
The Sopranos ve seinfeld hariç hepsini izlemişimdir..
He şimdi bide The Closer ' ı seyretmiyorum...seyredemiyorum..
O kadının bakışları, surat ifadelerinden dolayı..
Neyse konumuz bu değil..
Ama bu son 4 aydır falan sinir oluyorum cnbce ye..
Hiç yeni dizi yok.. Okadarki e2 nin dizilerini vermeye başladı..
Ve kusturana kadar tekrar tekrar..
Eski dizilerimizin yeni bölümlerini iple çekiyorum..
Tabi yenizi dizileride bekliyoruz...
Tv'de hiç bişey yok...
Artık normal yayınına dönsün cnbce..
Ve bu arada söyleyen ve düşünen varmı bilmem ama LOST CNBC-E 'NİN OLMALIYDI....
merhabalar. Bende cnbc-e kanalını çok kaliteli buluyorum. Tüm dünyada gösterilen dizileri seyredebiliyoruz.Benim favorim smallville. Her akşam 4 gözle bekliyorum. Bıkmıştık artık hep entrika dolu dizilerden.. Türk dizilerin bazıları kopya. Mesela Dawsons Creek= Kavak yelleri Emergency Room= doktorlar vb.daha yaratıcı olmalılar
1.Hereos (tabı yenı sezonu cekerlerse)
2.Ghost whısperer
3.wıthout a Trace
4.Las Vegas
5.Pushing Daisies
6.Chuck
7.how I met your Mother
bu sezonda Gossip girl; Terminator scc izlemeyi düşünüyorum...