co-cultur ile pozitif sonuç alanlar bilgi verebilirmisiniz...

angel_78

bigün mutlaka...:)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
1.346
25
158
46
Arkadaşlar merhaba.Ben 9 yıllık evliyim.3 aşılama(negatif) denemem,2 dondurulmuşla toplam 5 tüp bebek denemesi oldu.1 kimyasal,2 kürtajla,2 de negatifle sonuçlandı.. 6 deneme için co-cultur önerdi doktorum.aranızda yaptıranlar varsa bilgi verebilirmi...

Embriyo kaliteleriniz nasıldı? Aslında bende merak ediyor co kültür ile gebe kalanları

bende merak ediyorum...drum tup bebekte en son gelinen yontemlerden biri ve cok iyi bir gelisme demisti..sonucta ana rahmine en yakin ortammis..sans hic bir zaman yuzde yuz olmaz ama sansi artiriyor..artik yuzde bir lik dilime bile o kadar ihtiyacimiz varkii

bende merak ediyorum...drum tup bebekte en son gelinen yontemlerden biri ve cok iyi bir gelisme demisti..sonucta ana rahmine en yakin ortammis..sans hic bir zaman yuzde yuz olmaz ama sansi artiriyor..artik yuzde bir lik dilime bile o kadar ihtiyacimiz varkii[/QUOTE

evet canım bende aynı şekilde biliyorum doktorum buna benzer tarif etmişti.hangi merkezde tedavi oluyorsun.bu benim 6. denemem olcak.bu defa co-cultur deneyeceğiz.bakalım artık nasipte varsa olcaktır zaten...

bende merak ediyorum...drum tup bebekte en son gelinen yontemlerden biri ve cok iyi bir gelisme demisti..sonucta ana rahmine en yakin ortammis..sans hic bir zaman yuzde yuz olmaz ama sansi artiriyor..artik yuzde bir lik dilime bile o kadar ihtiyacimiz varkii[/QUOTE

evet canım bende aynı şekilde biliyorum doktorum buna benzer tarif etmişti.hangi merkezde tedavi oluyorsun.bu benim 6. denemem olcak.bu defa co-cultur deneyeceğiz.bakalım artık nasipte varsa olcaktır zaten...

canim ilk iki denemem trabzonda idi..su an yeni bir merkez secmedim..ama eski yerimdede denemem istemiyorum..bir turlu pozitif alamadim orada..bus efer raporlu denemek istiyorum..inan o kdar yoruldumki..evliligimin 2. ayindan beri tedavi tedavi etraftandestek olan anlayan kimse yok...bir tek Rabbim var...

sen hangi merkezdeesin canim?

canim ilk iki denemem trabzonda idi..su an yeni bir merkez secmedim..ama eski yerimdede denemem istemiyorum..bir turlu pozitif alamadim orada..bus efer raporlu denemek istiyorum..inan o kdar yoruldumki..evliligimin 2. ayindan beri tedavi tedavi etraftandestek olan anlayan kimse yok...bir tek Rabbim var...

sen hangi merkezdeesin canim?

ben istanbulda yaşıyorum canım.brüksel tüp bebek merkezindeyim bende....

Back
X