Çocuğa kim bilir ne yediriyor!

Eşime söyledim, bir yere kadar senin icin sustum, bu zamana kadar çocuk icin sustum ama artik susmayacağım dedim. Öyle daha mı iyi olacak? Dedi. Böyle olmadi birde öyle deneyeceğim dedim.
Öyle daha mı iyi olacak diyene kadar başka bir önerisi var mı beyefendinin? Tek seçenek sizin bu duruma katlanmanız, susmanız olamaz sonuçta. İnsan kendisine değer veren, sevgi gösteren insanların hoşuna gitmeyen huylarını görmezden gelebilir ya da konuşarak çözmeye çalışabilir de, sizin durumunuzda nefsi müdafaa moduna geçmenizin zamanı çoktan gelmiş.

Bebeğin belini sakatlayan bir eş oldukça, kv'de umrumda olmazdi. Bir seferde babaliği hak eden erkekleri baba yapsaydiniz keşke.
Yok tam tersi, bebeği uzatırken eşi belini sakatlamış, ben öyle anladım yani yanlış anlamadıysam. Kayınvalide de diyor ki; torunumu neyle besliyorsa, çok ağırlaştı, benim bir tanecik paşam da bu tombulluktan sebep belini sakatladı. Ay kayınvalide tam sitcom karakteri olacak kadın ama değerini bilememişler. =P

Aaa o halde özür diliyorul konu sahibinden. Harbiden komikmiş kv'de. Cocuk zayif olsa suç, kilolu olsa suç.

Acaba konu sahibi "ben hep kola veriyorum, yaninda cheetos cips, çook seviyor oğlum" diyerek dalga geçse, acaba kv'de anlarmi?

Kaynananıza ne diyceğinizi gerçekten bilmiyor musunuz? Karışma bu saatten sonra diyip mesafe koyacaksın

Calisiyosan dogurma mi? Kafa yapisini sevdigim... Iyyak
Bunlar hastaneye gidince kadin doktor isteyenler iste. Cok diyecek laf var da banlanmak istemiyorum bu dusuncede olan biri yuzunden. Peh.

Kebaplarla besliyorum diyeceğim:)) ya benim kv bebek 6 ayda çişini söylemeli diyen bir insan. Kendisinin normal olduğuna dair pek inancım kalmadı diyebilirim

Kebaplarla besliyorum diyeceğim:)) ya benim kv bebek 6 ayda çişini söylemeli diyen bir insan. Kendisinin normal olduğuna dair pek inancım kalmadı diyebilirim
6 ayda cis mi soylemeli. Bebek daha anneyi yeni tanirken aa anne cis geldi mi dicekmis? Nerde yasiyo bunlar ya ? Hangi dunyaymis o oyle? Benim kizim 2800 dogdu ayda 1er kilo aldi. O zamanlar bana senin sutun yaramiyor mama ver diyordu ki kendisi bin km uzagimizda. Cocugu sadece fotolardan goruyor bu yaz da cocugu gordu cok sismis bu cocuk gotunu kaldiramiyor diyordu. 7 aylikti kizim o zaman 8 kiloydu yani. zayif dediginde de 6 ayina yeni girmisti ve 6.5 kilo falandi. Yaranamadik kendisine bu konuda. Ne desek susmuyor. En son esim sanane cocuk bizim bizden iyi mi dusuneceksin dedi ama yine de arsiz iste susmuyor Ben artik takmiyorum kendi kendine konusup susar. Oglu dusunsun onun annesi diyorum

Tabiii onun cocuklari 6 aylikken söylemişler sonucta. Valla benimki sadece bana konussa cok tın diyorum ama arkamdan ona buna beni yetersiz gostermeye calisarak konuşunca çıldırıyorum

Benim kizim neredeyse 2.5 yaşinda, halen çişini söylemiyor. Hatta yaptiğini bile kabul etmek istemez, onu oyunundan alacağiz korkusu ile. Üstüne "sadece" 13 kilo

Iyikine kizim senin kv'denin torunu değil, kalp krizi geçirirdi

Kaygana sende doğur bir tane de ikimiz de rahat edelim de

1 kerecik cinnet geçirin. Ama etrafinizdakileri korkutun. Mümkünse çoluk çocuktan uzak olsun. Baya acı çığlıklar atın. Saç baş yolun.

Korkar daha yanınıza bile uğramaz.

Ha deli diye sizi ortalığa yayar ama bence mesele değil.

Ben evlenirken akıllıydım. Sizin aranizda delirdim

Bu benim çocuğum karışmanı istemiyorum, devam edersen ne bu eve girebilirsin ne de bir daha torununu görebilirsin!! Bu kadar. Kararlı olun dik durun.

Valla zaten bilinçli değil bu gidişle bilincsiz bir şekilde yapacağım.

Ben konuda kayınvalidenin bebeğe baktığına dair bir cümle göremedim.
Diyelim ki bakıyor. Demissin ya hani kendi annen baksın diye.
Ikisi de nine, acaba aradaki fark nedir bana bir açıklar mısın??????

Bakıyor diye torununa annelik taslamak zorunda mı???
Babaanne gibi sevemez mi?
Benim ki eltinin çocuklarına baktığı için kendisini çocukların annesi sanıyor.
Çocuklar anneyi saymıyor.
Ama çalışsın da istiyor çünkü oğluşuna maddi katkı yapması lazım (!)

Kesinlikle öyle. Kendisi aman kızım hamile çalışmasın derken bana calis çocuğunun eksiklerini alırsın diyordu. Simdide kızım evinde otursun, çocuklarına baksin, damadim evi gecindirsin diyor ama bana gelince çalış birikim gençken yapılır diyor. Turkiye sartlarina göre oğlundan bile daha yuksek rakamlar kazanıyorum. Kaybetmek istemiyor :))

muhattap olma duyma dediklerini. kulağına kim getiriyorsa o lafları onunla da muhattap olma söyleyen bir laf taşıyan beş kötüdür benim gözümde.

Sanki birikimi kaynanaya yapacaksın. Bu ne hırs Allahım!!!!

Bu arada ben de merak ettim. Kim söylüyor bunları size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…