Çocuğa şiddet

Sanssizkedikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
53
22
3
30
Merhaba acil fikrinizle ihtiyacım var
Benim Malesef dayım olan şahıs, eşi ile ayrıldılar ama resmi değil. Kadın evden gitti. O da çocukları annesine göstermedi. Asıl mesele ise şöyle, şu an çocuklara annesi bakıyor yani anneannem. Bugün çocuklara aşırı şekilde şiddet uygularken annem şahit olmuş. Ve onu zor durdurmuş. Kız daha 4 yaşında. Kolundaki tokat izlerini foto çekmiş annem. Çocuğun kolunda parmak izleri çıkmış. Annem çocuğu gördüğünde yanağını tutarak geliyormuş.
Diğer erkek çocuğu ise 6 yaşında sanırım. Onun ise gözleri doğuştan bozuk olduğu için çocuğu aşağılıyormus gözleri üzerinden. Dediklerini duyunca çok kötü oldum ya.
Çocuklar bu yaşta boyle bir baskı ile yaşıyorlar. Ne yapabiliriz sosyal hizmeti arasak ne deriz başımıza iş açar mı bu belalı adam bilmiyorum. Ben de bu yüzden korkuyorum

Hayır iş açılmaz.
Hatta biz buradan egmye online şikayette bulunsak işleme bile alınır hemen.
Lütfen çok rica ediyorum arayın sosyal hizmetleri, emniyeti artık neresi aranması gerekiyorsa
Şiddet gören çocuğun, psikolojisi de şiddet görüyordur. İleride çok sorunlu bireyler olurlar, lütfen şikayet edin ya o çocuklar o vicdansız adamla büyümesin

Anane mi dovuyor? Bir süre yanınıza alsaniz? Sonuçta annenizin yeğeni değil mi? Çok küçükler ya..

Ben siddet gösteren babalari diye anlamistim ama ananeleri miymis?

Uzgunum ama annesi bir adamla başka şehre gitmiş.

Yüreğim cız etti nolur yalnız bırakmayın o yavruları şikayet edin annesine diyin o etsin

Çocukların annesi çocukları almak için bir girişimde bulunmadı mı? Onunla iletişime geçin önce. Kadın kendini kurtarmış ama çocukları nasıl bırakmış onların eline.

Denilecek çok şey var da neyse. Yazık günah o çocuklara. İleride duzelmeyecek şeylere sebep olacak adam (!).
İmkanınız varsa bir çözüm bulana kadar yanınıza alın.ki alın yani çok küçükler. Anne gitmiş baba olmasa daha iyi. Madem şahit oluyorsunuz elinizden geleni yapın.

Evet ben de annemden duydum
Çok kötü oldum kaç saattir ya
Milletin yanında da babacım diye seviyor bir görseniz vicdansız
Anneme sosyal hizmetleri aramasını söyledim
O da aricam dedi ama bir de devlet ellerinden alırsa orada iyi mi olacaklar
Ben anlamıyorum bu insanları ya dünyaya çocuk getirmek kolay ama bakması zor
Çok sinirliyim çok da acıyorum
Gözü döndüğünde her şeyi yapabilecek bir insan bu adam

Annesi nasıl biri?
Annesi bakabilir mi?

Siz alsanız olmaz mı anneniz halaları sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…