cocugu aldrmak isdemiyorum

insallah hersey guzel olur esim hapisden ckar bebegimide dogrururum...dun ultrasona gitdm ve bebisi gordm 5 hafdalik
Eşin ne zamana çıkacak bellimi canım tek başına yapmadınya eşinin aileside destek çıksın sana allahın izniyle herşey senin istediğin gibi olur inşallah...

Oyyy sağlıklıca devam eder hamileliğin inşallah

En doğru kararı vermişsin. daha önceki konunu okumadım bilmiyorum ama iyi ki aldırmıyorsun :(
Rabbim düşürmüş rahmine bereketiyle rızkıyla gelir Allah sana güç kuvvet verir bakarsın inşallah
Niceleri yanıp kavruluyor evlat hasreti ile :(

Yolunuz bahtınız şansınız açık olsun inşallah

merhaba arkadaslar gecen gun burda yazmsdm cocuk aldrmak isdiyorm diye vaz gecdim doktora gitdm ve hastalik yok cocugu dunyaya getirmek icin para lazm degil dedi insallah hersey guzel olur ve bebegi kucagma ala bilirim sag salim
Doğru kararı vermene sevindim. Umarım artık karnında taşıdığının da bir can olduğunu biliyorsundur. Hayırlısı hakkınızda...

Çocuğu doğurmada para lazım değil büyütmede para lazım zaten. Polyannacılık yapamıyorum bu konuda, bebekler rızkıyla gelmez. Tekrar söylüyorum, bakabileceksen doğur ileride bakamazsan daha büyük vicdan azabı çekersin. Kocanın durumu belli değil, senin de öyle.

Diğer konunuza baktım yapılan yorumlar doğrultusunda, eşiniz hapisteyken ve bir çocuk varken işsizken iyi cesaret. Biz çocuk yapmak için kaç yıl bekledik evimizi alalım borcumuz bitsin ona gelecek verelim diye.
İnşallah sağlıkla gelir de siz de maddi sıkıntılarınızdan kurtulur bakarsınız...

Back
X