cocugu aldrmak isdemiyorum

Bigün bunu birine söyleyebilceğim aklıma gelmezdi bi anne olarak ama siz kürtajdan vazgeçmiş olsanız dahi umarım kendiliğinden kalbi durur hayatını katlediceksiniz çocuğun sizin gibi anne baba olmaz olsun yazık günah sizin gibiler yüzünden dünyanın hali böyle canlı o ya zaman kazanmak ne demek domatesmi alıyosun pazardan allah ıslah etsin dicemde işi gücü yok senlemi uğraşcak yazıkkkkk
Kürtaja karşı değilim ve bu konuda olması gerektiği taraftarıyım ama siz de abartmayın ya inşallah kalbi durur denir mi

Milletin çocuğu para getiriyor, bizimkilerde her ay maaşların yarisini hiç ediyor :KK48:
Hata bizde hani eskilerin kullandıgı yıkanan bezler var ya ondan almak lazım bide neymiş öyle en iyi mamadır en iyi biberondur en iyi bezi alıyım meyve püresidir kıyafeti bakım şampuanı sayarken yoruldum daha bunlar çeyregi degil yani. Eskiden bunlarmı varmış hep bizim yüzümüzden böyle masraflı çocuklar :KK70:

Hata bizde hani eskilerin kullandıgı yıkanan bezler var ya ondan almak lazım bide neymiş öyle en iyi mamadır en iyi biberondur en iyi bezi alıyım meyve püresidir kıyafeti bakım şampuanı sayarken yoruldum daha bunlar çeyregi degil yani. Eskiden bunlarmı varmış hep bizim yüzümüzden böyle masraflı çocuklar :KK70:
Dogru diyosun bizimkiler el bebek gul bebek yetisiyor.babannem hep anlatir biz altina bez Yapmaya kumas bile bulamazdik diye.birde savastaki cocuklar bebekler aklima geliyor onlar ne halde diye bizde birsey begenmiyoruz.

Dogru diyosun bizimkiler el bebek gul bebek yetisiyor.babannem hep anlatir biz altina bez Yapmaya kumas bile bulamazdik diye.birde savastaki cocuklar bebekler aklima geliyor onlar ne halde diye bizde birsey begenmiyoruz.
İnsan evladına herşeyin iyisi olsun istiyor işte. Annemizden babamızdan da öyle gördük yemeyip yediriyor giymeyip giydiriyor lafının karşılıgı. Keşke her anne bizim kadar şanslı olsa kimsenin evladı aç kalmasa.. Konu sahibine pek birşey yazamadım yazasım gelmiyor ama en azından bile isteye hamile kaldıgı bir çocugu aldırmamasına sevindim. Nekadar sevindim bilemiyorum inşallah güzel seyler yaşar çocukları.

evlilere pembe oda uygulaması var ya..
yalnız bu adam tr demi hapis yatıyor ben orasını hiç anlamadım..
tr deyse evli olduğuna ikna olcağımda gürcistandaysa o konu da muallak benim için:KK53:
Sana hala cevap vermedi degil mi diger konudan beri takip ediyorum inatla soruyorsun inatla cevaplamıyor bu konunun kara deligi bu soru :KK48:

Dogru karari vermissin yok Allahin verdigi cani alamazsin gibisinden yazmissinizda kusura bakmayin o cocuk buyuyunce ileride psikolojisi nasil olucak? Boyle bi anne babadan ne hayir gelir o cocuga? Herseyi din'e kitaba baglamanizi hic anlamiyorum karsi taraf bakamicak durumdaysa ki eger aldirsammi aldirmasammi ikileminde kaldiysa bile ki bu aldirmak icin buyuk bi neden bence. En dogrusu kendisininde cocugunun da hayatini mahfetmemesi. Bunu yapabilen birinin cocugunu saglikli buyutucegini dusunmuyorum.
Kadın isteyerek hamile kalmışken hamile kalmaya ayrıca çaba sarfetmişken aldırması.Bir bebegi evlat edinip sonra bakamıyorum diye öldürmeye benziyor bir hayal etsenize nasıl sadistçe bir davranış. Haksızsınız diyemiyorum. Ama kadının hamile kalmak için ugraştıgı aklıma geldikçe sırf zevk için sadist düşüncelerle öldürecek gibi hissediyordum diger konuda. Simdi bir bebegin ölmeyecek olması beni mutlu etse de kursagımda kalıyor. Keşke hepimiz haksız çıksak o çocuklar çok mutlu büyüseler. Bide bu bebegi öldürse ne olacak. Zihniyet degişecek mi. Baba degişecek mi. Ceza evinden çıkacak ve hayatları mükemmel mi olacak en önemlisi de konu sahibi birdaha dogurmayacak mı hamile kalmayacak mı. Bu zihniyeti degişmedigi sürece hiç bir şey degişmeyecek. Konu sahibinin hayatının zora girmesini mahfolmasını önemseyemiyorum malesef bile bile hamile kaldıgı için. Şayet ugraşmadıgı istemedigi bir hamilelik olsaydı onuda anlamaya çalışır önemseyebilirdim.

merhaba arkadaslar gecen gun burda yazmsdm cocuk aldrmak isdiyorm diye vaz gecdim doktora gitdm ve hastalik yok cocugu dunyaya getirmek icin para lazm degil dedi insallah hersey guzel olur ve bebegi kucagma ala bilirim sag salim
lütfen böyle düşünmeye devam edin. insanlar çocuk sahibi olabilmek için neler yapıyor... kıymayın çocuğunuza..

Kadın isteyerek hamile kalmışken hamile kalmaya ayrıca çaba sarfetmişken aldırması.Bir bebegi evlat edinip sonra bakamıyorum diye öldürmeye benziyor bir hayal etsenize nasıl sadistçe bir davranış. Haksızsınız diyemiyorum. Ama kadının hamile kalmak için ugraştıgı aklıma geldikçe sırf zevk için sadist düşüncelerle öldürecek gibi hissediyordum diger konuda. Simdi bir bebegin ölmeyecek olması beni mutlu etse de kursagımda kalıyor. Keşke hepimiz haksız çıksak o çocuklar çok mutlu büyüseler. Bide bu bebegi öldürse ne olacak. Zihniyet degişecek mi. Baba degişecek mi. Ceza evinden çıkacak ve hayatları mükemmel mi olacak en önemlisi de konu sahibi birdaha dogurmayacak mı hamile kalmayacak mı. Bu zihniyeti degişmedigi sürece hiç bir şey degişmeyecek. Konu sahibinin hayatının zora girmesini mahfolmasını önemseyemiyorum malesef bile bile hamile kaldıgı için. Şayet ugraşmadıgı istemedigi bir hamilelik olsaydı onuda anlamaya çalışır önemseyebilirdim.
Bayanin gecmis konusumu var ne olmus ben anlamadim

Bayanin gecmis konusumu var ne olmus ben anlamadim
Evet çocugu isteyerek yaptık eşimde çok istiyordu kocamın ailesi bana hamileyim diye para gönderirler sandım göndermiyorlar bakacak param yok aldırmak istiyorum diye konusu vardı. O konusuna yorum yapamamıştım,yorumsuz kalmıştım.

Back
X