Başlık bile sizin konunun içeriğini anlamanıza yardımcı olmamışBarisin hemsıre bıle sıddet aldatma yoksa barısılır demıs.
Ne bekliyorsunuz?
Konuyu bizzat okudum baslıga bakıp yorum yazmak huyum degıldır, oyumu barısmanızdan yana kullandım hepsi buBaşlık bile sizin konunun içeriğini anlamanıza yardımcı olmamış
Hiçbir duygusu eksik kalmasın isterim tabiki,onun için en güzeli bu.Hemsirenin "siz bir hiç olacaksınız"sözü canımı sıktı babayı sevsin ama beni de atmasın.O ne biçim hemsire oyle ya. Densiz!
Ben arkadasimla bosanma dilekcesi yazdirmaya gitmiştim . Artik avukat mi, yazici mi bilmem; ne bosaniyorsun,iki cocugunla cile cekeceksin . Oteki kadin surecek keyfini
Diye akil vermisti
densiz...
Cocuk ve baba meselesinde de ben de ablam da inanilmaz babaciyiz. Cocuguzun onu seven ,ona deger verdigini bilen bir babaya sahip olmasi kotu bir sey degil ki. Siz de elinizden gelen sevgiyi verin. Boylece ailesi boşanmış ama anne sevgisinden de baba sevgisinden de mahrum kalmamis , ozguvenli bir cocugunuz olur. Bu guzel bir sey degil mi?
Keşke sadece başlığa bakip yorum yapsaydiniz,konu barışma konusu değil çünkü iyi günlerKonuyu bizzat okudum baslıga bakıp yorum yazmak huyum degıldır, oyumu barısmanızdan yana kullandım hepsi bu
Begenmedıme basın gecın. Yorumum budur, kocanız la barısınKeşke sadece başlığa bakip yorum yapsaydiniz,konu barışma konusu değil çünkü iyi günler
Yaaa agzimi bozagim. Dittitiditsin salak kadin. Ben olsam sikayet ederdim bimer'e. Bir kere uyari alsin,belki kendi fikrini kendine saklamayi ogrenir.Hiçbir duygusu eksik kalmasın isterim tabiki,onun için en güzeli bu.Hemsirenin "siz bir hiç olacaksınız"sözü canımı sıktı babayı sevsin ama beni de atmasın.
Çok doğru yorumlar gelmiş evet yanında olmayanı ve de kendisiyle sadece oyun oynayani arıyorlar.Oyun çağı geçtiğinde dengeler değişir belkideHiç canınızı sıkmayın benim de 1,5 yaşında bir oğlum var gece uyanıp ağladığında bende değil babasında sakinleşirdi bazen ben de garip bir duygu olurdu kıskançlık değil de adlandıramıyorum, ben hep evde yanındayım e babasını özlüyor tabi. Şimdi ailecek evdeyiz ben mutfakta uğraşıyor olayım babası ilgileniyorken hep yanıma gelmek istiyor, babası odaya geçip çalışırken de onun yanında olmak istiyor. Kim yanında değilse kıymetlisi oerkek çocuğu zaten doğası gereği anneye yakın olur, babasıyla paylaşımları da daha farklı olacak büyüdükçe onu rol model alacak anneye aşık olacak
Ay buna çok sevindimHemşire saçmalamış!
siz kendiniz nasıl mutlu olacaksınız, adamı hayatınızda istiyor musunuz ona karar verin.
çocuk sizin çocuğunuz, siz onun annesisiniz hiçbir şey bunu değiştiremez. Hayatı boyunca da annesi si olacaksınız unutmayın.
Ben de oğlumu kıskanırdım babasından, çok düşkündü,baba diye ağlardı biz birlikte yaşıyoruz. Sonra kendime geldim. Şimdi 4buçuk yaşında artık gözü benden başkasını görmüyor :) yani bunlar geçici dönemler merak etmeyin. anne sizsiniz unutmayın
Boşanıp da çocuğu kenara iten bir baba cidden kabus olurdu.Oyle olmasındansa böylesi daha iyi tabiOnunla sürekli evde olmadığı ve oyun oynayıp eğlenceli şeyler yaptıkları için çocuğa daha cazip geliyordur.kıskanacak bir durum yok sakın çocuğa kendi rahatınız için sınır falan koymayın.bir sürü baba var boşanınca çocuğunun yüzüne bakmayan.şanslısınız ki adam ilgili.boşanma konusunda kimseye bakmayın o kişiyle aynı evde yaşayacak sizsiniz.çocuğuda bahane etmeyin kendi kararınızı verin.çocuğun her zaman anneye babadan daha çok ihtiyacı var hemşire saçmalamış.
Arkadaşım bağlandığı kişi özbeöz babası değil mi çocuğunuzun?Bu kadar baglanmasi çocuğa zararlı olmaz mı ? Gittiğinde banyoya varıncaya kadar onu arıyor ,arada görse belki çok bağlanıp üzülmez bilemedim çocuğumun iyiliğini isterim tabiki olumsuz duygum için de yardım alırım gerekirse
Geçenlerde aşıya götürdüm hemşiremiz ayrı olduğumuzu biliyor.Siddet aldatma olayları yoksa dönün derim dedi,çünkü iki yaşından sonra bu çocuk için artık siz bir hiç olacaksınız babayi ister,oyun arkadaşı , beraber bisiklete binebilecegi , arkadaşlarına göstereceği bir bava ister dedi durmaz dedi.Daha çok canım sıkıldı.
Hiçbir duygusu eksik kalmasın isterim tabiki,onun için en güzeli bu.Hemsirenin "siz bir hiç olacaksınız"sözü canımı sıktı babayı sevsin ama beni de atmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?