Çocuğu babadan kıskanmak

O ne biçim hemsire oyle ya. Densiz!
Ben arkadasimla bosanma dilekcesi yazdirmaya gitmiştim . Artik avukat mi, yazici mi bilmem; ne bosaniyorsun,iki cocugunla cile cekeceksin . Oteki kadin surecek keyfini
Diye akil vermisti
densiz...
Cocuk ve baba meselesinde de ben de ablam da inanilmaz babaciyiz. Cocuguzun onu seven ,ona deger verdigini bilen bir babaya sahip olmasi kotu bir sey degil ki. Siz de elinizden gelen sevgiyi verin. Boylece ailesi boşanmış ama anne sevgisinden de baba sevgisinden de mahrum kalmamis , ozguvenli bir cocugunuz olur. Bu guzel bir sey degil mi?

Hiçbir duygusu eksik kalmasın isterim tabiki,onun için en güzeli bu.Hemsirenin "siz bir hiç olacaksınız"sözü canımı sıktı babayı sevsin ama beni de atmasın.

Herkes düşünce anne diye ağlar benimliler baba diye. Gece uyandı beyendi kabus görmüş galiba baba baba diye yırttı bir tarafını. Ben takılmayın derim. İlgili baba candır.

Hiçbir duygusu eksik kalmasın isterim tabiki,onun için en güzeli bu.Hemsirenin "siz bir hiç olacaksınız"sözü canımı sıktı babayı sevsin ama beni de atmasın.
Yaaa agzimi bozagim. Dittitiditsin salak kadin. Ben olsam sikayet ederdim bimer'e. Bir kere uyari alsin,belki kendi fikrini kendine saklamayi ogrenir.
Kadinin soylediklerinin elle tutulur yani yok ki. Tabii ki babasi bisiklete binmeyi öğretecek, babasiyla mac izlemeye gidecek, babasi ona annesinin izin vermediği abur cuburlar alacak:)
Babayi cok sevmesi anne sevgisini azaltan bir sey degil ki. Annesiyle de tonla anisi olacak çocuğun. Hem erkek cocuklari anneye daha düşkün olur. Simdi babasiyla kisitli zamanda gorusuyorlar ve haliyle hep bir aksiyon icindeler. Oysa sizinle 7/24 beraber. Genelde de aksiyon icine girmeyip gunluk yasantinizi surduruyorsunuz. Bu yuzden babayla zaman gecirmeyi daha cok seviyor olabilir. Ki cok normal. Evde onun da seveceği aktiviteler yapin bol bol. Anne ogul saatleriniz olsun,o saatlerde sadece birbirinize zaman ayirin.
Ben de geriye bakinca mesela babamla bir sürü anı hatirliyorum ama annem evin içinde kosturmaktan bizimle ozel zaman geçirmeyi pek sallamamis sanirim,annemle güzel ani hatirlamak icin zihnimi epey mesgul etmem gerekiyor :)

Baba ile iletişimlerinin güzel olması kıskandıracak değil sevindirecek bir durum.
Duygusal yaklaşmayın.
Şuan sizin yanınızda olduğu için baba daha çok dilinde.
İsterseniz 10 gün babaya verin bu kez de size olan düşkünlüğü başlar.
Yan yana değil özlüyor, koynunda uyumuyor babasının.
Kolay değil.

Defalarca deneyip olmadığını görmüşsünüz.
Bu yüzden barışmak pek mantıklı durmuyor.
Denememiş olsaydınız babalığı hatrına barışılabilirdi..

Hiç canınızı sıkmayın benim de 1,5 yaşında bir oğlum var gece uyanıp ağladığında bende değil babasında sakinleşirdi bazen ben de garip bir duygu olurdu kıskançlık değil de adlandıramıyorum, ben hep evde yanındayım e babasını özlüyor tabi. Şimdi ailecek evdeyiz ben mutfakta uğraşıyor olayım babası ilgileniyorken hep yanıma gelmek istiyor, babası odaya geçip çalışırken de onun yanında olmak istiyor. Kim yanında değilse kıymetlisi o erkek çocuğu zaten doğası gereği anneye yakın olur, babasıyla paylaşımları da daha farklı olacak büyüdükçe onu rol model alacak anneye aşık olacak

Onunla sürekli evde olmadığı ve oyun oynayıp eğlenceli şeyler yaptıkları için çocuğa daha cazip geliyordur.kıskanacak bir durum yok sakın çocuğa kendi rahatınız için sınır falan koymayın.bir sürü baba var boşanınca çocuğunun yüzüne bakmayan.şanslısınız ki adam ilgili.boşanma konusunda kimseye bakmayın o kişiyle aynı evde yaşayacak sizsiniz.çocuğuda bahane etmeyin kendi kararınızı verin.çocuğun her zaman anneye babadan daha çok ihtiyacı var hemşire saçmalamış.

Hemşire saçmalamış!
siz kendiniz nasıl mutlu olacaksınız, adamı hayatınızda istiyor musunuz ona karar verin.
çocuk sizin çocuğunuz, siz onun annesisiniz hiçbir şey bunu değiştiremez. Hayatı boyunca da annesi si olacaksınız unutmayın.
Ben de oğlumu kıskanırdım babasından, çok düşkündü,baba diye ağlardı biz birlikte yaşıyoruz. Sonra kendime geldim. Şimdi 4buçuk yaşında artık gözü benden başkasını görmüyor :) yani bunlar geçici dönemler merak etmeyin. anne sizsiniz unutmayın

Çok doğru yorumlar gelmiş evet yanında olmayanı ve de kendisiyle sadece oyun oynayani arıyorlar.Oyun çağı geçtiğinde dengeler değişir belkide

Ay buna çok sevindim

Boşanıp da çocuğu kenara iten bir baba cidden kabus olurdu.Oyle olmasındansa böylesi daha iyi tabi

Ben öncelikle sizi tebrik etmek istedi.ayrılmak üzere olduğunuz halde baba ve çocuğu ayrı tutuyorsunuz. İkisinin bağ kurmasina yardımcı oluyorsunuz böyle. Bunu herkes yapmıyor. Cok takdir ettim.
Ben iki erkek evlat annesiyim. Eşim yoğun çalıştığı için babalarını bulunca gözleri beni görmez. Oda çok ilgili bir baba. Anneyi atamıyorlar oyuna daliyorlar. Ama babaya ne kadar düşkün olurlarsa olsunlar annenin yeri ayrı oluyor. Çocukların baba ile de sağlam bağı kurmaları gelişmeleri açısından çok önemli. Hemşire nin dedigi için sadece şunu söylemek isterim : sallantiya giren evliliklerde genelde barisildiktan sonra aynı öncesi gibi devam edilir onun için sonuç hiç değişmez ve tekrar ayrılık yoluna girilir. Profesyonel yardım alınmalı, çünkü insanlar alışkanlıklari ile yaşadığı gibi, hatalarını da taşımaya devam eder yardim almadikca. İçinizde buna imkan görüyorsaniz deneyin. Yok olmaz diyorsaniz iyi birer anne baba olmayi deneyin ve gördüğüm kadariyla bunu cok iyi yapıyorsunuz

İş arkadaşım esinden ayrıldığında oğlu 5 aylık vardı yoktu...ben bosandigini öğrendiğimde çok üzüldüm..araya yıllar girdi ..iş ortamlarimiz değişti ..sonrasında tekrar yollarimiz kesişti .Oğlu su an 8 yaşında dünya güzeli sevgi dolu bir çocuk..annesine de çok çok düşkün ..bir müzik aletini çok iyi çalıyor ,annesi sofra kurarken "anne sana nasi yardım edebilirim? diye soruyor..ama bunlar annesinin böyle bir çocuk yetiştirmeye karar vermesi ve emek harcaması ile oldu.Arkadasim da sizin gibi oğlunu hiç esirgemedi baba sevgisinden ..eski eşi de şu an başka bir şehirde görev yapmasına rağmen bir kaç haftada bir gelip otelde kalıp oğlu ile vakit geçiriyor..özünde çok iyi bir baba ama kumar bağımlısı ve kötü bir koca...arkadaşım bu adamla evli kalsalardi su an oğlu da kendisi de bir ekmeğe muhtactilar

Arkadaşım bağlandığı kişi özbeöz babası değil mi çocuğunuzun?
Bu konuda sağlıklı düşünemiyorsunuz ne yazık ki.
Erken çocukluk uzmanı olarak eşinizle aranızdaki sorunlara çocuğunuzu karıştırmamanızı ve babasını görmesine kısıtlama getirmemenizi tavsiye ederim.
Çocuğunuzu, babasından kıskanma duygusundan da bir an önce uzaklaşmaya çalışın n'olur...

hemsire cidden sacmalamis yani, bunca cocugun babasi var hepsi de annesini cok seviyor, anneler essek mi, ya da yoldan gecen biri mi afedersiniz?

Konuya gelince cocul babayi daha az gordugu icin kiymete binmis, ozluyor, o kadar. Gorusmelerine sakin sinirlandirma falan getirmeyin, cocugu mutsuz edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…