- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
- Konu Sahibi leylosvemecnun
O zaman kesinlikle götürmeYa ben olayı çözdüm canım 100 200 neyse verecek sonra orada burada alışverişe çıktık biz de toptan bir şeyler aldık diyecek adı alışveriş yapmış olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kesinlikle götürmeYa ben olayı çözdüm canım 100 200 neyse verecek sonra orada burada alışverişe çıktık biz de toptan bir şeyler aldık diyecek adı alışveriş yapmış olacak
Annemler doğum paramı da verecek oldu.Sakın dedim,sakın üstlenmeyin biz hallederiz.Devlette insan yerine koyuyorlar çünkü ilgi 10 numara doğru neden gitmedin ki hey ya Rabbim ya ne sinir insanlar varkv nize lap diye "başka bişey aldırmayacağım anemi alırsan da sana küserim diye tehdit ettim. Yok artık daha ne alacaklar. Biz yaptık çocuğu v.s. diyin.
Hatta telefonla arayıp x e bunu sorup duruyormuşsun da anne durum böyleyken böyle ben babamın yaptığı oda takımının bile altıda ezildim diyim.
bakın bakalım bir daha soruyor mu :)
birde doğum şeklinizden ona ne
hey gidi günler benim ilk kızım da da kp karışmıştı neden devlete gitmiyormuşum ne gerek varmış özele
yeni mahalle doğum evine gidecekmişim :)
direk kestim bıçak gibi sözlerimle bir daha ağzını açmadı
Karnımda hindistan cevizi kadar fıtık var biraz da ondan dolayı istemiyorum.Kan sulandırıcıyı öne sürme sebebim şu planlı doğumda 24 saat önce kesiliyor ama normal doğum kendiliğinden geliştiği için ne zaman keseceğini bilemiyorsun Allah izin verir de o aşamaya kadar gelirsek de son dk riske atmayı göze alamıyorumKan sulandırıcı iğneler norml doğuma engel değil gece norml doğum şansınız varsa deneyin
Canım sancına göre tahmin ediyorsun ben de ok sapar kullanıyordum suni sancıyla normal doğum yaptım tabi fıtık için bir şey diyemem doktorun neyi önerirse o nu yapKarnımda hindistan cevizi kadar fıtık var biraz da ondan dolayı istemiyorum.Kan sulandırıcıyı öne sürme sebebim şu planlı doğumda 24 saat önce kesiliyor ama normal doğum kendiliğinden geliştiği için ne zaman keseceğini bilemiyorsun Allah izin verir de o aşamaya kadar gelirsek de son dk riske atmayı göze alamıyorum
Ya öyle mi oluyor ? Ben sırf o yüzden istemiyordum sanki bebeğe o dk bir şey olacak korkusu var bendeCanım sancına göre tahmin ediyorsun ben de ok sapar kullanıyordum suni sancıyla normal doğum yaptım tabi fıtık için bir şey diyemem doktorun neyi önerirse o nu yap
Eşimin teyzesi bebek mağazasında çalışıyor bebek araabası ve pusetini almayın sakın seçmeye gelin seçtiğinizi verelim dedi olmaz desek de çok ısrar etti sağolsun o alacak ama tabii onunla bitiyor mu bir sürü şey var madem soruyorlar iyi bir masrafa sokmak lazım ki ağızlarını açamasınlar da işte bizde insanlık var kıyamayız kimseye almak için değil kaçınmak için sorduklarına eminim.Sanki bir beklentim var da gölge etme başka ihsan etmem yani ne isteyeceğimSiz de deyin ki annemler su kadar bin liralık masraf yaptılar altında kalmak istemiyorsanız siz de nakit olarak verin ordan cocugun masraflarını giderelim diyin. Ayrıca bebek arabası gibi bir sürü ihtiyaç var.
Yuvam yıkılmasın istedim sineye çekip affettşm ama şart koşarak affetmeliymişim meğer arada laf taşımayacaksın bir daha diye...Ah ne diyeyim çekilecek çilem varmışHatta kocan gelip sana uzupuzun bir mesaj atıp annemler sonuç istiyor gibi birşeyler saçmalamış. Aayy pes. Birliktelik olmamışken kapıyı çekip çıkmanız gerekirken çocuk yapmışsınız yani. Kocanız gerçekten anneci bir tip. Bunu o olaydan ve bugünkü laf yetiştirmesinden görebiliyoruz. Kayınvalideniz çok aç gözlüye benziyor. Ve masraftan kaçıyor. Anneniz oda takımı almış daha ne alsın, sizin yerinizde olsam herşeyi kayınvalidemin üstüne yıkardım. Yok öyle benim ailemi kullanmaya çalışmak, benim ailem parayı daldan toplamıyor derdim.
Canım ben 0.4lük oksapar kullanıyordum 36 haftaya kadar da ecopirin içtim bende başta bebeği riske atmak istemediğim için sezeryanda düşünüyorum doktor oksapar norml doğuma bir etkisinin olmadığını söyledi sezeyan içinde 39 haftadan önce almam dedi ilk bebek benim de 4 aylık şimdi kızımYa öyle mi oluyor ? Ben sırf o yüzden istemiyordum sanki bebeğe o dk bir şey olacak korkusu var bendeBen illa da olmaz demiyorum bir anda suyun sancım gelir doğum hızlı gelişir olur ama günümü doldurup günlerce bekleyip illa da normal diye diretmek istemiyorum bana günler geçmiyor zaten 38 hafta olsun doktora alın beklemeyelim derim diye düşünüyordum bu benim kararıma bağlı mı bilemem ama inşallah görebilirsek o günleri
o zaman alıcaksınız karşınıza çatır çatır içinizdekileri söyleyeceksiniz. sizden ailem her şeyi aldı/alıyo, bişey kalmadı alınacak demenizi bekliyorlar resmen. e almasınlar kimse bi başkasına güvenip çocuk yapmıyo sonuçta. ama bebek avutur gibi ha aldık ha alıcaza gerek yok.Keşke şaka olsa beni dillere düşürdükten sonra böyle yapması asıl zoruma giden.Ve tedavi maarafımı ailem karşıladı ben de düğünden kalan 1 tane bilezik sattım daha benim ailem ne yapsın ?
Kuzum kusura bakmaYuvam yıkılmasın istedim sineye çekip affettşm ama şart koşarak affetmeliymişim meğer arada laf taşımayacaksın bir daha diye...Ah ne diyeyim çekilecek çilem varmış
Alacaklarını aldılar artık sızde almaya başlayabilirsiniz deyin ve geçin.
Yok gerçekten ben de ilk sorulduğunda kötü düşünmedim ama 3. 4.oldu bu onların adetlerinde her şeyi kız tarafı yaparmış(nasıl bir adetse haberimiz yok) onlar ne yapacaklarmış bilelim aynı şeyi almayalım hep aynı soru. Sürekli aynısı sorulmaz ki insana,insan olan tek seferde anlar oda takımı alacaklar demiştim daha ne soruyor boyna boynaİyide sormuşlar sadece ne alacaklar bizde aynısını almayalım diye sende kayınvalideme annemlere bunu bunu aldı sizde bunu alırsanız bebek arabası ne bileyim odada kullanacağınız beşiği söyleyebilirsiniz yada ne bileyim istediğiniz bir set takım söyleyin gitsin hiç sormasalar sormadı dersiniz eski konularınızı bilmeyerek yazıyorum tabi bunları kayınvalidenizde belki alışverişte aldıklarının parasını verecektir siz beğenin istiyordur beğenmediğiniz kullanmayacağınız birşey almamak için öyle demiş olabilir yine söylüyorum eski konularınızı bilmiyorum iyi yönden düşünmek için yazdım bunları bizde yengeme beşli set resmi attık bunların hangisini istersin diye kullanmıcam almayın dedi mesela kafamıza göre alsaydık kalacaktı misal
Benim kayınvalidemde öyle yapmıstı ben kaçtım evlendim babam görüşmüyor hala ikinci cocugumda oldu ilk doğummda hiç bişi aldırmadılar bize ailesi alacak diye konusmuyor bile ne alacaklar diyememiştim takım battaniye falan almıstı annem teyzelerim gizli saklı göndermişti babamdan kaynanam bir takım almıstı ikinci doğumda da iki zıbın Bi takım aldı takısı hiç bişey yok cok şükür ihtiyacımda yok bir corabına biz almıstık ilk cocukta aileden beklemeleri asıl sizi sinir eden smdi anlıyorum annemler alacağını almıs birşey almayacak artık deyin eşinize sonrada izleyin sadece madem laf taşıyormuş bunuda söyler mutlaka ondan sonra çıkar ne düşünüyorsa ortaya dökülürYok gerçekten ben de ilk sorulduğunda kötü düşünmedim ama 3. 4.oldu bu onların adetlerinde her şeyi kız tarafı yaparmış(nasıl bir adetse haberimiz yok) onlar ne yapacaklarmış bilelim aynı şeyi almayalım hep aynı soru. Sürekli aynısı sorulmaz ki insana,insan olan tek seferde anlar oda takımı alacaklar demiştim daha ne soruyor boyna boyna