İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu Bilim Sanat Merkezinde eğitim alan anneler paylaşımlarımızı burdan yapalım.

[QU"fevziyegulsumsultan, post: 40060825, member: 664139"]Evet bugun rehberlik toplanti yapti 80 kisi sececeklermis kac bin kisi icinden[/QUOTE]
Az kişi seçilecek zor bayaa..sonucu buraya yazarım bende. .sizin kaçıncı sınıf? ?

Benim kızımda Pazar günü bu sınava girecekHiç bir bilgim yok sınav bilgiye mi dayalı olacak
Yetenek sınavı olacak deniyor (hangisi farklıdır, sıradaki şekil hangisi olabilir gibi) ama bu sene ilk kez bu derece kapsamlı sınav yapılacakmış belki düşündüğümüz gibi çıkmayabilir...

[QU"fevziyegulsumsultan, post: 40060825, member: 664139"]Evet bugun rehberlik toplanti yapti 80 kisi sececeklermis kac bin kisi icinden
Az kişi seçilecek zor bayaa..sonucu buraya yazarım bende. .sizin kaçıncı sınıf? ?[/QUOTE]
Aynen girmeleri nerdeyse cok zor artik hayirlisi bdnim oglum 3. Sinif ..birde bizi ram'a yonlerdiler birde orda lq testi olacakmis..

Aynen girmeleri nerdeyse cok zor artik hayirlisi bdnim oglum 3. Sinif ..birde bizi ram'a yonlerdiler birde orda lq testi olacakmis..

anladım hayırlısı. .ram ilk defa duydum. .[/QUOTE]
Ram reha ilitasyon merkezi burasi bilsemden farkli ustun zekalilar . davn sendromlilaar. Ve bircok cocuk icin rehabilite merkezi ama oraai once iq testi yapiyor puanina gorebben oranin cok verimli olacagini dusunmuyorumda bu bilsem hos gibi..rehberlik hocamiz seneye okulda bu cocuklara ozel bir sinifta haftada bir iki saat kadar okul bunyesinde rehabilite tarzinda calisma yapacakmis...ama hep bunlar mis mis da mis mis...neyse pazar aksami yazisiriz artik sinavla ilgili..

anladım hayırlısı. .ram ilk defa duydum. .
Ram reha ilitasyon merkezi burasi bilsemden farkli ustun zekalilar . davn sendromlilaar. Ve bircok cocuk icin rehabilite merkezi ama oraai once iq testi yapiyor puanina gorebben oranin cok verimli olacagini dusunmuyorumda bu bilsem hos gibi..rehberlik hocamiz seneye okulda bu cocuklara ozel bir sinifta haftada bir iki saat kadar okul bunyesinde rehabilite tarzinda calisma yapacakmis...ama hep bunlar mis mis da mis mis...neyse pazar aksami yazisiriz artik sinavla ilgili..[/QUOTE]

Anladım teşekkür ederim ilginiz için. .

Kızım sınava girdi geldiler. .sona kadar zor yetiştirmiş matematik zordu oyladı işlemler dedi. .hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…