- 25 Şubat 2014
- 395
- 122
- 123
- 35
Yetenek sınavı olacak deniyor (hangisi farklıdır, sıradaki şekil hangisi olabilir gibi) ama bu sene ilk kez bu derece kapsamlı sınav yapılacakmış belki düşündüğümüz gibi çıkmayabilir...Benim kızımda Pazar günü bu sınava girecekHiç bir bilgim yok sınav bilgiye mi dayalı olacak
Cevap için çok teşekkür ederim.Yetenek sınavı olacak deniyor (hangisi farklıdır, sıradaki şekil hangisi olabilir gibi) ama bu sene ilk kez bu derece kapsamlı sınav yapılacakmış belki düşündüğümüz gibi çıkmayabilir...
Benim kızımda Pazar günü bu sınava girecekHiç bir bilgim yok sınav bilgiye mi dayalı olacak
Az kişi seçilecek zor bayaa..sonucu buraya yazarım bende. .sizin kaçıncı sınıf? ?[/QUOTE][QU"fevziyegulsumsultan, post: 40060825, member: 664139"]Evet bugun rehberlik toplanti yapti 80 kisi sececeklermis kac bin kisi icinden
Aynen girmeleri nerdeyse cok zor artik hayirlisi bdnim oglum 3. Sinif ..birde bizi ram'a yonlerdiler birde orda lq testi olacakmis..[/QUOTE]Az kişi seçilecek zor bayaa..sonucu buraya yazarım bende. .sizin kaçıncı sınıf? ?
Hayırlısı olsun..Matematik-Türkçe ve genel yetenek ten toplam 50 soru olacakmış. .Eğer geçerse zeka testi için çağıracak lar yeniden. .
Aynen girmeleri nerdeyse cok zor artik hayirlisi bdnim oglum 3. Sinif ..birde bizi ram'a yonlerdiler birde orda lq testi olacakmis..
Ram reha ilitasyon merkezi burasi bilsemden farkli ustun zekalilar . davn sendromlilaar. Ve bircok cocuk icin rehabilite merkezi ama oraai once iq testi yapiyor puanina gorebben oranin cok verimli olacagini dusunmuyorumda bu bilsem hos gibi..rehberlik hocamiz seneye okulda bu cocuklara ozel bir sinifta haftada bir iki saat kadar okul bunyesinde rehabilite tarzinda calisma yapacakmis...ama hep bunlar mis mis da mis mis...neyse pazar aksami yazisiriz artik sinavla ilgili..[/QUOTE]anladım hayırlısı. .ram ilk defa duydum. .
Benimki batirmis simdi bakiyorum turkce cok yanlisi varKızım sınava girdi geldiler. .sona kadar zor yetiştirmiş matematik zordu oyladı işlemler dedi. .hayırlısı olsun
Evet hemen verdilerKitapçığı aldınız mı? ?
Yaaa mTta cok yanlisi var napmis bu cocuk simdi hepsini yapiyor ama sinavda cuvallamisValla 4.sinifta zormuş ama matematik zormuş. .
Benim oglan batirmis en kolaykarini bike yapamamais sastim bu kadarya lisi cikmasina su an evde yapiyor cogunu...artik bizim mumkun degil imkansizValla 4.sinifta zormuş ama matematik zormuş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?