- 25 Şubat 2014
- 395
- 122
- 123
- 35
Sonuclar ne zaman aciklanicak acaba bilginiz varmiHeyecan yapmıştır yaa..olsun hayırlısı hakkımızda artık
Simdi baktim 22 nisanmis...ama zor soru olsada yapamasa uzulmem ama kolay yapabildikleri ni yapamamis ona uzuldum simdi...artik hayirlisiBilmiyorum ki salı cevaplar açıklanıcak diyorlardı. .sonuçları da çok geciktirmezler bence. .
Bende ne yaptı hiç bilmiyorum bakalım artıkSimdi baktim 22 nisanmis...ama zor soru olsada yapamasa uzulmem ama kolay yapabildikleri ni yapamamis ona uzuldum simdi...artik hayirlisi
Merhaba hanımlar. Ben sınıf öğretmeniyim ve bu konunun eğitimin aldım. 100 ders saatinin sonunda -yaklaşık iki ay sürdü- önemini anladığım birkaç noktayı sizinle paylaşmak isterim.
İnşallah çocuklarınıza çok şey beklediğinizi hissettirmemişnizdir.
Ikinci olarak eğer çocuğunuz üstün çıkarsa işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun.
Üçüncüsü, bu eğitimlerin sonunda allahım bize normal zekalı evlatlar ver diye bütün öğretmenler dua ettik. O kadar zormuş ki böyle bir evlat sahibi olmak.
Sorularınız olursa yanıtlayabilirim.
Saygılar
Benim niyetimde oyxu yani onemli degil oglum bu sinav sen gir cik dedim kafaya takma ama cikinca yaptigi yanlislari gorunce cok uzuldum ve haliyle onada yansittim bence kolay sorularda vardi ama onlari normalde yaptigini bildigim i in yapamadigina. Cok uzuldum dolayisiyla o da uzuldu bende asiri ustun zekali lari duydum cok zor oyle de olsun istemem ama bu sinavda neden bu ladar yanlisi ciktigini anlayamadim bu arada oglumun dersleri cok iyi 3 e gidiyor ve ookul birincisi haftaya persembe gunude ram ile randevunuz var o da iq testi yapacakmis okulda tarama yaptilar ve her siniftan 5 6 ogren i rama gidiyor ama gidenlerden olumsuz diyenler cok yani cocugunuzu niye getirdiniz deyip bu cocuk normal diye yolluyorlarmis birde cok karisik bir ortam diye soylendi yani otistik down lu ve bircok cocugun icinde karisik bir ortam diye duydum ben persembe gidecem hayirlisi ama bu sinavda hayal kirikligina ugtadim cunku oglumdan beklentim coktuMerhaba hanımlar. Ben sınıf öğretmeniyim ve bu konunun eğitimin aldım. 100 ders saatinin sonunda -yaklaşık iki ay sürdü- önemini anladığım birkaç noktayı sizinle paylaşmak isterim.
Ikinci olarak eğer çocuğunuz üstün çıkarsa işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun.
Üçüncüsü, bu eğitimlerin sonunda allahım bize normal zekalı evlatlar ver diye bütün öğretmenler dua ettik. O kadar zormuş ki böyle bir evlat sahibi olmak.
Saygılar
Neden çocuğunuzu Ram a gönderiyorsunuz?Benim niyetimde oyxu yani onemli degil oglum bu sinav sen gir cik dedim kafaya takma ama cikinca yaptigi yanlislari gorunce cok uzuldum ve haliyle onada yansittim bence kolay sorularda vardi ama onlari normalde yaptigini bildigim i in yapamadigina. Cok uzuldum dolayisiyla o da uzuldu bende asiri ustun zekali lari duydum cok zor oyle de olsun istemem ama bu sinavda neden bu ladar yanlisi ciktigini anlayamadim bu arada oglumun dersleri cok iyi 3 e gidiyor ve ookul birincisi haftaya persembe gunude ram ile randevunuz var o da iq testi yapacakmis okulda tarama yaptilar ve her siniftan 5 6 ogren i rama gidiyor ama gidenlerden olumsuz diyenler cok yani cocugunuzu niye getirdiniz deyip bu cocuk normal diye yolluyorlarmis birde cok karisik bir ortam diye soylendi yani otistik down lu ve bircok cocugun icinde karisik bir ortam diye duydum ben persembe gidecem hayirlisi ama bu sinavda hayal kirikligina ugtadim cunku oglumdan beklentim coktu
Okul rehberligi ovretmenin tavsiye ettigi cocuklara sinav yapti %75 uzeri alan cocuklari ram da bir test daha yapacaklarmis bende tam bilmiyorum.Neden çocuğunuzu Ram a gönderiyorsunuz?
Okul mu talep etti bunu,siz mi?
Hocam siz kacinci sinifi okutuyorsunuz birde sorulari gordunuz mu cocuklarinizdan bu sinava giren varmi girenvarsa nasil durumlariMerhaba hanımlar. Ben sınıf öğretmeniyim ve bu konunun eğitimin aldım. 100 ders saatinin sonunda -yaklaşık iki ay sürdü- önemini anladığım birkaç noktayı sizinle paylaşmak isterim.
Saygılar
Iyi benimkide 40 sorudan 20 falan yapmis hayirlisi artik bizimkisi cok zorda ama bir yonde iyi oldu cok boslamisti dersler biraz daha duzeltmeye calisiyoruz..bence sorular cok guzeldi sakince dusunup dikkstlice yapan kazanir sinav sonuclari 22 nisanda aciklanacak ayrica can egrisi sistemi uygulacak diye biliyorum yani az yapilan sorulari yapmissa puani daha cok artarBiz kitapçığı alamadık ama hatırladığı kadariyla baktık bugün. .matematik ve genel çok zor gerçekten. .Türkçe daha kolay. .30 tane fln yapmış 50 sorudan. ..neye göre kaç puanla iyi sayılıyor bilmiyorum ama hayırlısı
Orasi oyle tabi hemen cozulecek sorular degil tabi sizinki 4.sinif ve 30 yinede iyi yapmis...hayirlisi...valla bizimki 4.sinif ama zor sorular yanii..eşimle baktık güldük anlamadigimiz sorulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?