çocuğu bilim sanat merkezine giden veli ve öğretmenler

helin hivda

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
3.074
831
373
Diyarbakır
merhaba arkadaşlar oğlum 6.5 yaşında birinci sınıfta.bu yıl ki bilim sanat sınavlarına girdi.grup taramasını geçti. bu cuma bireysel görüşmesi var.çocuğu bilim sanat merkezine giden anne ve öğretmenler memnunlar mı bilim sanat merkezlerinden.tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

Temmuz onbeşinden itibaren bilsem sonuçları açıklanacakmış.bilseme giden öğrenci ebeveyn ve öğretmenlerin tecrübe ve önerilerine ihtiyacım var.

Oğlum bilim sanat sınavını kazandı.üstün zekalı olduğu tanılandı.şimdi omuzlarımda daha ağır bir yük var.üstün zekalı çocuğu olanların fikrine ihtiyacım var

Oğlum bilim sanat sınavını kazandı.üstün zekalı olduğu tanılandı.şimdi omuzlarımda daha ağır bir yük var.üstün zekalı çocuğu olanların fikrine ihtiyacım var
Tebrik ederim. Benim konuyla ilgili direk bir bilgim yok. Öğretmenim ama bu konuyla ilgilenemedim pek. Biraz araştırmak istiyordum bir süredir. Ama bu sınavlara 3. Sınıfa giden kuzenim girmişti. Arayıp öğreneyim yarın. Sizin adınıza çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…