Çocuk Hastalıkları Çocuğu bronsıt olan anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ebruli2552

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
16
8
1
Merhaba oglum alerjık bronsıt ısım geregı parfüm oje makyaj zorunlu oglumu bu kokulardan nasıl koruyabılırım anneler nasıl onlem alıyosunuz

Benim bebegimin alerjisi filan yok ama ben genede kullanmiyorum
krem bile surmuyorum rahatsiz olmasin diye
makyajı evde yapip parfumu isyerinde surebilirsiniz

Bronsıt olan cocuklar için gunluk toz seklınde koruma amaclı ilac var.Adı sıngulayr kullanmanızı tavsıye ederım.Doktorumuz bu ilacı vermeden önce cok zorluklar yasamıstık.suan 9 yasında 3 senedır atlattık artık.Bırde kesınlıkle yumusatıcı kullanmayı bıraktım.

Doktor bıze soylemedı ılacı tablet olarak kardesım kullanmıstı astım dı ama kardesjm tabı oglum 2 yasında kullanabılır mi acaba

Yumusatıcı bende kullanmıyorum gercekten cok etkılıyo yumusatıcı

Doktor bıze soylemedı ılacı tablet olarak kardesım kullanmıstı astım dı ama kardesjm tabı oglum 2 yasında kullanabılır mi acaba
Canım benım oglumda kucuktu basta doktorumuz bızede vermemişti.daha sonra bız doktorumuzu degiştırdık cok sukur o doktor bıze bu ilacı vermişti toz halı daha kucuk olan cocuklar için veriliyor ben pudıngınin fılan içine katıyordum yada meyve suyunun.Doktorunuza danısabılırsınız.benım oglumda ilk kullanmaya basladımızda 3 4 yasındaydı.cok faydasını gordum 6 yasındada tamamen atlattık.suan cok nadır sekılde hastalanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…