Çocuğu için evliliğine devam eden varmi

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.933
1.924
53
Kizlar iki oğlum var 93 kuyum eşimle mutlu değilim askerlik arkadaşının sanki ayrılmak istiyorum iki çocuk var onlar ne olcak bu durumda olan boşanan mutlu olan varmı

Ayrılmak istiyorum daha 26 yaşındayım bir oğlum dokuz biri yedi yaşında şiddet gördüm zamanında aldatıldım adam her hayatını seviyor sosyal hayal resmen sıfır sevgi belli değil hastalıkta yok yani yanlış anlamayın öz güvenden değil cidden çok güzel bir bayanım artık hayatım maf olsun istemiyorum.

Cocuklar kac yasinda? Siz calisiyor musunuz? Neden bosanmak istiyorsunuz?

Kizlar iki oğlum var 93 kuyum eşimle mutlu değilim askerlik arkadaşının sanki ayrılmak istiyorum iki çocuk var onlar ne olcak bu durumda olan boşanan mutlu olan varmı
Şiddet görünce darp raporu aldınız mı ?
Eğer almadıysanız şu an eskinin bi önemi yok , kanıtlayamazsınız.
Aldatıldığınız zamana da dönemezsiniz , affetmiş sayılıyorsunuz.
Eşiniz de razı ise çocuklar için nafaka alıp , boşanırsınız.
Siz de çalışır , önünüze bakarsınız.

Eşinizle mutlu olmaya çalışın.eğer zorunluluk yoksa bosanmayin. Siz ve çocuklar için zor bir psikoloji.yeni bosanan ve küçük bir oğlu olan biri olarak söylüyorum.ki eski eşya şiddet paranoya vs vardi ve artık benim ve oglum icin zaruri idi.ancak buna rağmen insan yine de oh iyiki bosandim diyemeiyor keşke böyle olmasaydı guzle bir aile olsaydık diye içinde bir uhdekalıyor.sizde elinizde birsey varsa elinizdengelen herşeyi yapın ki vicdaninizsonra rahat olsun..

Kendi karariniz mi ? Eş kişisi biliyor mu? Konuştunuz mu? Nafaka o bu herseyi tasarlayin once cocuklarin okulu var malum okul degistirmek zorunda kalacaklar mi? Onlara nasil karsilar babalariyla diyaloglari nasil? Calisiyr musunuz? Aileniz destek mi?

Çocugu oldugu için boşanamayan bir çok kişi tanıyorum. Bazıları aldatılıyorsa, başkasına çocuklarının rızkını bırakmamak için boşanmıyor. Kimisi de çocuklu düzen süregitsin diye boşanmıyor özellikle çocuklar etkilenmesin diye.. var yani.. çocuğa rağmen biten evliliklerde de artık gerçekten hiç bir umut kalmadıgı için sonlanıyor

17 yasinda dogurmussunuz ne zaman evlendiniz? Kendiniz mi istediniz evlenmeyi?

Annemde çok aldatıldı dört kardeşiz hepimiz bir yere evlenip gittik olan yine anneme oldu hep

17 yasinda dogurmussunuz ne zaman evlendiniz? Kendiniz mi istediniz evlenmeyi?
Okumama engel oldular çok basariliydim ailem karşı çıktı liseye gidemedim ortaokul zorlamayla yine ailemle gecinemiyordum annemle kendi sorunlarindan dolayı bize çok şiddet uyguladı evliliği kaçış diye düşündüm

Gelecekte çocuklarınızı "sizin için katlandım, sizin için boşanmadım, sizin için gençliğimi harcadım" diye darlayacaksanız devam etmeyin bence. Çevrem hayatlarının mahvolmasının ağırlığını çocuklarına yükleyen mutsuz kadınlarla dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…