Çocuğu için evliliğine devam eden varmi

Eşinizle mutlu olmaya çalışın.eğer zorunluluk yoksa bosanmayin. Siz ve çocuklar için zor bir psikoloji.yeni bosanan ve küçük bir oğlu olan biri olarak söylüyorum.ki eski eşya şiddet paranoya vs vardi ve artık benim ve oglum icin zaruri idi.ancak buna rağmen insan yine de oh iyiki bosandim diyemeiyor keşke böyle olmasaydı guzle bir aile olsaydık diye içinde bir uhdekalıyor.sizde elinizde birsey varsa elinizdengelen herşeyi yapın ki vicdaninizsonra rahat olsun..
Mutlu olmadığı biriyle nasıl mutlu olmaya çalışsın allah. Ayrıca size şiddet uygulayan birinden boşandıktan sonra iyi ki boşanmışım diyemediyseniz akli dengeniz yerinde değil demek ki. Keşke böyle olmasaydı iyi aile oldaydık demek başka ama iyi aile olunamadıysa enayi gibi evliliği devam ettirmek başka.

Mutlu olmadığı biriyle nasıl mutlu olmaya çalışsın allah. Ayrıca size şiddet uygulayan birinden boşandıktan sonra iyi ki boşanmışım diyemediyseniz akli dengeniz yerinde değil demek ki. Keşke böyle olmasaydı iyi aile oldaydık demek başka ama iyi aile olunamadıysa enayi gibi evliliği devam ettirmek başka.
Çocuklar için katlandim ailem sahip çıkmadı defalarca aradım sahip çıkmadılar kendilerine hayırları yoktu genç bir kadın nereye gidebilirim Candan öte birşey evlat bırakamadım

Biri dokuz biri yedi yaşında çalışmıyorum sosyal hayat yılki çalışayım da iki üç ayda bir babası güle gidiyoruz o hepsi
calismanizla sosyal hayatin yoklugu ne alaka
disari cikmanizami icin vermiyor yani ?

Gelecekte çocuklarınızı "sizin için katlandım, sizin için boşanmadım, sizin için gençliğimi harcadım" diye darlayacaksanız devam etmeyin bence. Çevrem hayatlarının mahvolmasının ağırlığını çocuklarına yükleyen mutsuz kadınlarla dolu.
bende böyle düşünüyorum evlenip hayatlarına bakacaklar olan benim gençliğime olacak

Çocuklar için katlandim ailem sahip çıkmadı defalarca aradım sahip çıkmadılar kendilerine hayırları yoktu genç bir kadın nereye gidebilirim Candan öte birşey evlat bırakamadım
Annesinin şiddet gördüğü evde büyüyen çocuklar mutlu mu zannediyorsunuz. Ayrıca genç bir kadının elinden her şey gelir böyle konuşarak kadınları alçaltmayın siz başaramamış olabilirsiniz ama çocuklarına tek başına sahip çıkan güçlü kadınlar var

Ayrılmak istiyorum daha 26 yaşındayım bir oğlum dokuz biri yedi yaşında şiddet gördüm zamanında aldatıldım adam her hayatını seviyor sosyal hayal resmen sıfır sevgi belli değil hastalıkta yok yani yanlış anlamayın öz güvenden değil cidden çok güzel bir bayanım artık hayatım maf olsun istemiyorum.
Cocuklarınız büyümüş artık ilkokul cagına gelmişler bir işe girip calısabilirsiniz
Yasınızda daha genc
Şiddet var diyorsunuz cesaretinizde varken bi adım atmalısınız

Annesinin şiddet gördüğü evde büyüyen çocuklar mutlu mu zannediyorsunuz. Ayrıca genç bir kadının elinden her şey gelir böyle konuşarak kadınları alçaltmayın siz başaramamış olabilirsiniz ama çocuklarına tek başına sahip çıkan güçlü kadınlar var
şuanda şiddet yok olsa katlanmak biliyo şikayet ettim çünkü beş yıl bı vukaati olsaydı herhangi birşey hapise girecekti yapamaz artık ben eski ben değilim biliyo muhakkak vardır çocukluğumda aile şiddeti evlilikte eş kabuguma kapandım

Evet bir markete sadece kadın kısmı çalışmaz zaten onda markete bile gitsem ayakkabı görse kapı önünde marketemi gittin diyo
nasil yasiyorsunuz bu şekilde?
cocuklarda buyumus aslinda okullarida vardir bosanirsaniz
oglenci yazdirsaniz duzgun saatli bir ise girseniz problem yasamazsiniz gibi.
hic bisey bilmiyorsaniz evlere temizlige falan gidemezmisiniz?

Cocuklarınız büyümüş artık ilkokul cagına gelmişler bir işe girip calısabilirsiniz
Yasınızda daha genc
Şiddet var diyorsunuz cesaretinizde varken bi adım atmalısınız
Evet öyle düşünüyorum yol yakınken calisirimda çocuklarıma da bakarım onlar için dokuz yıldan fazla hayatım dan feragat ettim zaten bunca zaman

şuanda şiddet yok olsa katlanmak biliyo şikayet ettim çünkü beş yıl bı vukaati olsaydı herhangi birşey hapise girecekti yapamaz artık ben eski ben değilim biliyo muhakkak vardır çocukluğumda aile şiddeti evlilikte eş kabuguma kapandım
umarım bundan sonra hayatınız daha güzel olur. Kendinize olan saygınız kaybetmeyin her şeye rağmen. Bir psikologa danışın en doğru kararı böyle verebilirsiniz

nasil yasiyorsunuz bu şekilde?
cocuklarda buyumus aslinda okullarida vardir bosanirsaniz
oglenci yazdirsaniz duzgun saatli bir ise girseniz problem yasamazsiniz gibi.
hic bisey bilmiyorsaniz evlere temizlige falan gidemezmisiniz?
Çalışabilirim açıktan okumayı düşünüyorum tek düşüncem çocuklar

evet benim yaşındaki bayanların çoğu bekardir daha kendime bir mutlu hayat kurmak istiyorum burası çok önemli insan olarak yaşamak istiyorum haklarımı hayat hakkımı kullanmak ve okumak istiyorum
Kimseye bağımlı yaşayıp hayatını mahvetme. Kimsenin sana vurmaya hakkı yok. Gençsin sağlıklısın çocuklarınla kendine hayat kurarsın boşan kendine güven biraz

Çalışabilirim açıktan okumayı düşünüyorum tek düşüncem çocuklar
esinizin maddi durumu nedir?
alacaginiz nafaka yi hesaplar arkadaslar bu konuda bilgim yok.
buyuk sehirde falansaniz yarim gun temizlik yemek islerine eleman arayan sirketler oluyor bu sekilde 1 2 sene idare ederseniz sonrasinda zaten cocuklar kendini tamamen kurtarmis olur tam gun calisirsiniz
aileniz yokmu ?

Back
X