Eşinizin yada sizin işinize yakın bir okul seçseydiniz keşke,servis işi çok zor küçüklerde.[/Qzaten olabilecek en yakın okulu seçtik..eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz malesef..zaten baştada kararsızdık servise mi versek kendimiz mi götürsek diye..tamam biz saat sekizde alırız diye garanti verince iyi ozaman servis daha rahat olur diyerek kaydettirdik..
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..işte bize göre düzen ayarlanmaz farkındayım ama diğer aileler nasıl hallediyo bu işi fikir almak istedim..yani her anne baba dokuzda iş başı yapamazı ki..Bütün okulu sizin sisteminize göre ayarlayamazlarki.ortalama bir saat belirlenir.bizim birdal bütün özel okullarda aynı.diğer karışıklıklara gelince ,genel de bir düzen oturana kadar bazı terslikler oluyor.zamanla yoluna girer.zaten yapmanız gerekeni yapmissiniz.yetkililer illaki bir çözüm bulacaklardir.başırılı bir yıl dilerim çocuğunuza.
kızıma sürekli öğretiyorum böyle durumlarda ne yapması gerektiğini ama daha yeni taşındık buraya tam adapte olamadı malesef..bir de asansöre binmesi gerekir ki asıl ondan korkmuş ta gelememiş..birde servisten indirince adamlar çocuk paniklemiş..benim özel olarak sabahları teslim almasını istediğim biri yok müdür yardımcısı bana öyle söyledi..bende şaştım kaldım inanın ki ne yapacağımı..Servis cocugu size teslim etmeliydi ama siz de keske cocugunuza zor durumlarda sitenin gorevlisinden yardim isteyip eve ulasabilecegini ogretseydiniz.Yazik yavrucak evinin önünde oldugu halde korkup evine gelememis.Dunyanin binbir turlu hali var.Ayrica okul size uyamaz maalesef siz okula uyacaksiniz.Benim oglum devlet okulunda ama sabah aksam velisi calisan cocuklar okulun bahcesinde bekleyebilir ve gorevli asla disariya birakmaz.Ozel okulda nasil sabahlari gorevli olmaz anlayamadim.Siz tam olarak cocugunuzu sabahlari kim teslim alsin istiyorsunuz?
Yazik yahu cocuga haklisiniz tabi herkes isini düzgün yapmali.Biran önce hallolur inşallah...kızıma sürekli öğretiyorum böyle durumlarda ne yapması gerektiğini ama daha yeni taşındık buraya tam adapte olamadı malesef..bir de asansöre binmesi gerekir ki asıl ondan korkmuş ta gelememiş..birde servisten indirince adamlar çocuk paniklemiş..benim özel olarak sabahları teslim almasını istediğim biri yok müdür yardımcısı bana öyle söyledi..bende şaştım kaldım inanın ki ne yapacağımı..
insanın aklı gidiyor resmen..şoktayım inanınki..sizede çok geçmiş olsun..bende bekliyordum gelir diye ama yağmur başlayınca duramadım..nasılsa telefonla gelmeden haber verecekler diye eve çıktım..çıkmasaydım keşke ama diyorum ki bununla atlattık Allahtan kızıma birşey olmadı..biz artık servise vermiycez ama ya diğer çocuklar..bu sorumsuzlukla ya onların başına birşey gelirse..ya şimdi bişey diycem olmayacak.. gerizekalı bu servisler..sizinkini getirmiş siteye bırakmış benim oğlan hiç gelmedi adam servisi yapmış gitmiş bende bekliyorum aşağıda ..ilk gün ya dedim ancak gelir bir aradım ki adam ben dağıttım bütün çocukları demez mi.. bütün okulu ayağa kaldırdım servis zaten tutuştu.. eşimi aradım gittik çocuk okulda yoldayken aradılar burda diye ama o an ne yaşadığımı ben bilirim ..
biz okul yönetimiyle konuştuk servis değiştirildi..
Allaha şükür haddimi bilen bir insanım ve bugüne kadar kimse için parasını veriyorum yapıcaklar zihniyetinde olmadım..ben bu durumda olan veliler varsa nasıl hallediyorlar diye fikir almaya çalışıyorum..servise dünyanın parasını veriyorum nasıl çocuğumu sokağa bırakıp giderler diye değil küçücük çocukların sorumluluğunu alıyorlar nasıl 6 yaşındaki çocuğu velisine telim etmeden bırakıp gidiyorlar nasıl vicdanları elveriyor şeklinde düşünüyorum..Özel okul da olsa orada ki lerde insan bunu unutmayın... para veriyorum mecbur yapacak lar gibi düşünmeyin ... Anne olarak mutlaka haklı yönleriniz var ..
Servis genelde aşağıdan korna ya basıyor gidiyor muhtemelen sizi duydu sandı bastı gitti genelde öyle yapıyorlar ... bişe olmaz mantığı var nede olsa biraktik lari onların evladı değil ... ama okul size uyum sağlamaz bi sistemleri varsa özel de olsa devlet okulu da olsa sizin uymaniz beklenirAllaha şükür haddimi bilen bir insanım ve bugüne kadar kimse için parasını veriyorum yapıcaklar zihniyetinde olmadım..ben bu durumda olan veliler varsa nasıl hallediyorlar diye fikir almaya çalışıyorum..servise dünyanın parasını veriyorum nasıl çocuğumu sokağa bırakıp giderler diye değil küçücük çocukların sorumluluğunu alıyorlar nasıl 6 yaşındaki çocuğu velisine telim etmeden bırakıp gidiyorlar nasıl vicdanları elveriyor şeklinde düşünüyorum..
Yok benim bildiğim ve konuşulan tlfndan çağrı bırakılacak şeklinde.. Zaten koca sitede kornanın duyulmasını bekleyecek kadar şuursuz değildir heralde..hostedle alakalı sıkıntı yaşadıkları için gelişti bu sorun ama beni bağlamaz öncelik bu işi yapıyorlarsa eğer çocukların güvenliği olmalı..Servis genelde aşağıdan korna ya basıyor gidiyor muhtemelen sizi duydu sandı bastı gitti genelde öyle yapıyorlar ... bişe olmaz mantığı var nede olsa biraktik lari onların evladı değil ... ama okul size uyum sağlamaz bi sistemleri varsa özel de olsa devlet okulu da olsa sizin uymaniz beklenir
Valla bir haftadır sinirlerimiz bozuk servis yüzünden.. Baştan bize sekizde alamayız deselerdi ona göre hazırlardık kendimizi..tutup son hafta olmaz sekizde alamayız diyorlar arayada bayram girince birşey yapamadık..zaten devlet okulu taraftarıydım ama mesai saatlerime uysun diyerek özeli tecih ettim..meğer devlet okuluna gitse daha rahat edermişim..herseye muhalefet yapanlar cikacak iste!
muhalif yorumlarla besleniyorlar.
kucucuk cocuklar kapi onune birakilsin ,veliler sefil olsun ,dert sahibi olsun diye
ozel okula vermiyoruz.
evet bir dolu parada veriyosam her anlamda karsiliginida beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?